Arama sonuçları: *

1. vinsanity1525

Masaüstü pc yer konum tavsiyesi lütfen

merhaba benim pc 3 yıldır burda duruyo tabi içi artık topaklanmış tozlar dolu birde duvara yakın ve yanında dolap var arkadanda hava çıkamıyo maalesef:confused:(LOL oynarken bile 1 maçta fanlar çok çalışmaya başlıyo ve sıcaklık 90 derecelere yaklasiyo ama normal kullanımda googlede sekmelerde...
  2. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

merhaba arkadaslar tam 3 yıl önce gaming gen tr den hazır sistem aldım öncesinde hep laptop kullandım bi sistem alıyım demistim neyse ben aldıgımdan beri hic icini acıp temizlemedim kasayı ellemedim bile artık LOL oynarken sıcaklık 90 derecelere cıkıp fanlar aşırı çalışıyo kasayı güvenilir kime...
  3. vinsanity1525

Yardım Türktelekom vdsl den fibere geçiş yardım

merhaba 50 mbps vdsl kullanıyorum ocakta biticek taahhüt fiber altyapısı var sizce geçmelimiyim kutu kablo falan değişiyomuş bildigim kadarıyla fiberde altyapı sıkıntısı yaşanırmı bilenler yazabilirmi?
  4. vinsanity1525

Yardım pc için kablosuz bluetooth kulaklık seçenekler karasızım

masaüstümde usb bluetooth takılı kardeşimden apple airpods 2.nesilini aldım denemek için ama telefondaki ses kalitesini vermediğini hissettim pc ye bağlayınca bu modellerden hangisi pc için akıcı çalışır? (silikonlu sevmiyorum)...
  5. vinsanity1525

Yardım apple airpods masaüstüne bluetooth usb ile bağlamak

arkadaşlar merhaba ilk kez airpods deniyorum arkadaşımdan ödünç aldım iphonedan müzik dinlerken ses kalitesi yüksekliği çok iyi yani %50 seviyesinde dinliyosam masaüstünde youtubeden aynı müziği açtığımda ses seviyesini 75-80 lere kadar çıkarmam gerekiyo bu normalmi birde video izlerken...
  6. vinsanity1525

bilgisayarımda sanırım bluetooth yok kulaklık önerisi pls!

imzamda pc özellikleri mevcut bluetooth usb lerden bağlamam lazım sanırım işe yararmı kablosuz kulakiçi kulaklık alsam?.
  7. vinsanity1525

bilgisayarımda sanırım bluetooth yok kulaklık önerisi pls

imzamda pc özellikleri mevcut bluetooth usb lerden bağlamam lazım sanırım işe yararmı kablosuz kulakiçi kulaklık alsam?
  8. vinsanity1525

Sistemimde bluetooth var mı yok gibi?

toplama bilgisayarımda bluetooth varmı ayarlardan baktım penceresi var ama aç kapa düğmesi falan yok
  9. vinsanity1525

1 kasa ve 1 laptop nasıl tek monitöre bağlanır?

arkadaşlar merhaba evden çalışmaya başladım normalde kasa kullanıyorum ancak verdikleri laptop ekranı kücük bunu monitöre bağlayabilirmiyim ama kasadaki hdmi kablosunu cıkarmadan sürekli tak cıkart ugrasamam cünkü hemde calısmadıgım vakit kendi pcmde takılmak istiyorum monitörümün modelide bu ne...
  10. vinsanity1525

1 kasa ve 1 laptop nasıl tek monitöre bağlanır

arkadaşlar merhaba evden çalışmaya başladım normalde kasa kullanıyorum ancak verdikleri laptop ekranı kücük bunu monitöre bağlayabilirmiyim ama kasadaki hdmi kablosunu cıkarmadan sürekli tak cıkart ugrasamam cünkü hemde calısmadıgım vakit kendi pcmde takılmak istiyorum monitörümün modelide bu ne...
  11. vinsanity1525

Babamın eline 500k para gelicek öneri pls

babam emekli emekli geliri ve eski bi dükkanın kiraıs ile geciniyoruz bu gelen parayı faize yatırmak en rahatı olurdu ancak babam haram oldugunu dusundugu icin yanasmiyo(lütfen bu konuyu tartışmayalım adamın görüşü bu) bu parayı en iyi şekilde nasıl değerlendirebilir borsa bilmiyo
  12. vinsanity1525

fullbody program hakkında

haftanın 3 günü gidiyorum 1 ay oluyo başlayalı omuz göğüs sırt 2 şer hareketten 3x12 yapıyorum biceps triceps 1 hareket 3x12 ama biceps 1 hareket daha eklemeyi düşünüyorum yapmalımıyım bence yetersiz çalışma oluyo tek hareketle?
  13. vinsanity1525

belli aralıkla ekranda çıkan siyah izler(nokta veya ölü piksel gibi değil).

arkadaşlar atıyorum 5 dakikada bir ekranın sağ tarafının nerdeyse yarısı simsiyah değilde siyah aralıklı iz oluşuyo bazen sol taraftada oluyo yada ekranın başka yerinde ama hemen geçiyo kendi kendine ama son haftalarda çok sık olmaya başladı sebebi nedir
  14. vinsanity1525

belli aralıkla ekranda çıkan siyah izler(siyah nokta veya ölü piksel gibi değil)

arkadaşlar atıyorum 5 dakikada bir ekranın sağ tarafının nerdeyse yarısı simsiyah değilde siyah aralıklı iz oluşuyo bazen sol taraftada oluyo yada ekranın başka yerinde ama hemen geçiyo kendi kendine ama son haftalarda çok sık olmaya başladı sebebi nedir?
  15. vinsanity1525

Çözüldü✓ çözüm bulamıyorum usb device status hatası yardım pls

napabilirim arkadaşlar 1 saat fişten çektim ama düzelmedi
  16. vinsanity1525

tatile gidicem masaüstünü ne yapmalıyım?

ilk defa masaüstü kullanıyorum 3 hafta evde olmayacağım güç kablosu fişini çıkarsam yeterli olurmu monitörünkinide çıkarıcam
  17. vinsanity1525

Emeklilere %25 zam açıklandı

üstüne bi su içerler dicemde pet şişelerede %25 zam geldi
  18. vinsanity1525

Yardım bulgaristan iphone apple mağazası garanti süreci ilgilenmiyomus

bugün akasya avm apple a gittim bulgaristandna alınan ürüne apple kendi mağazası bakmıyomus alt servis grupları olan kvk,troy falan bakıyomusta kafama takılan bisey var kvk aradım konustum garanti sürecinde getirebilirsiniz 1 yıl ancak anakart arızası durumunda biz sürecle ilgilenmiyoruz dedi...
  19. vinsanity1525

bulgaristandan iphone almak

alırsam eger tr garantili oluyormu 2 yıl?
Geri