vinsanity1525
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 272
alırsam eger tr garantili oluyormu 2 yıl?
Olmuyor.alırsam eger tr garantili oluyormu 2 yıl?
Sözde garantisi var ama yurtdışı cihazlara Apple bakmıyor.ben yıllar önce amerikadan iphone aldıgımda tr de 1 yıl garantisi vardı uluslararası diye sanırım
olduda yazılımsal bi hata veya pil dğeişimi olcak akasya apple bakmazmı yaniSözde garantisi var ama yurtdışı cihazlara Apple bakmıyor.
Bakmıyor.olduda yazılımsal bi hata veya pil dğeişimi olcak akasya apple bakmazmı yani
çok saçma ya millet yurtdışındna iphone almak için neden bu kadar meraklı ozaman bi problem olursa servisede veremiyosun napcanBakmıyor.
Kolay kolay sıkıntı olmadığı için alıyorlarçok saçma ya millet yurtdışındna iphone almak için neden bu kadar meraklı ozaman bi problem olursa servisede veremiyosun napcan
Kayıt ettirirsen geçerli oluyor diye biliyorum. Faturada olması lazım.çok saçma ya millet yurtdışındna iphone almak için neden bu kadar meraklı ozaman bi problem olursa servisede veremiyosun napcan
Hocam Bulgaristanda teknolojik laptop,telefon,pc,router vb satan bir site var mı?alırsam eger tr garantili oluyormu 2 yıl?
ben alırsam zaten bulgaristandan sonra kayıt ettiricem onda sorun yok kayıt ettirirsem apple servisi bakıyomu?Kayıt ettirirsen geçerli oluyor diye biliyorum. Faturada olması lazım.
Yarı fiyatından ucuza alıyorsun yurtdışı cihazı. Bozulursa 1 tane daha al yine daha ucuza geliyor.
bilmiyorum dostum yakın birisi gidicek bizim iphone aldırmayı dusunuyorum onaHocam Bulgaristanda teknolojik laptop,telefon,pc,router vb satan bir site var mı?