Neler Yeni

bulgaristandan iphone almak

şahin doğan

80+ Platinum
ben alırsam zaten bulgaristandan sonra kayıt ettiricem onda sorun yok kayıt ettirirsem apple servisi bakıyomu?
Her ülkenin cihazına bakıyor mu bilmiyorum. 2894'e bakıyor diye biliyorum.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Afrikada çok uygundu fiyatlar

profestur

80+
faturası olursa ve kaydını yaptırırsan bakıyor apple sıkıntı olmuyor. faturasız cihaza kayıtlı olsa dahi bakmıyor kayıtsıza hiç bakmıyor zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege
ben alırsam zaten bulgaristandan sonra kayıt ettiricem onda sorun yok kayıt ettirirsem apple servisi bakıyomu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilmiyorum dostum yakın birisi gidicek bizim iphone aldırmayı dusunuyorum ona
Ama pasaport a o kaydettirceği için o kullanabilir sadece

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525

etnetalw

80+ Bronze

bilmiyorum dostum yakın birisi gidicek bizim iphone aldırmayı dusunuyorum ona
Kaç tl fark var ki tr ile?

Ama pasaport a o kaydettirceği için o kullanabilir sadece
Bu bilgisayar veya router vb ürünlerde geçerli değil sanırım değil mi?

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Kayıt ettirirsen geçerli oluyor diye biliyorum. Faturada olması lazım.
Yarı fiyatından ucuza alıyorsun yurtdışı cihazı. Bozulursa 1 tane daha al yine daha ucuza geliyor.
Kayıt ettirsen de olmuyor. Sadece kod numarası bizim ülkemizde satılanla aynı olursa 1 yıl " sınırlı" garantisi oluyor. Ama Apple tüm koşullara uyulsa bile bakmıyor artık. Eskiden bakıyordu, hatta swap ile değiştiriyordu ama bazı kişiler yurtdışı cihazı Appleda swap ile değiştirip 2 katı fiyatına satmaya başlayınca bu da bitti. Artık ülkemizden alınan telefonlara bile swap değişimi çok ama çok zor yapılıyor.

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
Kayıt ettirsen de olmuyor. Sadece kod numarası bizim ülkemizde satılanla aynı olursa 1 yıl " sınırlı" garantisi oluyor. Ama Apple tüm koşullara uyulsa bile bakmıyor artık. Eskiden bakıyordu, hatta swap ile değiştiriyordu ama bazı kişiler yurtdışı cihazı Appleda swap ile değiştirip 2 katı fiyatına satmaya başlayınca bu da bitti. Artık ülkemizden alınan telefonlara bile swap değişimi çok ama çok zor yapılıyor.
belirsiz bi durum var garanti konusunda o yuzden akasya avm apple a gidip konusucam yetkiliyle

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Aras Şimşek
belirsiz bi durum var garanti konusunda o yuzden akasya avm apple a gidip konusucam yetkiliyle
Durum çok basit aslında çok az sayıda destek veren yetkili servisler var tabi garanti kapsamına girmesi için önce model kodu A2894 olmalı Avrupa modeli daha sonra cihazın faturası fatura'da IMEI ( Seri no ) olacak şekilde ve BTK kaydı bu 3 olay olduğu zaman bazı servisler destek veriyor denk gelirse şuan talep ful yd olduğu için APPLE'de kendince artık ben destek vermiyorum diyor yada zorluk çıkarmak adına fatura btk kaydı gibi isteklerde bulunuyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom