Arama sonuçları: *

• Users: yek233
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yek233

Toptan e pin nereden alınır?

Merhabalar. Bugün günümüzde "e pin" denilince akla gelen birden fazla site var. Bende biraz bakınca, "bu siteler bu e-pinleri nereden tedarik ediyor?" diye merak ettim. Sahiden, e pin siteleri sattıkları e pinleri nasıl elde ediyor? Bizim de toptan elde edip satmamız, kullanmamız mümkün olur mu?
  2. yek233

İlhan Şen ile Abdullah Hacıgül aynı kişi olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Bu iki kişiyi çok benzetiyorum. Aralarında bir bağ var mı, çok merak ettim :)
  3. yek233

Çözüldü✓ Sistemim kaç lira eder?

Selamlar öncelikle. Benim sizden yardıma ihtiyacım var. 2.el, emek emek topladığım bir sistem var bende. Ama kaç lira eder bilmiyorum?? Sistemin özellikleri: Q9400 4 Cekirdek islemci Snowman m200 islemci sogutucu G41M P33 Combo anakart 300 W psu 12 cm rainbow fan 120 gb ssd 360 gb hdd 4 gb DDR 3...
  4. yek233

Çözüldü✓ Sinerji Bilgisayar'dan Ekran Kartı Alınır mı?

Bilirsiniz ki, hazır kasalar konu olduğunda çoğu youtube kanallari Sinerji Gen'i öneriyorlar. Hatta hazır kasa yapıp, bu siteden satışa sunuyorlar. Ben bu siteyi araştırdığım zaman çok şikayet olduğunu v.s gördüm. Ama şayet, youtube kanallarıda bu sitenin linkini koyduğu için arada kaldım. Bende...
  5. yek233

1800 TL'ye Nike Air Monarch IV alınır mı?

İlk defa orijinal ayakkabı alacağım.Normalde replika alıp 500 liraya v.s giyiyordum.Ama giydiğim ayakkabılar 3 aya falan patlamalar yapıp kötü hal alıyordu.Yaşamımda başka hiçbir ayakkabı giymiyorum, bu ayakkabıyı her gün giymem sonucunda ne kadar dayanabilir? Mesela 2 yıl gider mi bu ayakkabı.
  6. yek233

Bilgisayar açılıp kapanıyor

Yeni bir anakart ve işlemci sipariş ettim.(2.el) İşlemciyi anakarta taktım, üzerine biraz termal macun sıkıp macunu güzelce yaydım.Daha sonra cpu fanını taktım fakat tırnaklardan iki tanesi çok sabit değildi.Daha sonrasında penseyle biraz sıkıp bir şekilde oturtmuştum.Sonra bütün sistemi güzelce...
  7. yek233

Ekran Kartından görüntü gelmiyor.

Bilgisayarım oyun falan açsın diye, yeni ekran kartı almaya karar verdim.Ama anakart çok eskiydi bu yüzden PCI-E 16x yani ekran kartını takacak girişi yoktu.Bende Riser alıp onunla birlikte halletmek istedim.Riserin usb bağlantısını taktım, ama risere güç verme konusunda Molex to Sata aparatı...
  8. yek233

1 Slotu çalışmayan anakart (2.el) alınır mı?

İkinci el GIGABYTE GA-G41MT-D3 anakartı buldum.Fakat anakartta sadece 1 Ram Sloth (Slotunun yada kanalının) çalışmadığını söylüyor.Eğer bir sorun olursa iade edebilirmişim.Bu Anakart için 300 lira fiyat verdi.Alınır mı alınmaz mı alırsam ne zararı olur?
  9. yek233

Çözüldü✓ Bir kanadı kırık (2.el) fan alınır mı?

Malum anakart fiyatları benim cebimi yaktığı için, ikinci el anakart bakmaya girdim.Bir tane anakart buldum fakat tek sorunu bir fanın kanadının kırık olmasıymış.İşlemciyle beraber 500 TL diyor.Almalımıyım??
  10. yek233

Çözüldü✓ MSI Gt 730 ekran kartı sistemime uyar mı?

Bilgisayar sistemim gerçekten çok alt düzey durumda. İşlemci olarak İntel R Pentium R 3200 Mghz kullanıyor. Ram olarak 2+2 4 gb Ram bulunmakta. Anakart olarak asus kullanıyor. Bu bilgisayar konularından çok anlamıyorum fakat bu sistem örneğin "Counter Strike 1.6" gibi oyunu bile açtığında çok...
Geri