Çözüldü✓ Sistemim kaç lira eder?

yek233

80+
Reaksiyon skoru
17
Selamlar öncelikle. Benim sizden yardıma ihtiyacım var. 2.el, emek emek topladığım bir sistem var bende. Ama kaç lira eder bilmiyorum??
Sistemin özellikleri:
Q9400 4 Cekirdek islemci Snowman m200 islemci sogutucu
G41M P33 Combo anakart
300 W psu
12 cm rainbow fan
120 gb ssd
360 gb hdd
4 gb DDR 3 ram
gt 730 ekran kartı
19 inc monitör
Aklımda hesapladım hesapladım, 4000 liraya gider diye düşündüm. Birkaç ekipmanda hediyem olacak.
Sizce, kaç liraya gider?

Selamlar öncelikle. Benim sizden yardıma ihtiyacım var. 2.el, emek emek topladığım bir sistem var bende. Ama kaç lira eder bilmiyorum??
Sistemin özellikleri:
Q9400 4 Cekirdek islemci Snowman m200 islemci sogutucu
G41M P33 Combo anakart
300 W psu
12 cm rainbow fan
120 gb ssd
360 gb hdd
4 gb DDR 3 ram
gt 730 ekran kartı
19 inc monitör
Aklımda hesapladım hesapladım, 4000 liraya gider diye düşündüm. Birkaç ekipmanda hediyem olacak.
Sizce, kaç liraya gider?
4000 Lirayla RX 550-560 Sistem alınır. 2000-2800 TL

4000 mümkün değil.

3000 de çok zor. Açıkçası ben 3000 e gider aynı ayarda laptop alırım ikinci el. Masaüstü sistemler eğer oyun oynatmayacak kıvama gelir ise ne yazık ki inanılmaz bir değer kaybına uğruyor. Nerdeyse sadece internet için kullanılıyor çünkü. En basit telefon bile internete girdiği için masaüstünü kurup sadece internete girmek isteyen olmaz sanıyorum. Ben maksimum 1500 tl derdim. O bile şüpheli. Umarım satabilirsin.

3000 de çok zor. Açıkçası ben 3000 e gider aynı ayarda laptop alırım ikinci el. Masaüstü sistemler eğer oyun oynatmayacak kıvama gelir ise ne yazık ki inanılmaz bir değer kaybına uğruyor. Nerdeyse sadece internet için kullanılıyor çünkü. En basit telefon bile internete girdiği için masaüstünü kurup sadece internete girmek isteyen olmaz sanıyorum. Ben maksimum 1500 TL derdim. O bile şüpheli. Umarım satabilirsin.
Hocam baya oyun oynatıyor ya, şu gündemdeki oyunların çoğunu oynatıyor. Ama bilmiyorum, bakacağız artık. Bunu bir an önce güzel fiyata satıp monitör almak istiyorum..

Bütçe meselesi tabii ki bu konular. Oynatıyor diyorsan oynatıyordur dostum. Bu iş biraz göreceli. O yüzden umarım satıp istediğin monitöre sahip olabilirsin. Sen bir koy ilana bakarsın gider.

Bütçe meselesi tabii ki bu konular. Oynatıyor diyorsan oynatıyordur dostum. Bu iş biraz göreceli. O yüzden umarım satıp istediğin monitöre sahip olabilirsin. Sen bir koy ilana bakarsın gider.
İnşallah, çok teşekkür ederim bu arada.

Geri