suan valorantta test etme firsatim oldu 300 lerde gezen 350 lerde gezmeye basladi yine artis var 400 lerde degil ama olsun ddu yapmami oneren oldu etki eder...
Hocam bu arada amd adrenalin uygulamasindan fabrika ayarlarina dondurdum ondan mi bilmiyorum arc raidersta 140 fps e kadar artti 100 den cs yi de ilk defa...
Hocam kendilerine götür deki bi sıkıntı var değerlerim olması gerektiği gibi değil aynı sistemle başkaları çok dahs yüksek performans alıyor de iyice bakıp...
valla tesekkur ederim ama suan pek mumkun degil yani bir de bilgisayari da yeni aldim icinden de anlamiyorum vatandan almistim gecen kampanyali bir sistem...
Aga konudaki tüm mesajları okudum. Sen ne yap biliyomusun. Bios ayarlarını sıfırla pc ye de format at sürücüleri falan baştan adam akıllı kur chipset...
Neyse. neden oldugunu anlayamadik ama yapacak bir sey yok artik napalim yardim eden herkese tesekkur ederim yine de bir cozum bulursaniz buradayim tikandik...
yapmadim valorant icin desek bu fps degeri arc raidersi daha cok oynuyorum ama valoranti ornek verdim simdi orta grafiklerde 100 fps aliyorum arcta o normal...
yani java hep acik mc oynadigim icin o hep acik oluyor onun disi brave tarayici zaten konusma programi olmadan da yapamam ordan konusuyorum arkada calisan...
konusma programi acik brave acik ayni zamanda konusma programinda sesteyim steam epic java ve 3 4 tane daha acik olan uygulama var gizli simgeleri goster...