Arama sonuçları: *

• Users: İtachiii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

Dolandırıcı avukat tarafından arandım

Merhaba Cağlayan Adliyesinden aradığını söyleyen bir avukat davalık olduğumu 17 yaşında bir kızla cinsel içerikli konuşmalardan dolayı dava açıldığını ama uzlaştırmak için aradığını söyledi ( böyle bir şey olmadı ama acaba yaşını bilmediğim biriyle olduda diye panikledim ) ilk ismimi soyismimi...
  2. İ

Knight Onlinede Macrosu Çalışacak Mouse önerisi

Knight onlinede macrosu çalışan mouse arıyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi Mesela Bloodyin W70 modeli var bunun çalışır mı ? Bloody W70 Max 10.000 CPI 8 Tuş RGB 4M Bellek Ultra Core 3&4 Aktif Özel Yapım Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse https://app.hb.biz/yTqzcxDLcrL5
  3. İ

Ryzen 7 7800x3d işlemci soğutma önerisi

Arkadaşlar işlemciyi yeni aldım anakartım msi x870 tomahawk elimde Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Bu soğutucu var sadece cs2 oynuyorum iş görür mü sizce?
  4. İ

Hydro K PRO 850W 8+8 cpu beslemesi var mı?

Arkadaşlar ben bu psuyu aldım ama anakartımda 8+8 cpu beslemesi var bu psuda ikisini takabileceğim 8 pinli güç besleme kablosu var mı baktım ama anlayamadım bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıyetten iki beslemeyi takmak yerine tek besleme takmak sorun yaratır mı işlemci ryzen 7 7800x3d
  5. İ

MSI MAG A750GL CİFT 8+8 cpu kablosu var mı?

MSİ MAGA750GL alacağım 8+8 cift cpu besleme kablosu bunda var mı arkadaşlar anakartımda iki besleme girişi varda 3800 TL'ye alacağım bu fiyata daha iyisi varsa tavsiyeleri bekliyorum.
  6. İ

4bin tl civarında psu önerisi

https://www.itopya.com/fsp-hydro-k-pro-850w-80-bronze-120mm-fanli-atx-psu_u22530?srsltid=AfmBOoqs1Vv8c_teXN5K-OGbnZMdq71HxkJSPuA82mQSokztfjcy8EMZ arkadaşlar bu psu alınır mı anakartım da 2 tane işlemci besleme soketi ve ekran kartımda 2 adet güç girişi var bundaki kablolarda var mı veya 4bin...
  7. İ

Rtx 4070 ekran kartı min psu kaç olmalı

550W +80 plus sisteme h610 anakart i5 12400f rtx 4070 kaldırır mı bu sistemi psu? Kaldırırsa idaretenlik almayı düşünmüyorum sadece cs2 oynuyorum
  8. İ

4070 ekran kartı önerisi

Merhabalar i5 12400F h610 anakartıma rtx 4070 alacağım sadece hepsiburadadan alabiliyorum bütçem 25K bu çekirdek hızı gibi değerler varmış bu bütçeye en iyisi hangisi olur + olarak 750W güç kaynağı yeter mi?
  9. İ

Hepsiburada anakart iadesi yardım

Arkadaşlar merhaba ben anakart aldım hepsiburada resmi satıcısından anakartın işlemci pinleri konumları değişik şekilde 3 adet eğri varmış tabi ben pinleri koruyan o siyah kısmı sökünce farkettim yani paketi açmış bulundum şimdi geri iadeye yolladım sizce iade kabul ederler mi etmezler ise nasıl...
  10. İ

8+8 cpu güç bağlantısı

Arkadaşlar merhaba dün msi b650M gaming plus anakartına ryzen 5 7500f taktım 8+8 güç beslemesi vardı ilk slota 8 pini taktım baglantıları yaptım sisteme görüntü gelmedi anakartta işlemci ışığı kırmızı yanıyordu 8 pin mi yetersiz geldi yoksa ben işlemciyi doğru takamadım mı işlemcinin altına...
  11. İ

R5 7500F için anakart önerebilir misiniz hepsiburadadan

Hepsiburadadan anakart alacağım bu işlemci için çok pahalı olmayan orta seğment anakart öneri & linki ve olursa uygun ram atma şansınız var mıdır?
  12. İ

RTX 4060 ve R5 7500F güç kaynağı önerisi

Elimde 550W +80 plus güç kaynağı var yeterli olur mu?
  13. İ

AMD ddr5 sisteme geçmek istiyorum işlemci + anakart önerisi

bütçem 15k 20k arası cs2 de +300 fps alabileceğim bir amd ddr5 sistem istiyorum ekran kartım 4060 psu 550w +80 plus am5 anakart ve işlemci önerisi
  14. İ

İ5 12400f işlemciden amdye geçmek istiyorum

Arkadaşlar i5 12400f işlemciden ddr5 anakart ile amdye geçmek istiyorum cs2 oynuyorum bu işlemciden daha iyi bir performans alacağım orta ve iyi diyeceğiniz amd işlemci ve anakart önerir misiniz ekran kartım rtx 4060
  15. İ

MSİ mag z790 tomahawk için ddr5 ram önerisi

Msi mag z790 tomahawk için ddr5 uygun bütçeli ram arıyorum 8 8 yada 16
  16. İ

I5 14600kf - rtx 4060 psu önerisi

İ5 14600kf - rtx 4060 - Msi Mag Z790 Tomahawk ddr5 anakart 550W +80 plus sertifikalı psu kurtarır mı kurtarmazsa minimum ne almalıyım çok bütçem kalmadı
  17. İ

elmb sync hakkında cs go icin acılmalımı

arkadaşlar merhaba ben ASUS TUF GAMİNG VG258QM 280 HZ 1 MS aldım arkadaşım 1 ms çalışması icin monitörün ayarlarından bir şey açıp kapatmamız lazımmış sanırım adaptive sync açık elmb secenegini acıp kapatamıyorum elmb sync diye bir secenek var onu acabiliyorum acmalımıyım bunu? cs go oynuyorum...
  18. İ

CS GO kendi kendine kapanıyor

Merhabalar 1 haftadır bir sorunla karşı karşıyayım cs go oynarken hiç bir hata vermeden oyun kendini kapatıyor 2 yıldır böyle bir sorun yoktu oyun ici fpste de bir sorun yok Ryzen 5 3600 Rx 570 16 gb adata 3000mhz ram ( 3200 de çalıştırıyorum ) asrock a320m anakart ( biosa giremiyorum f2 f8...
  19. İ

2.el işlemci r5 3600 aldım

arkadaşlar 2.el bir işlemci aldım fakat dikkatimi çeken bu işlemcinin 2 cekirdek çalışması ve msconfigde max 4 gözükmesi şimdi benim ne yapmam lazım işlemcide mi sorun var yoksa benim mi açmam lazım
  20. İ

Bir sorun oluştı pininiz kullanılamıyor

Arkadaşlar bir sorum var hizmetlerden bir şey kapattım pcyi yeniden başlattım , bir sorun oluştu pininiz kullanılamıyor hatası verdi shift bilgisayarı yeniden başlattan ne bilgisayarı sıfırlayabiliyorum ne bios menüsüne girebiliyorum hç bir şey yapamıyorum yardımcı olabilcek var mı?
Geri