Arama sonuçları: *

1. M

20k tel önerisi gelebilir mi

20k ya düzgün kameralı bir tel önerisi samsung veya xioamiden
  2. M

xDrive 2 koltuk farkı nedir?

https://www.trendyol.com/xdrive/toryum-oyuncu-koltugu-siyah-siyah-p-251050366?boutiqueId=619457&merchantId=538804 https://www.trendyol.com/xdrive/15-li-profesyonel-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah-p-36963255?boutiqueId=619457&merchantId=538804 2koltuk arası fark nedir ve hawk almayı düşünyordum...
  3. M

itopya da ki 2 sistem

Arkadaşlar 2 sistem var tanıdıgıma tavsiye edicem fakat birisinde 3050 diğerinde a750 intelin ekran kartı var a750 3060e denk performans diye biliyorum fakat kronik sorunu var mı herhangı bır bılgım yok sistemler: https://www.itopya.com/kaanflix-yavruagzi_h23866...
  4. M

Koltuk takımı tavsiyesi

Arkadaşlar çok alakasız konu olabilir farkındayım sadece belki deneyimi olan vardır da okuyup tavsiye de bulunur istanbul avrupa yakasındayım koltu takımı almayı düşnüyoruz fakat hangi marka tercih edilmeli fazla fark var olur mu
  5. M

%60 klavye önerisiii

Arkadaşlar bu klavye var amazon prime ile 650tlye denk gelıyor kargo bedava ile switchlerıne hiç bakmadım klavye piyasası da pek bılgım yok orta halli bi klavye önerirseniz sevnrm...
  6. M

Üniversitelilere özel vergisiz fiyat ne zaman

Arkadaşlar bu vergisiz telefon muhabbeti vardı fiyat bilgileri başka sitelerde 2-3k oynuyor ve ne zaman cıkılcagına dair bilgi yok?Yine de sormak istedim bilgisi olan var mı
  7. M

hs80 dolby uygulaması nasıl aktif edebilirm

Arkadaşlar bugün itopyadan hs80 aldım ve dolbyi aktif etmek istiyorum fakat sitesi falan göremedım baska sitelerden falanda indirmek istemıyorum yardımcı olursanız sevnırm
  8. M

blackshark v2 vs corsair hs80

İkisi içinde kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevnırm
  9. M

Corsair HS80 vs Arctis 5

arkadaşlar corsair hs80 düşnüyorum genelde dizi film şarkı dınledıgım ıcın cloud 2gıbı fps kulaklıgı dusunmuyorum.Rahatlık mikrofon acısından hangisi daha iyi yanıtlarsanız sevnırım baska kulaklıkta önerebilrsinz
  10. M

Çözüldü✓ 3k bütçe kulaklık (eski kulaklıgım void rgb önermenıze gerek yok)

Arkadaşlar cloud 2 ,arctis 5 ,blackshark v2,corsair hs 80 bunlardan aralarında ki oyun için en iyisi cloud 2 farkındayım fakat eskisi kadar fps oyunu oynamıyorum ve müzik,rahatlık acısı benım için daha önemli su anda yardımcı olrusanız sevnırım 1685689044 Ayrıca hs 80 cok tarz duruyor modelı...
  11. M

Glorious Model O 800tl bandında alınır mı

Yeni bir mouse almam gerekiyor düşük gr da ve kaliteli bir şey bakıyorum maks 800 900tl veya taş çatlasa 1k alablrm bu fiyata hak eder mi veya daha ucuza denk bir mouse var mı
  12. M

Basilisk x hyperspeed vs rival 3

fps oyunları oynuyorum ve hafif mouse bir tık daha önemli benim için malzeme kalitesi de tabi ki önemli fakat ikisini de kullanmış birisi deneyeimlerini söylebilir mi?
  13. M

1000tl bütçe wireless mouse

Arkadaşlar hafif wireless bir mouse önerebilir misiniz?(marka takıntım yok)
  14. M

W11 den w10a gectim wifi sorunu

W11den w10a gectim fakat tarifeli bir baglanti olusturmak gibi ayarlari degistirin diyor kablolu baglantim var ve internet yok yardim eder misiniz
  15. M

2.5k bütçe sınırı gaming headset

2.5k ya kadar çıkabilirim ama 1.5 2k larda takılırsam güzel olur.Cloud 2 1300tl falandı 1500tl oldu,ve corsair void rgb de var.Ses kartlı rahatlık 1.önceliğim sonra ses kalitesi temiz ve mikrofonu güzel olan kulaklık önerirseniz sevinirim 1676010966 Ayrıca sony h3 de var ama kullanan varsa...
  16. M

1300tl bütçe gaming headset önerisi

Arkadaşlar cloud core wireless denedim fakat pek rahat gelemedi yani cloud 2 den bir tık daha küçük ve pedleri sert geldi şu anda da barracuda x kullanıyorum fakat bununda pedleri sanki kumaş ama sünger gibi geldi anlayamadım premium his vermiyor onu söyleyebilirim.Şu anda da ilk önceliğim rahat...
  17. M

1700tl limit gaming kulaklık

barracuda x kullanıyorum arkadaşlar şu anda fujin kullandım fakat mikte sorun vardı teknik sorundu sanırım değiştirm hyper x cloud core wireless aldı kulaklık biraz küçük geldi değiştim şu anda barracuda x kullanıyorum fakat ses seviyesi biraz az geldi 7.1 açtığımda sanki boğuk geliyor gibi...
  18. M

İtopya fırsatlı hazır sistem

https://www.itopya.com/queen-1_h22652 şu anda bu fiyata çok ucuz arkadaşlar yein gördm almak istiyen düşünmeden alsn
  19. M

CH 331 vs barracuda x

Arkadaşlar barracuda x 2021 versiyonu kullanıyorum şu anda fakat ped leri bir o kadar rahat gelmedi sanki yani premium hissi alamadım ch 331 ile yorum pek göremedim çünkü tr ye fazl aolmadı geleli maks 1ay falandır kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olablr mi kulaklık tavsiyesi de...
  20. M

razer barracuda x 1700tl değer mi?

A 1674459970 logitech markayla kıyaslamazsanız sevinirim genelde onlarla kıyaslıyorlar burdaki foruma baktım fakat logitech markasına ben ısınamadım mouse falan okey ama kulaklık bilmiyorum hem kablolu hem kablosuz bir kulaklık arayışındaydım bunu buldm
Geri