razer barracuda x 1700tl değer mi?

Reaksiyon skoru
26
1674459879762.png
A
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

logitech markayla kıyaslamazsanız sevinirim genelde onlarla kıyaslıyorlar burdaki foruma baktım fakat logitech markasına ben ısınamadım mouse falan okey ama kulaklık bilmiyorum hem kablolu hem kablosuz bir kulaklık arayışındaydım bunu buldm

ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım memnunum şu ana kadar. kulaklıgı aldıktan sonra piyasa takibini bırakmıştım 1700tl verilir mi bilmiyorum

keşke 2000 lira olanı alsaydın yeni modelde bluetooth var ve kullanım süresi 20 saatten 50 saate çıktı RZ04-044

keşke 2000 lira olanı alsaydın yeni modelde bluetooth var ve kullanım süresi 20 saatten 50 saate çıktı RZ04-044
Farkındayım ama bluetooth bir işime yaramıcak 50saatte biraz vip gibi kacıyor bunu tercih etmek istedim teşekkür ederim yinede <3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım memnunum şu ana kadar. kulaklıgı aldıktan sonra piyasa takibini bırakmıştım 1700tl verilir mi bilmiyorum
Kulaklık rahat mı en büyük alma sebeplerimden birisi çünkü cloud core wireless kullanıyordm biraz küçük geldi kafama ve pedler kulağımı acıttı,pedler sertti de cloud 2nin pedlerine göre de ve hem kablolu hem kablosuz arıyordm çünkü sarjı bitince eski kulaklığıma geçmek istemıyordm 2 3 saat beklemek falan biraz sıkıcı geliyordu

Farkındayım ama bluetooth bir işime yaramıcak 50saatte biraz vip gibi kacıyor bunu tercih etmek istedim teşekkür ederim yinede <3
hocam ben 2 ay önce aldım dongle kırıldı kablosuz kullanamıyorum artık o yüzden bence ek olarak bluetooth olursa daha iyi olur

hocam ben 2 ay önce aldım dongle kırıldı kablosuz kullanamıyorum artık o yüzden bence ek olarak bluetooth olursa daha iyi olur
Hocam dongle type c ile mi kullanıyordun yoksa dönüştürücüyle mi benim kasada type c girişi yok dönüştürücüyle kullanıcam da

Hocam dongle type c ile mi kullanıyordun yoksa dönüştürücüyle mi benim kasada type c girişi yok dönüştürücüyle kullanıcam da
bilgisayarda kutudan çıkan dönüştürücüyle telefonda dongle ile kullanıyordum telefon düştü dongle kırıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,225
Üyeler
195,568
Son üye
Emirhan61z
Geri