Arama sonuçları: *

1. callousness

Öneri Sata veya harddisk ssd önerisi

anakartim gigabyte b450m s2h, en uygunundan hızı iyi olabilecek bir sata veya harddisk ssd istiyorum. önerilerinizi beklerim. tercihen 1-2TB
  2. callousness

Öneri TELEFON OPERATÖR PAKET YARDIMI

Merhaba, Mevcutta TT operatörünü kullanmaktayim. Bu ay sonu da bitiyor. Turkcell'e geçmek istiyorum. İyi bir paket vs önerisi olan var mı? Saçma sapan paketler gereksiz pahalı, önerilerinizi bekliyorum 🫡
  3. callousness

Yardım TEMU İNDİRİM KODU OLAN?

indirim kodu vs alabileceğimiz bir yer var mı? veya elinde olan?
  4. callousness

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Beyler öncelikle s.a Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?
  5. callousness

Yardım BU SİSTEM KAÇ TL EDER?

Beyler parçalar sste yer alıyor, ne kadar eder?
  6. callousness

Öneri 20-25K SADECE KASA ÖNERİSİ

Beyler s.a bütçem 10 gramlık altın kadar :) sadece bana kasa lazım. 20-25kya güzel bir kasa önerisi olan var mı? Kardeşim için. Gaming bir kasa. Oyun için.
  7. callousness

Yardım Ryzen Master o.c Profile Hatası

Merhabalar, bir hata/uyarı almaktayim ve otomatik o.c yapamamaktayim. Nedeni nedir!? Anakart: Gigabyte b650m s2h İşlemci: ryzen 7 7700
  8. callousness

Öneri TT'DEN MİLENİCOM'A GEÇİŞ

Hali hazırda TT kullanıcısıydım ve 500mbit olarak kullanıyordum 300 küsur de bir faturam vardı. Taahhüt için beni aradılar ve yeni fiyatlandırmanın neredeyse 3 katı olacağını söyledir. Ben de uzun bir araştırmadan sonra bana aynı hızları verecek olan MİLENİCOM'u buldum gayet de memnunum. ISS...
  9. callousness

Şarjlı Dik Süpürge Önerisi

Merhaba, Malum anneler günü yaklaşıyor, valide sultana bir dik süpürge almak istiyorum ev 2 katlı. 5-6k bütçem. F/P bir dikey süpürge bilen var mıdır acaba
  10. callousness

TARAYICI ÖNERİSİ OLAN VAR MI?

Hali hazırda chrome kullanıyorum ve artık sarmamaya başlamadı. Hangi tarayıcılari önerirsiniz beyler? Bir ara opera Gx falan vardı
  11. callousness

Öneri BU SİSTEM ALINIR MI ?

Elimde zaten bir sistem var, ryzen 5600 rtx 3060ti var ama bu sistemi almak istiyorum zamanla da elimdeki satarım diye düşünüyorum; https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/M5ZCNDTD SİZCE NASIL ? Neler değiştirebilirim veya ekleyebilirim ? önerisi olan var mı ?
  12. callousness

Çözüldü✓ RYZEN 5 5600 OVERCLOCK YAPMAK İSTİYORUM ?

Merhaba beyler, Abdullah'ın videosuna denk geldim. 5600 işlemciyi 4.9ghz'de çalıştırmış. Ben sadece valorant oynuyorum birde bazen hikayeli oyunlar falan. Render vs yapmadığım için kule tipi soğutmamın yeteceğini düşünüyorum. 4.9ghz'e nasıl çıkarabilirim? Yardımcı olabilecek olan var mıdır...
  13. callousness

TURK TELEKOM ALTYAPISI KULLANAN ISS'LER ?

mevcutta 500mbps kullanıyorum, bu hızları destekleyen başka bir iss var mıdır? kullanan, memnun kalan? yakında TT ile sözleşmem bitiyor
  14. callousness

Android 21-22K telefon önerisi

acilen telefon alacağım, kötü de bir telefon istemiyorum. max bütçem 22k. iyi bir telefon önerisi olan var mıdır?
  15. callousness

Android 16KYA ALINACAK EN İYİ TELEFON NEDİR?

sıfır telefon almak istiyorum, acil bir konu. kardeşime alacağım:) baş belası kardeşler 🫡 iyi bir önerisi olan var mı? Realme Gt2 ve Poco x6'yı buldum ben, bilginiz olsun... önerileri bekliyorum.
  16. callousness

Yardım İNTERNET SERVİS SAĞLAYICISI PROBLEMİ VE PAHALILIK

Mevcutta 500mb hız paketli Türk Telekom kullanıcısıyim, birkaç aya taahhüt sürem bitiyor, yeni anlaşma ile yapılacak olan sözleşmeler aşırı pahalı. 1000mb 900tl 500mb 800 tl olarak gözüküyor. Alternatif olarak, turknet'i aradığım zaman bana o hızları veremeyeceklerini söyledi. Asla kafama...
  17. callousness

Çözüldü✓ RGB KLAVYE ÖNERİSİ ?

güzel ve tok sesli, hafiften mini klavye arıyorum. aşağıda örnek bırakıyorum beyler, max 2.5k verebilirim. önerilerinizi bekliyorum. RGB KLAVYE ÖRNEK
  18. callousness

KOLTUK ALDIM İYİ MİDİR?

HP OMEN CİTADEL oyuncu koltuğu aldım, 1-2 güne teslimatı var. İyi midir nasıldır? Bilenler var mı? https://amzn.eu/d/8UfK52g
  19. callousness

Çözüldü✓ AM4'DE Mİ KALMALI YOKSA AM5 UPDATE Mİ YAPMALI?

yakın zamanda elime ufak bir para geçecek, sistemim am4 biraz eski ve çoğunluğu ile f/p ürünleri işlemci r5 5600, anakart gigabyte s2h falan ama am4'ün kralları olan ROG Strix X570-E Gaming gibi anakart ve iyi bir islemci mi alayım? yoksa en az 30-35k harcayıp am5 sisteme mi update edeyim...
  20. callousness

KULAK İÇİ BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ

güzel, performansı iyi bir kulaklık arıyorum. kulak içi, kablosuz ve kulakta güzel durması önemli. bütçe: 1200₺
Geri