Arama sonuçları: *

• Users: Montofteam
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Montofteam

Ayt fizik dengesizliğı

Ayt fizikte geçen apotemi denemesinde 2 doğru 12y yani -1 net yaptım bundan 2 önceki denemede 13d 1y yaptım sizce bu sorun nasıl çözülür hani konular demek ki tam değil ama nasıl halledicem bunu? Yapamasam hiç alırım 0 dan tüm konuları bitiririm ama şu an bunu yapmam baya zaman kaybı olacak
  2. Montofteam

macbook air m2 ikinci el birebir takas yapayım mı?

bi arkadaş sormuş ki m2 air macbook ile değişim birebir takas olur mu? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-r5-7600-ve-rtx-4060-li-toplama-pc-1178482909/detay amacım satıp ders için tablet almaktı 13 15k lık ve birazda yanıma para bırakmaktı full...
  3. Montofteam

Dini anlamda bi sorum var?

Kısaca arapça kitap okumaya neden devam ediliyor ne anlamı var(okuduğu anlamadıktan sonra ne öğrenilebilir) ? Ben allaha inanıyorum, buldum kendimce. Doğrudur gerçektir veya yanlıştır bilemem kimsenin görüşünede karışmam ama aklıma takılan geçende annemle kavga ettiğimiz bi konu var(biliyorum...
  4. Montofteam

700 TL Corby FX95T G-Force Direksiyon Seti Alınır mı?

Alınır mı? Bimde buldum
  5. Montofteam

Pegout partner ne kadar eder

Pegout partner 1.9d 2006 model 160bin km de kaç bin eder normalde sormayacaktımda 400bin km liler 250k bile koyuluyor
  6. Montofteam

"Yaşlanmayı istemek"

İlk öncelikle merhaba hepinize okuduğunuz zaman göre artık iyi günler veya iyi geceler diyorum. Konunun başlığa biraz garip gelebilir "yaşlanmayı istemek" tam olarak kendimi ifade edemesemde bu iki kelimeyle elimden ancak bu geldi. Kısa kesiyorum benim sorunum yaşlanmayı iatemek yaşlanıp tabir-i...
  7. Montofteam

Forza Horizon 4 açılmama sorunu

sistemim r5 7600+rtx 4060 oyunun simgesi gözüküyor birkaç dakika sonra steamle birlikte oyun kapanıyor tüm güncellemeler yapılı(windows ekran kartı sürücüsü) araştırdım biraz bi çok çözümü denedim en son işte wd10 a hesap ekleyip açtım o zamanda siyah ekran verdi pişman etti experience...
  8. Montofteam

Çözüldü✓ kasanın toplam ağırlığı 37kg gözüküyor

Sinerjiden bilgisayar aldım az önce kargoya verildi ama kargo 37 kg ve 37 desi gözüküyor yanlış girilmiştir de mi masaya 37 kg kasa koyarsam çöker büyük ihtimal
  9. Montofteam

20-30k bütçeyle pc fps oyunları için

Şu an elimde 25k gibi bi bütçe var üstüne çıkarmıyım çıkarım özellikle r5 7600 lü sistem dikkattimi çekiyor. Şu https://www.gencergaming.com/otto en mantıklı seçenek gibi ama ram falan alayım derken çok oluyor ki zaten 29 zar zor çıkarım...
  10. Montofteam

PC Hocası yeni sistemler eleştiri

Hepinizin bildiği PC hocasının yeni sistemleri şu şekilde: Biliyorum daha diyeceksiniz zaten daha önce konusu açıldı bunun niye bir daha açıyorsun. Şöyle ki r5 5600+rx6700xt li sisteme bir şey demiyorum zaten çok süper bi indirim olmasa da(parça kalitesi bana düşük geldiği için diyorum)...
  11. Montofteam

The Crew 2 vs Forza Horizon 4 mü

Sistem sıkıntım yok her türlü ikisinide rahatça oynabilirim ama işte şu an forzah 5 e bütçe çıkmıyor o yüzden the crew 2 mi yoksa fh 4 mü? Ve niye hani neyini beğendiniz neyini beğenmediniz?
  12. Montofteam

Steam indirimleri oyun önerileri

Hayatta kalma, inşa etme, yarış oyunlar, sandbox oyunları seveiyorum şu an elimde çok oyun yok hazır pahalılanmamışken birkaç oyun alayım diyorum max bütçe 250 falan valheini çıkarmayı planlıyorum. Hazırladığım sepet şu şekilde: Toplam 320 lira yapıyor fakat bütçe o kadar yok o yüzden ilk...
  13. Montofteam

Çözüldü✓ 500 TL ye kulakiçi bluetooh kulaklık önerisi

Başlıkta da bahsettiğim gibi yeni bi bluetooh kulaklık alacağım sadece günlük kullanım için bütçe 700-900tl yi zorlarım eğer baya bi f/p bişe olursa. Ne tavsiye edersiniz?
  14. Montofteam

16k Ward V1 r5600+3060ti sistem

https://pckolik.com/urun/ward-v1-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3060ti/ piyasaya göre bin lira falan daha ucuz alınabilir En yakın rakibi şuan bu https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-kyashe-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx3060ti-oyun-bilgisayari-p-40637 var hem pahalı hem ekran kartı inno3d...
  15. Montofteam

Elektrikli Süperge önerisi 1-5k arası

Ev kullanımı için annemler elektrikli süperge alıcaklar sizlere sormak istedim tavsiyeniz nedir?
  16. Montofteam

i7 13700KF+ RX6750xt mi r5 5600+3070ti mı

Dediğim gibi hangi sistemi toplamalıyım 27k bütçem var
  17. Montofteam

100-300 TL arası kötü altyapı için vdsl2 iss önerebilir misiniz?

Dediğim gibi 100-300 TL arası kötü altyapı için vdsl2 iss önerebilir misiniz 35-100 Mpbs olursa iyi olur. Ucuz önerilerde bulunursanız iyi olur çünkü altyapı kötü ya 50 mpbs almıştık türktelekomdan 30 u zor görüyodu. Ping olaylar gerçekten önemli benim için yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geri