Arama sonuçları: *

• Users: yavuzagyar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yavuzagyar

Kasayı Temizledikten Sonra Bilgisayar Kendi Kendine Yeniden Başlatıyor

Herkese iyi forumlar, bu geceden beri bir sorunum var 1 gün önce kasayı söküp temizlik yaptım hafif yumuşak fırça ile temizledim fanlarıda kolonyalı bez ile sildim. Sistemi tekrar kurduğumda ilk başta deneme amaçlı televizyonda denemek istedim açtığımda gayet düzgün açıldı herhangi bir sorun...
  2. yavuzagyar

Grafik Tasarım İçin Monitör Arıyorum

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar adobe ürünlerini kullanacağım için güzel bir monitör arıyorum kendime genellikle video için uğraşacağım çekeceğim videolar 4k 60 fps hdr olacak. renkleri vs. düzgün canlı gösteren 4K monitör önerilerinizi alabilir miyim.
  3. yavuzagyar

DRONE ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM

Gençler herkese iyi forumlar DJI marka drone almak istiyorum bu drone ile düğün nişan vs. tarzı çekim işleri yapmak istiyorum güzel kaliteli video çeken özellikleri iyi olan F/P drone önerisi alabilir miyim ? Bütçe İçin Max 20.000 TL veya 25.000 TL ye kadar çıkabilirim.
  4. yavuzagyar

Çözüldü✓ 6000 TL Psu Önerisi

gençler merhaba acilinden psuya ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum 800w yeter diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakart: MSI B550m pro vdh wifi Ekran kartı: MSI RX6800 16gb 256 bit İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Kasa: NZXT H510 Bu sistemime uygun psu önerilerinizi bekliyorum.
  5. yavuzagyar

Ekran Kartı Kablosu Hk.

Gençler merhaba yeni ekran kartı aldım ekran kartı 8 + 8 pinli benim güç kaynağından gelen kablom ise 6 + 6 pinli 16 pinli ekran kartını 12 pinle çalıştırma imkanım var mıdır ?
  6. yavuzagyar

AŞAĞIDAKİ SİSTEM HK.

Gençler herkese iyi forumlar çocukluk arkadaşım için bir bilgisayar toplamaya çalıştık seçtiğimiz parçalar fotoğraftakilerdir. Sistemin uzun bir süre götürmesini istiyoruz 3 4 sene sonra yeni bir sistem almak istemiyor. Sistem hakkında herhangi bir eksiklik var mıdır önerebileceğiniz bir şeyler...
  7. yavuzagyar

İkinci El Ekran Kartı Hk.

Gençler geceniz güzel olsun sizlerinde yorumunu almak istiyorum sarı sayfada dolaşırken 2. El Asus Rx 6700 XT buldum 9000 liraya bırakırım dedi ekran kartı 2 aylık imiş garantisi vs. her şeyi mevcut sıfırına baktığımda 10k üstünde bir fiyatları var satıcı yakınımda oturuyor alırsam direkt elden...
  8. yavuzagyar

Monitörde AGING Yazısı

Gençler iyi geceler yaklaşık 30 dakika önce bilgisayarı açtım ufak tefek işlerim vardı evin içerisinde onları halledip odama geldiğimde ekranda beyaz bir arka planda kırmızı yazıyla AGING yazısı vardı bu yazı ne anlama geliyor bilgilendirirseniz çok sevinirim Monitörü 23 Eylül 2020 de aldım...
  9. yavuzagyar

Hangi Yayın Platformu ?

Gençler selam şu son zamanlarda aklımda yayın açma fikri var. Ama hangi platformda açacağımı karar veremedim sizlerden ricam fikirlerinizi sunabilir misiniz ? Bir yandan Kick platformunda yayın açmak istiyorum ama pek Türk izleyici yok diye biliyorum , bir yandan Twitch platformunda yayın açmak...
  10. yavuzagyar

Öneri Pivot Özelliğine Sahip Monitör Önerisi

Selam gençler, bilgisayar masama 2. monitörü almayı düşünüyorum 27 inch pivot özelliğe sahip f/p ürünü bir monıtör önerebilir misiniz ? Genelde 2. monitörü dik bir şekilde kullanacağım
  11. yavuzagyar

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 işlemcimdeki boşluk

Gençler iyi forumlar dün abimle bilgisayar kasalarımızı temizlerken bu boşluğu fark ettim abimin bilgisayarında takılı olan işlemci(ryzen 5 3600)de hiç boşluk yok benim işlemcim(ryzen 5 5600)de resimdeki gibi bir boşluk var bu boşluğun herhangi bir olumsuz etkisi olurmu işlemcime ?
  12. yavuzagyar

F/P ÜRÜNÜ MEKANİK KLAVYE ÖNERİLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

İyi forumlar başlıktada belirtmiş olduğum gibi f/p ürünü blue switch dışında mekanik klavye önerilerinizi alabilir miyim birde türkçe harfler olursa klavyede çok sevinirim arada sırada ailemde kullanıyor bilgisayarımı türkçe karakterleri bulamıyorlar klavye üzerinde onlarında laflarını çekmek...
  13. yavuzagyar

Sistemimde Kullanabileceğim Uyumlu Ekran Kartı Arıyorum

Arkadaşlar Merhaba Sistemimin Özellikleri Şu Şekilde; İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor 3.50 GHz Anakart: B550M PRO-VDH WIFI Ram: 32 GB Ram (4x8GB) 3200 Mhz CL 16 Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050 GAMING 2GB GDDR5 128Bit Monitör: Gamepower 27 İnc 144 Hz 1 Ms 1080P Sistemime uygun ekran...
  14. yavuzagyar

2. Monitörümün Ekranı Gitti

Geçtiğimiz aylarda abimden bir monitör aldım hp markasının 1600x900 60 hz monitör aldığım aylarda gayet güzel sağlam çalışırken 3-4 gün önce ise sebebini bilmediğim şekilde ekran kendi kendine gitti kabloları çıkar tak yaptığımda ise ekran 1 kere geliyor 1 saniye sonra yine gidiyor gittiğinde...
  15. yavuzagyar

twitchte yayın yaparken kasma sorunu

Arkadaşlar selam gün içerisinde twitch üzerinde yayın yaparken yayınımda sanki oyunum kasıyormuş gibi gösteriyor bunun sebebi ne olabilir ? Obs de max 6000 bitrate veriyor ilk kurduğumda 10000 bitrate verdi öyle bıraktım. 720p yayın açıyorum bende oyunumda herhangi bir kasma vb. bir şey yok...
  16. yavuzagyar

9000 TL'ye Telefon Önerisi

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 40 dakika önce sinirden telefonu duvara fırlatıp kırmış bulunmaktayım. Yarın sabah ilk işim yeni bir telefon almak olacak. Bütçem yaklaşık 8000-9000 lira arası belki ailem biraz üzerine katarsa 12 ye kadar çıkabilir. Beni uzun süre götürecek ve aynı şekilde uzun süre...
  17. yavuzagyar

Hem Kullanışlı Hemde Sessiz Klavye

Arkadaşlar tuşları rahatlıkla çıkarabileceğim ve sessiz bir klavye arıyorum önerebileceğiniz klavye var mıdır red switch haricinde
  18. yavuzagyar

Behringer C1 Dip Ses Sorunu

Arkadaşlar merhaba behringer c1 mikrofonuna sahibim bu mikrofonda bildiğiniz üzere phantom power ile çalışmaktadır ve şuan bende de mevcut ama internetten videolarını izlediğimde hiçbirinde dipses yok ben de obs de mikrofonu seçip deneyim derken hayvan gibi bir dipses oluyor anca mikrofon sesini...
  19. yavuzagyar

Online Mağazamız İçin Reklam

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar bundan yaklaşık 1-2 ay önce abimle beraber bir online mağaza açtık kapşonlu sweatshirt(kişiye özel baskıda oluyor) yine kişiye özel normal bardak ve sihirli bardak tarzından trendyoldan da satış yapmaya başladık yavaş yavaş üç beş alıcımız var ben bu işi iyice...
  20. yavuzagyar

Video/Yayın İçin Mikrofon Önerisi

Selam gençler başlıktada belirtmiş olduğum gibi mikrofon almak istiyorum ancak ne alacağımı bilmiyorum yonkamuzikmarkette bir sürü paket halinde mikrofonlar var yanında ses kartı mikrofon standı vs. Hangi mikrofonu alabilirim yonka müzikten paket halinde yanında ses kartı vs. olanlardan mı...
Geri