Arama sonuçları: *

1. ChuckMorris

Honda Dio çekişten düşme sorunu

Merhabalar. Yaklaşık 3 ay önce Bayiden sıfır dio aldım. Bugün 1000 km bakımı için servise götürdüm. Öncesinde motor bağırmadan rahatlıkla ivmeleniyordu. Şuan bakımdan sonra motor çok bağırmaya başladı. Varyatörden çok ses gelmeye başladı ve motor gitmiyor ivmelenmesi bayağı düştü. Servis 10w40...
  2. ChuckMorris

7900 XT'den 9070 XT'ye geçilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Elimde Red Devil 7900 XT mevcut. Red Devil 9070 XT'ye geçmeyi düşünüyorum.PSU olarak MSI A850G Gen5 var. PSU yeter mi? Önerilerinizi bekliyorum.
  3. ChuckMorris

Çözüldü✓ Asus rog ryuo ııı 360 sabit pompa devri sorunu

Dostlar merhaba. Sıvı soğutmanın pompası armoury crate'den otomatik ayarlama yapsam bile sürekli en yüksek devirde çalışıyor ve çok rahatsız edici sesi var. Nasıl çözebilirim?
  4. ChuckMorris

Çözüldü✓ Asus Rog Strix LC II AM5 uyumlu mu?

Dostlar merhaba. Başlıkta yazdığım gibi bazı yerlerde okudum uyumlu yazanlar olmuş, uyumlu olmadığını söyleyenler olmuş anlayamadım. Am5 uyumlu mudur?
  5. ChuckMorris

Hangi sıvı soğutmayı almalıyım?

Dostlar merhaba. Elimde Core liquid 280r vardı. Kronik arızalı olduğundan garantiye yolladım. 9K bütçem var. Hangi modeli almalıyım? Tercihen asus düşünüyorum. İşlemci : 7700X
  6. ChuckMorris

Çözüldü✓ R7 7700X Frekans sabit kalıyor.

Merhabalar. 7700x'i Msı core liquid 280r ile kullanıyorum. Sıvı soğutmam yeterli gelmediği için bios'dan işlemci sıcaklık sınırı koymuştum. 80 derece olacak şekilde. Normal bir şekilde kullanırken sonradan yapmaya başladı. işlemci bütün çekirdeklerin frekansını 544mhz ye çekiyor ve üstüne...
  7. ChuckMorris

Yardım RDR2 Güncelleme sonrası FPS düşüklüğü neden olur?

Arkadaşlar merhaba. Bugün RDR2 oynamadan önce Rockstar Games Launcher güncelleme yaptı. Güncelleme sonrası fps'im bayağı düştü ve pc'de kasma donma yapmaya başladı neden olur? GPU kullanımıda düştü. 4K Ultra-High ayarlarda oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. ChuckMorris

Sistemim sizce nasıl?

Sistemim nasıl sizce? Görüşlerinizi merak ediyorum.
  9. ChuckMorris

Sizce sistemim nasıl?

Sizce sistem nasıl? Görüşlerinizi merak ediyorum. İmzamda yazıyor parçalar.
  10. ChuckMorris

ADATA LEGEND 750 Heatsink takılı geldi

Başlıkta ki gibi sııfr aldığım ssd bu soğutucusu takılı geldi. İnternetten baktığımda sökülü olarak geliyormuş. Fabrikadan bu şekilde çıkma durumu olabilir mi? Yoksa 2.el ürün göndermiş olabilirler mi? Sizce ne yapmalıyım?
  11. ChuckMorris

7900 xt değişim ürünü alacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Başlıkta söylediğim gibi 6650 xt'yi 5k ya verip 7900 xt ye geçeceğim ancak değişim ürünüymüş sıkıntı çıkarır mı başıma? Ürün link: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-powercolor-amd-radeon-7900-xt-red-devil-20gb-1134312105/detay/
  12. ChuckMorris

3 Aylık XFX Merc RX 6650 XT kaça gider?

Merhaba dostlar. Başlıkta belirttiğim gibi 3 aylık xfx merc rx 6650 xt kartım bulunmakta. Satmak istiyorum kaça vermeliyim?
  13. ChuckMorris

Falcon Mokko 125 cc aldım. h.o. mu g.o. mu?

Dostlar Falcon Mokko 125'lik scooter aldım. 65k fiyatı var. Bu fiyata sizce iyi mi?
  14. ChuckMorris

XFX MERC RX 6650 XT Yükte 93 derece.

Dostlar merhaba. Merc RX 6650 XT yükte 93 95 derece arası gidip geliyor. Mesela Amid Evil oynuyorum RTX açık FSR balanced şeklinde. Normal mi bu sıcaklıklar sizce?
  15. ChuckMorris

Çözüldü✓ 7700X Apu olarak kullanırken 100 derece oluyor

Merhaba dostlar. Öncelikle sistem şu şekilde: 7700X, XPG 32GB 5600 MHZ, ROG B650E-F, MSI A850G PCI5 850W, MSI CORELİQUİD 280R, MSI MAG VAMPIRIC 300R, 980 PRO 500GB Sisteme henüz ekran kartı alamadığım için apu olarak kullanıyorum. CS girdiğim zaman sıcaklık 85,90 derecelere çıkıyor, daha fazla...
  16. ChuckMorris

7900 XTX'mi 7900 XT'mi Alınmalı?

Dostlar yakın zamanda Almanya'dan tanıdığıma ekran kartı getirteceğim. 7900 XTX veya XT düşünüyorum. RED DEVİL olacak malum burada en ucuz fiyat 30K. Oradan aldığım da XTX 25K, XT 20K'ya denk geliyor. XTX biraz bütçe zorlayacak o yüzden XT düşünüyorum. Sizce hangisi mantıklı ve hangisi F/P?
  17. ChuckMorris

Çözüldü✓ 7700x Apu olarak kullanırken Ekranım Gidip Geliyor

Dostlar başlıktaki gibi sistemi topladım ancak ekran kartım yok o yüzden apu olarak kullanıyorum. Pc'yi topladıktan sonra Chrome'da video izlerken olsun Film izlerken olsun Ekran'ım bir anda siyah yeşil oluyor gidip geliyor. Chrome'un ayarlarından bir şekilde çözdüm ama Film izlerken başıma...
  18. ChuckMorris

Çözüldü✓ Yurt Dışı Garantili 6900 XT Alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-powercolor-red-devil-6900xt-16gb-ekran-karti-6900-xt-997467247/detay Dostlar merhaba. Uzun süredir 6900 XT arıyorum. Bir tane kapalı kutu ilan buldum ancak uluslararası garantili. Sizce alınır mı? Kapalı...
  19. ChuckMorris

Öneri 10K Bütçe ile Rx 6650 Xt+monitör mü? Yoksa sadece rx 6700 xt mi?

Dostlar merhaba hala karar veremedim ama 7k ya 6650 xt alıp yanına asus tuf monitör almak mı? Yoksa 6700 xt alıp dönüştürücü ile kullanmak mı? Karar veremedim. Sistem: R7 7700x Asus Rog B650e-f Xpg 32Gb ddr5 5600 mhz Msı A850G 850W Gold
  20. ChuckMorris

R7 7700x Boşta 47 Derece

Dostlar soğutucum: Msı Coreliquid 280r 7700x boşta 47 derece normal mi?
Geri