Arama sonuçları: *

• Users: FauxNoir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FauxNoir

PS3 Uyumlu kol önerisi (FPS için)

Merhabalar, Elimde PS3 ve ona ait orjinal/yan sanayi olmak üzere 6 kol var hepsi zamanla bozulduğundan parçalarını söküp birbirleriyle birleştirmiş durumdayım. Ancak elimdeki kolların analog hassasiyeti çok kalas geliyor ve internetten PS3 uyumlu kollara baktığımda da çok pahalı ve kalitesinden...
  2. FauxNoir

15-20K Hazır Sistem Önerisi

Bütçe: 20000TL Çok yüksek grafik ayarlarına takıntılı biri değilim. Yeni nesil oyunları açabilecek 1080p monitörüme uygun ve mümkünse Nvidia 4000 serisi bir karta sahip bir kasa istiyorum. AMD ekran kartlarına çok uzağım mümkünse hiç öneri olarak almak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
  3. FauxNoir

I9 10900KF ve Nvidia RTX 4090 Darboğaz Yapar Mı?

Unreal Engine üzerinden render almaya çalışıyoruz 4k renderda bile yavaşlamalar oluyor. Hatta ram kullanımı 100gb gibi bir kullanımda kalıyor. MSI Z490 128GB 3600Mhz RAM (4x32) I9 10900KF Gigabyte RTX 4090
  4. FauxNoir

Alış Veriş Yaparken Muhakkak Dikkat Edin

4 Ay önce PttAvm üzerinden MSI NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Ventus 3X OC LHR Ekran Kartı satın aldım. Aynı ürün amazonda da aynı firma üzerinden satıldığı için fiyat sebebiyle orayı tercih ettim tereddüt etmeden. Aldığımda oyunlarda çökme gibi bir sorunla karşılaştım. Hata uyarısı olarak da...
  5. FauxNoir

Sizce Bu Sistem Nasıl??

Kullanacağım sistemi tamamen görüntü işleme model eğitimi için kullanacağım 24 saat açık kalacak bir sistem olacak. Kendimce bir sistem ve fiyat çıkardım. Bütçe: 21000 Sistemim; AMD Ryzen 5 5600 2845 Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 x2 1758 Gıgabyte B450M K 3600MHZ Ddr4...
  6. FauxNoir

Çözüldü✓ Directx ile alakalı sorun yaşıyorum

Farklı farklı oyunlarda buna benzer hatalar almaktayım. Sistem bilgilerim imza kısmında yazıyor. Furmark testine de soktum orada hiçbir sorun yaşamıyorum. Çözüm olarak denediklerim; 1. Directx End-User kurmak 2. Regedit üzerinden Graphic Card kısmına TdrLevel dosyası açmak 3. Nvidia 3d...
  7. FauxNoir

Pc Bios Ekranı Açılmıyor

Öncelikle herkese selam Yeni bir kasa toparladım ve eskisini satıyorum fakat parti parti değiştiğim için eski kasadaki bileşenleri kullanarak ilerledim en son anakart değişikliği yaptım ve kasayı eski haliyle topladım şimdi açılırken bios ekranına girmiyor Özellikler: Asus Prime B450-M K Asus...
  8. FauxNoir

Ekran Kartının Verdiği Anlamsız Hata

Merhaba arkadaşlar, Sistemim imza kısmında yazıyor o yüzden sorunu özetleyeceğim ve ekran kartından bahsedeceğim. MSI Ventus 3060Ti 3x kullanıyorum ve bu ekran kartını sıfır aldım ve alalı da maksimum 3-4 ay falan olmuştur. Bir dönem kardeşim kendi sisteminde kullandı ve aynı hatayı alıyordu...
  9. FauxNoir

Ekran kartım bozulduğundan dolayı kasam güç almıyor

Öncelikle herkese selamlar, Benim sistemim Asus B450M-K Prime Asus Dual 2080 Super 16x2 Corsair Vengeance Ram C16 Ryzen 5 2600 PSU 700W Bronze Ekran kartımı 2. El olarak aldım ve geçmişini bilmiyorum fakat neredeyse 1 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat geçen gün Cyberpunk 2077 oynarken aniden...
Geri