Arama sonuçları: *

• Users: Moxxie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Kasam Durmadan Mavi ekran alıyor

Selamlar dostlar sadece valorant ve lol oynuyorum ama bilgisayarım olur olmadık yerde mavi ekran yiyor kendi kendine bazen oyunu açarken bazen oyun sadece oyun arkada açıkken bazen sadece oyun bile açık değilken OCCT üzerinden tüm testleri yaptım yapabilceğim hiçbirinde mavi ekran yemedi ekran...
  2. M

VALORANT İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Selamlar 2. el 40-50k civarına bi sistem toplamak istiyorum sadece lol ve valorant oynuyorum valorantta minimum 300fps vericek birşeyler düşünüyorum 7500f e baktıgımda fena durmuyordu daha iyi bi tavsiyesi olan var mı acaba? 0 - 2. el
  3. M

Valorant İçin PC tavsiyesi?

Selamlar 2 hafta sonra türkiyeye gelicem burdaki kasamı satıp 50k falan bi bütçem olucak sadece profesyonel valorant ve lol oynuyorum, canlı yayınlarını açıyorum bunlarında. sadece bu 2 oyunda fpsimin yüksek olmasını sağlıyacak bi parça önerisi yapabilir misiniz? 240hz bi monitör kullanacağım...
  4. M

2. klavye alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Selamlar. Attack Shark K85 Rapid trigger keyboard magnetic switch klavye alacağım. 2. el, yaklaşık 1 yıllıkmış. Bunu alırken nelere dikkat etmem gerek, yapabileceğim testler var mı? Manyetik switch oldugu için pek bir bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  5. M

Hangi laptopu almalıyım

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v-15-anv15-51-intel-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4050-6-gb-15-6-144-hz-freedos-nh-qnbey-002-p-HBCV000064F0GI?magaza=BOZDAN+Teknoloji&trackingId=13304543...
  6. M

Prezervatif tavsiyeleri

Beyler normalden kalın bi penisim var yaklaşık 17-18cm boyunda prezervatif önerisi yapar mısınız daha öncesinde aldıklarımdan hiç memnun kalmadım S ya da M almıştım patlayacaktı az daha güvenligi sağlam birşeyler önerir misiniz? Yarın saat 5 e kadar sürem var .Dd
  7. M

Yalnışlıkla 1 yıllık nitro satın aldım ne yapmam gerek?

1 Aylık alacakken yalnışlıkla 1 yıllık satın aldım kartım kayıtlı oldugu için hiçbirşey sormadan direk satın aldı para iadesi alabilir miyim?
  8. M

Valorant Hesabı Yüzünden Adıma Dava Açılacak

Selamlar dostlar gamesatis.com üzerinden bi valorant hesabı sattım hesabın ilk mailide herşeyide bende ama bi arkadaşımla ortak kullanıyorduk bu hesabı sattıgımda arkdaşım hesabın çalınmış oldugunu sanıp hesabı geri kurtarmak için hesabı geri çekmiş sonrasında aynı gün içinde arkadaşım ile...
  9. M

1 Dolarlık cs2 skini önerisi

Arkadaşlar cs.money de 1 dolarım kalmış bu paraya alınabilecek en iyi ne var renkli olması tercihim .D
  10. M

Türk vatandaşı olmayan birisi ülkeye ikinci telefonu sokabilir mi?

Arkadaşlar böyle bir haber gördüm. Ablam Türk vatandaşı değil bana doğum gunu hediyesi olarak iPhone 14 getirecek, kapalı kutu. Gümrükten sokamayacak mi yoksa bu kural sadece Türkiye vatandaslari için mi?
  11. M

iPhone 12 vs s23 Hangisini almalıyım?

Aynı fiyattalar yurt dışından alacağım Macbook ve iPad alacağım yanında ekosistem anlamında iPhone 12 daha mantıklı geliyor. Belarusta Yazilim Mühendisligi okuyacağım ekosistem anlamında değerlendirirseniz sevinirim.
  12. M

10.000TL tablet önerisi

Brawl stars oynayacağım sabit 60 FPS vermesi lazım en az 2. El iOS cihazlarda olabilir önerileriniz ne olur?
  13. M

iPad mini 5 mi iPad 9 mu?

10.000 civarı bı bütçem var brawl stars oynamak için Alicam farklı önerileriniz varsa onlarida degerlendirebilirim.
  14. M

2900TLYE IPAD 9. NESIL ALINIR MI?

Arkadaşlar 2900tlye iPad 9. Nesil alınır mı? Bataryası ölü şarjda kullanilabiliyormus sorunsuz birde ekranında kılcal bir kırık varmış Brawl stars oynamak için alıyorum kasma donma olur mu? Kırık dokunmatigi etkilemiyormus
  15. M

Bu Pclerde GeForcenow kullanılır mı?

Selamlar dostlar size bir konuda danışmak için açıyorum bu konuyu salonda kullanılmayan bir televizyonumuz var buna dandik bi PC alıp (2-3bin TL'lik) içine GeForce now alıp ps5 gibi kullanabilir miyim fikir aklıma çok yattı aslında da sorun yarataicak şeyler varsa söylerseniz sevinirim...
  16. M

6500TLYE Z Flip3 Alınır mı?

başlık belli arkadaşlar 2. el alıcam
  17. M

Brawl stars oynamak için tablet önerisi

Başlık bu 2. El ios cihaz düşünüyorum 10k bütçeye kadar hangi modeli önerirsiniz ekran küçük olursa daha iyi olur iPad mini tarzı
  18. M

Bu tarz gpu backplate görsellerini nerden bulabilirim?

Arkadaşlar sabahtan beri arıyorum yüksek kalitede şunların teker teker oldugu bi yer bilen var mı? baskı almak için (ss alınca kalite çok düşük oluyor)
  19. M

Sizce böyle bi tasarım yapılabilir mi?

Arkadaşlar öyle Instagram'da gezerkenMSI in yeni çıkardığı 4090dan bı görsel gördüm ve çok hoşuma gitti daha önce ASUS ta bu tarz bi kart çıkarmıştı acaba bunun gibi bi kaplamayı normal kartların arkasına yapabilir miyiz yapabilirsek nasıl yaparız bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Elimdeki...
  20. M

GALAX RTX 3080 [ 4 FAN ] Alınır mı?

Selamlar dostlar sizce bu model alınır mı? 4 fanlı sogutması v.b iyi diyorlar kozmetik olarakta hoşuma gitti fiyat v.b onemli değil
Geri