OCCT üzerinden ramleri test ettim ama mavi ekran almadı
1770148143
hocam vanguard dan dolayı oluyorsa dediğim gibi 3 kere falan formatladım pcyi sorun...
Selamlar dostlar sadece valorant ve lol oynuyorum ama bilgisayarım olur olmadık yerde mavi ekran yiyor kendi kendine bazen oyunu açarken bazen oyun sadece...
Selamlar 2. el 40-50k civarına bi sistem toplamak istiyorum sadece lol ve valorant oynuyorum valorantta minimum 300fps vericek birşeyler düşünüyorum 7500f e...
hocam eskidinin mantığını anlamadım tam olarak 4000 serisi alacağım kartın 4070 falan olması gerekiyor 3080 den daha iyi bi seçenek istiyorsam o da bütçeyi...
hocam sıfır sistem istemiyorum o yüzden 2. el topluyorum zaten face de v.b çok tanıdığım vardı türkiyedeyken hep 2. el topladım kasalarımı yurt dışında...
hocam Belarustayım burdaki fiyatlar ile tr arasında bi fark yok, ondan tr de toplayacağım ekipmanlarımı burdan getiricem, ama dediğim gibi parçaların...
Selamlar 2 hafta sonra türkiyeye gelicem burdaki kasamı satıp 50k falan bi bütçem olucak sadece profesyonel valorant ve lol oynuyorum, canlı yayınlarını...
Selamlar. Attack Shark K85 Rapid trigger keyboard magnetic switch klavye alacağım. 2. el, yaklaşık 1 yıllıkmış. Bunu alırken nelere dikkat etmem gerek...