Arama sonuçları: *

1. M

Ucuza Robux Alabileceğim Sunucu Veya Site Arıyorum

hocam xie0777 ekler misiniz
  2. M

Kasam Durmadan Mavi ekran alıyor

OCCT üzerinden ramleri test ettim ama mavi ekran almadı 1770148143 hocam vanguard dan dolayı oluyorsa dediğim gibi 3 kere falan formatladım pcyi sorun devam ediyor vanguardla çakışıyorsa sistem parçaları atayım çöpe bu kasayı başka oyun oynamıyorum zaten .D
  3. M

Kasam Durmadan Mavi ekran alıyor

Selamlar dostlar sadece valorant ve lol oynuyorum ama bilgisayarım olur olmadık yerde mavi ekran yiyor kendi kendine bazen oyunu açarken bazen oyun sadece oyun arkada açıkken bazen sadece oyun bile açık değilken OCCT üzerinden tüm testleri yaptım yapabilceğim hiçbirinde mavi ekran yemedi ekran...
  4. M

VALORANT İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

fark etmez sadece fps önemli ekran kartı öneriside yapabilirsiniz. f/p olması önemli sadece
  5. M

VALORANT İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Selamlar 2. el 40-50k civarına bi sistem toplamak istiyorum sadece lol ve valorant oynuyorum valorantta minimum 300fps vericek birşeyler düşünüyorum 7500f e baktıgımda fena durmuyordu daha iyi bi tavsiyesi olan var mı acaba? 0 - 2. el
  6. M

Valorant İçin PC tavsiyesi?

hocam eskidinin mantığını anlamadım tam olarak 4000 serisi alacağım kartın 4070 falan olması gerekiyor 3080 den daha iyi bi seçenek istiyorsam o da bütçeyi aşıyor 3A oyun oynamıyorum onun dışında nvdianın herhangi bi özelliğini kullanmıyorum AMD tarafındada tercih yapabilirim aslında.
  7. M

hocam sıfır sistem istemiyorum o yüzden 2. el topluyorum zaten face de v.b çok tanıdığım vardı türkiyedeyken hep 2. el topladım kasalarımı yurt dışında bile, fpsimin 350nin altına düşmeyeceği bi sistem lazım sıfır 4060 gibi bi karta 3080 parası vermekte saçma geliyor 1768777849 bu arada mchose...
  8. M

hocam direk kasa ve monitörümü satıcam ryzen 9 7900x a ne diyorsunuz 7 7800x3d den daha ucuz bi seçenek performansıda daha iyi duruyor benchmarklarda
  9. M

hocam Belarustayım burdaki fiyatlar ile tr arasında bi fark yok, ondan tr de toplayacağım ekipmanlarımı burdan getiricem, ama dediğim gibi parçaların fiyatları aynı burdaki kasamda 3070ti i5 12400f ama tam memnun değilim performansından.
  10. M

Selamlar 2 hafta sonra türkiyeye gelicem burdaki kasamı satıp 50k falan bi bütçem olucak sadece profesyonel valorant ve lol oynuyorum, canlı yayınlarını açıyorum bunlarında. sadece bu 2 oyunda fpsimin yüksek olmasını sağlıyacak bi parça önerisi yapabilir misiniz? 240hz bi monitör kullanacağım...
  11. M

2. klavye alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Selamlar. Attack Shark K85 Rapid trigger keyboard magnetic switch klavye alacağım. 2. el, yaklaşık 1 yıllıkmış. Bunu alırken nelere dikkat etmem gerek, yapabileceğim testler var mı? Manyetik switch oldugu için pek bir bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  12. M

Hangi laptopu almalıyım

acer aldım 4060 ryzen 7 7735hs 36k ya
  13. M

Hangi laptopu almalıyım

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v-15-anv15-51-intel-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4050-6-gb-15-6-144-hz-freedos-nh-qnbey-002-p-HBCV000064F0GI?magaza=BOZDAN+Teknoloji&trackingId=13304543...
  14. M

Yardımınıza ihtiyacım var, 5. Yıl Özel Seçmeleri.

Bol şans hocam
  15. M

Prezervatif tavsiyeleri

Beyler normalden kalın bi penisim var yaklaşık 17-18cm boyunda prezervatif önerisi yapar mısınız daha öncesinde aldıklarımdan hiç memnun kalmadım S ya da M almıştım patlayacaktı az daha güvenligi sağlam birşeyler önerir misiniz? Yarın saat 5 e kadar sürem var .Dd
  16. M

Yalnışlıkla 1 yıllık nitro satın aldım ne yapmam gerek?

iade aldım arkadaşlar 5 gün içinde iade yapıyorlarmış
  17. M

iade yok diyorlar böyle bir şey olabilir mi?
  18. M

1 Aylık alacakken yalnışlıkla 1 yıllık satın aldım kartım kayıtlı oldugu için hiçbirşey sormadan direk satın aldı para iadesi alabilir miyim?
  19. M

Valorant Hesabı Yüzünden Adıma Dava Açılacak

gamemarkt ın sıkıntılı oldugunu biliyorum diğer siteler bir şey yapmıyor diye herkes gamemarkttan alışveriş yapıyor cocuga dediginiz gibi hesap ve mail bilgilerini gönderdim bekliyorum şu anda 1721778457 son olarak birde sicil kaydı işlenir mi acaba yurt dışında okumaya gidecegim birkaç ay sonra...
  20. M

Valorant Hesabı Yüzünden Adıma Dava Açılacak

Hayır ama bu tebligat işleri falan ailemi sıkıntıya sokmasın peder Baş Komiser olmadı bi avukat ile falan görüşeyim mi? Hesap şu anda Dünyada top 200 de satılma nedenide bu insanlar alıp kendi isimlerini koyup hava atıyorlar bu adam hesabı satın alıp ismini değiştirmiş şu anda hesabın ederi yok...
Geri