Arama sonuçları: *

• Users: havuçluot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. havuçluot

1500 tl kulaklık önerin

1500 tl ye oyun da oynayabileceğim bluetooth kulaklık var mı kulaküstü kulakiçi farketmez. Monster wave anc diye bir kulaklık almayı düşünüyorum var mı öneri kulaklık forum sakinleri şimdiden teşekkürler 🙏
  2. havuçluot

csgo siyah bar kaldırma

cs de siyah bar yaparken intelin ekran ölçeklendirmesinde tam ekran yap yazısı yok 4:3 oynayamıyorum bu yüzden nasıl çözeceğim ?
  3. havuçluot

monster pusat wave anc bluetooth kulaklık (veya önerin)

monster pusat wave anc bluetooth kulaklık nasıldır alınır mı ? Oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım kullanan veya farklı bir kulaklık önerebilir misiniz aynı fiyat bandında teşekkürler.
  4. havuçluot

Yardım MODEM YERİNE DAĞITICI ?

Merhabalar benim şu konuda yardıma ihtiyacım var modemimi odamdaki pc me bağlayamıyorum ve haylice çok fazla pingim oluyor acaba kendi odama dağıtıcı alsam ve ondan kullansam interneti ping sorununu çözmeme yardımcı olur mu
  5. havuçluot

Yardım Laptoba Monitör bağlayıp nasıl 144hz yapacağım ?

Öncelikle başımız sağolsun, merhaba 165 hz bir mönitörüm ver 144hz ekranı olan bir laptobum var ve laptobumda display veya mini display girişi de yok sadece hdmi var hdmi ile bağlarsam 120hz oluyor monitör ekranı diye biliyorum acaba monitörümü 165hz olarak kullanabilmemin bir yolu var mı hdmi...
  6. havuçluot

Chill oyun önerisi lazım

Agalar bana böyle tek başına oynamalık, chill, şehir kurma, farming, base kurma ve savunma temalı oyun lazım önerebilecek arkadaşlara teşekkürler <3
  7. havuçluot

(KAÇIRMA!)Son kez witcher ve cp2077 indirimi (Oyun önerisi)

Arkadaşlar oyun almak isteyen varsa lütfen epic gamese baksın son ekz witcher 3 15tl cyberpunk da 125 tl hades 40 tl dead cells 39tl oyun alacaksanız son kez epic gamese de zam gelmeden mutlaka bakıp oradan alın (ZAMLANACAK DEDİĞİNİZ OYUNLARI MUTLAKA YAZIN İNSANLAR FAYDALANSIN)
  8. havuçluot

Canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz?!

Canınız sıkılınca hangi oyunları oynuyorsunuz veya ne yapıyorsunuz herkes yaptığı şeyleri paylaşırsa belki herkes yeni şeyler keşfedebilir.
  9. havuçluot

Normal bir laptop sıcaklığı kaç olmalı

Merhaba yeni aldığım hp victus 16 3060 ryzen 5 5600h laptopta god of war oyununda 80 85 dereceleri görüyor işlemcim çok çalıştıysa nadiren 90 dereceyi görüyor normal mi acaba ?
  10. havuçluot

Naraka Bladepoint nasıl

Merhaba oyun çok ilgimi çekti ancak 130 tl ona versem mi vermesem mi çok kararsız kaldım tek oynayacağım eğlenir miyim sizce oyunu oynayan kişilerden tavsiye bekliyorum
  11. havuçluot

conquers blade p2w mi

merhabalar conquers blade p2w mi oynayan var mı daha önce görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim başlamayı düşünüyorum da
  12. havuçluot

tiktok hesabı nasıl büyütülür

bir tiktok sayfası açmak istiyorum nasıl büyütebilirim keşfet algoritmasını hiç çözemiyorum
  13. havuçluot

valo için duo arıyorum

Arkadaşlar bir süredir oyun oynamıyordum oyunlara geri döndüm ve valorant için kendime oyun girecek aga arıyorum (gümüş-gold) zamanı olan tanışmak isteyen varsa dc den ekleyebilir ve farklı duo arayan arkadaşlar da yanıtlayıp farklı insanlarla tanışabilir teşekkürler.
  14. havuçluot

Yeni aldığım 3060lı laptopta ısınma sorunu 100dereceler

Merhaba ben bir laptop satın aldım 3060 6gb ayrılmış ryzen 5 5600h işlemci 16+4 20 gb ram ve laptop kesinlikle ekran kartını kullanmıyor kullanmak istemiyor açamıyorum öncelik her zaman cpu nun ekran kartı her yolu denedim ancak hala olmadı mux switch diye bir özellik de yok laptopta ne yapmam...
Geri