rica ederim oynıcaksan yaz belki beraber girerizTamamdır teşekkür ederim
arada beraber gireriz yazarsın hocamoyunu indirdim ancak oyuna dair şuan hiçbir şey bilmiyorum
değil ama para yatırmadan kasılmakta biraz zor başla derim çok güzel oyun klan olayı falanda çok iyimerhabalar conquers blade p2w mi oynayan var mı daha önce görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim başlamayı düşünüyorum da
P2W değil P2skip yani parayla alacağın şeyler oyunda gelişmeni hızlandırıyor ama para yatırmadan da aynı işlevli şeylere sahip olabiliyorsun sadece birazcık zaman alıyor, bazı arkadaşlar P2W ile P2skipi karıştırıyor.merhabalar conquers blade p2w mi oynayan var mı daha önce görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim başlamayı düşünüyorum da
Tam ben yazacaktım doğruP2W değil P2skip yani parayla alacağın şeyler oyunda gelişmeni hızlandırıyor ama para yatırmadan da aynı işlevli şeylere sahip olabiliyorsun sadece birazcık zaman alıyor, bazı arkadaşlar P2W ile P2skipi karıştırıyor.
çok saol hocamP2W değil P2skip yani parayla alacağın şeyler oyunda gelişmeni hızlandırıyor ama para yatırmadan da aynı işlevli şeylere sahip olabiliyorsun sadece birazcık zaman alıyor, bazı arkadaşlar P2W ile P2skipi karıştırıyor.