Arama sonuçları: *

1. Servet ünal

EN İYİ ANTİ VİRÜS PROGRAMI NEDİR

Ücretsiz pc için en iyi antivirüs programı arıyorum işlemci boştayken 99 kullanılıyor görev yöneticisini açtığımda başta 99 oluyor 2 saniye sonra düşüyor hemen
  2. Servet ünal

valorant fps düşüşü neden olur

dün valoda 200 300 civarı fps alırken bu gün 100 ü zor görüyor valoya güncelleme falanda gelmedi neden olur acaba 1691265094 help
  3. Servet ünal

Valorantta düşük FPS alma problemi

Arkadaşlar dünkü güncellemeden sonra valorantta baya düşük FPS almaya başladım normalde min. 230 fp falan alırdım ortalama 300 FPS alıyordum ama güncelemeden sonra FPS im 150 lerde geziyor 200 ü bile zor görüyor rx6600 & r5 5500 grafik ayarı falan varmıdır yada başka ne yapabilirim
  4. Servet ünal

m2 ssd den sata ya veri taşıma

m2 deki bazı oyunları sataya çekmek istiyorum çoğu steam ama epictende var ama steam ve epicö klosörü dışında oyun klosörü bulamadımm onlarımı atayım
  5. Servet ünal

Valorant ranked arkadaş arıyorum

Bronzum yeni sayılırım genelde trol denk geliyor sinir olup ranksız oynuyorum ama arakadaş bulmak istiyorum herkese uyum sağlayabilirim
  6. Servet ünal

Harici 500gb HDD alınır mı?

Arkadaşlar indirme hızım baya yavaş o yüzden depolamaya baya ihtiyacım var sil yükle yapmak istemiyorum 500gb M2 var 500gb SSD sipariş ettim ama 280 e 500gb harici HDD var olduğum şehirde deneyip alacağım sizce 250 ye falan alınır mı? nasıl deneyebilirim...
  7. Servet ünal

Rampage redsyk kablolama kapağı açma

Kapsama SSD ve hdd takacağım HDD alimde var SSD de alacağım M2 zaten var ama yan kablolama kısmındaki kapağın 2 vidasınıda söktüm çekiyorum kapak gelmiyor nasıl dökeceğim videosu falan varsa link atarmısınız
  8. Servet ünal

500gb sata SSD önerisi

Arkadaşlar bütçem 1-1.3 k idi bir problem yaşım bütçem 600-700 falan bu bütçede 500gb lik sata SSD öneriniz varmıdır lütfen bütçe arttır falan demeyin ilerde bütçem olursa yanına birtane daha alırı 1688855517 https://amzn.eu/d/2t2E9vB bu ürün masaüstü PC ye uygunmu
  9. Servet ünal

Steam indiriminde son günlerde ne alınır

Arkadaşlar tavsiyelere bakıp 8 tane falan oyun ekledim sepetime uygun fiyatlı özelliklerde tek başına saracak oyun tavsiyesine açığım 50 TL tutuyor100-150 yi geçmezse iyi olur 1688846020 Up
  10. Servet ünal

1TB SATA SSD ÖNERİSİ

Bütçe 1k üstüne çok çıkmak istemiyorum ama Max 1.3 k falan 1-1.3 arasında öneride bulunur musunuz
  11. Servet ünal

M2 slotu arttırma yapılıyormu

Arkadaşlar 500gb lik M2 kullanıyorum yetmiyor SSD Lee nerdeyse M2 fiyatına o yüzden M2 almak istiyorum ama 1 adet slot var onun sayını arttırabileceğimiz dönüştürücü tarzı bir şey varmı yada harici M2 falan satılıyormu
  12. Servet ünal

oyun için arkadaş arıyorum

arkadaşlar the forest dying light ranch sim 7 days to day raft asetto valo falan var beraber oynayacak arkadaşım yok arkadaşlarımın çoğu mobil oyuncu pc de bile pubg mobile oynuyorlar bana beraber oyun oynayacağım arkadaş bulabileceğim bir yer tavsiyeniz varmı site olur forum olur dc olur
  13. Servet ünal

Elimdeki bütçe ile ne yapmalıyım

Dostlar 3k falan param var alacak birşeyim kalmadı ve babamın işinde günlük 200 e çalışıyorum okul açılana kadar sizcee paramı ne yapmalıyım ben dolara yatırmayı düşünüyorum ve 16 yaşındayım mabil bankacılık üzerinden kendi adıma bööyle bir şey yapabilirmiyim
  14. Servet ünal

İndirimden hangi oyunlar alınabilir

Arkadaşlar bende olup ama oynamadığım oyunlar var bunlardan hangilerini oynayayım wicher yükledim ama çok sevemedim sildim dying light önerdiler yüklüyorum tek başına saracak oyun önerirsiniz şuanda aktif oynadığım oyunlar fıfa 23 asetto Valo birde 300 TL ye kadar güzel oyunlar tavsiye...
  15. Servet ünal

12k 3060 8gb pc önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-asus-dual-rtx3060-oc8g-prime-h610m-k-vrucial-500gb-ssd-16gb.html vatanda apu 11k 1650 li pcler 14 k iken bence baya güzel fiyat
  16. Servet ünal

tek kişi hangi oyunlar sarar

sizce tek oyanacak ve saracak oyunlar nelerdir 50tl yi geçmeyecek şekilde kütüphanemde olup oynamadığım oyunlar payday2 / wıtcher 1-2-3 / dead bay daylight / dyinglight / ets2 / the forest / rafy / rainbowsixege / apex / mortal kombat 11 / resident evil 2 sence hangileri sarar max 100 tl...
  17. Servet ünal

r5 5500 boşta 70 derece

Merhaba arkadaşlar R5 5500 kullanıyorum boştayken 70-75 arası gösteriyor ama elimi değdiğimde soğuk gibi oyun oynuyorum 80'i geçmiyor elimi kasaya değdiğimde sıcak olduğunu hissediyorum sizce yanlış ölçüyor olabilir mi MSI Afterburner ve Ryzen Master'dan baktım ikisi de aynı sonuç kasam mesh...
  18. Servet ünal

Sizce bu ekipmanlar nasıl

DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Parlayan yeşil,Mavi Clicky Switch, Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,PC Windows Oyuncu Tipistleri için ABD Düzeni,Siyah https://amzn.eu/d/bjCWo7J Razer DeathAdder V2 mini USB oyun faresi: 8500 K DPI optik sensör, 62 g hafif tasarım, krom...
  19. Servet ünal

Ekipman önerisi alabilirmiyim

Arkadaşlar bütçem Max 1.1 1.2k falan anakartım a320 normalde v2x düşünüyordum ama anakarttan dolayı sorun olacağını söyledi birkaç arkadaş USB versiyonuda stokta yok ve 1.5 k falan sizce ne yapmalıyım xpg falan alsam nasıl olur ondada performans kaybı yaşarmıyım sizce ne yapmalıyım ekipman için...
  20. Servet ünal

Öneri Kablosuz kulaklık tavsiyesi

arkadaşlar sağlam bir kablosuz kulak içi kulaklık önerir misiniz? müzik dinlemek içinh siyah olursa iyi olur bütçe 500 birde 70*30 yada 90*40 mouse pad önerir misiniz?
Geri