Arama sonuçları: *

1. S H I V A & Emekli Global

Mouse sensör temizleme tavsiyesi

beyler sensör kirlenmiş sanırım. mouseu çok yavaş bir şekilde haraket ettirince hiç algılamıyor. bunu temizlemenin yolu var mıdır? illa içini mi açmam gerekiyor? https://www.trendyol.com/attack-shark/r1-superlight-18000-dpi-ultra-hafif-paw3311-kablosuz-oyuncu-faresi-grip-tape-hediyeli-p-815371844
  2. S H I V A & Emekli Global

Ea Play FC 26 hakkında

Ya beyler ben bu ea play olayını anlamadım. Yıllı planı 40 dolara alsam 1 sene boyunca FC 26 oynayabiliyor muyum
  3. S H I V A & Emekli Global

Gta 5 para alınır mı?

Açıklama yazısı aşırı güven verdi nedense. Alınır mı sizce? Daha önce alan var mıdır? https://www.itemsatis.com/gta-online/legcy-ench-bansiz-300m-money-boost-4113812.html
  4. S H I V A & Emekli Global

Film önerisi aksiyon

Bu ara çok dram filmi izledim midem bulanmaya başladı artık. Enemy at the gates Fury gibi aksiyon savaş filmi var mı önereceğiniz?
  5. S H I V A & Emekli Global

BF 6 Ne zaman açılacak?

beyler bugün saat kaçta açılacak bilgisi olan var mıdır?
  6. S H I V A & Emekli Global

GTA 5 sunucudan düşme

Anlık bi kopmada herkesi oyundan atıyor sunucu, ben düşüyorum yani. TT'de böyle bir şey yoktu. Çözüm öneriniz var mıdır? Enchaned yüklesem düzelir mi? Bazıları statik ip alın demiş ama para vermek istemiyorum. Türkcell superonline kullanıyorum.
  7. S H I V A & Emekli Global

Anneye hediye önerisi

Beyler annem ehliyet sınavını kazanmış. Hediye ne alabilirim? Not internetten alamam. iş çıkışı gidip almam lazım
  8. S H I V A & Emekli Global

RDR 2"de duyduğum bu sesler nedir sizce?

Aklımda 2 teori var. Bu sesler ya karga sesi yada deriyüzen kardeşler birilerini kesiyor. Sizce ne olabilir? https://streamable.com/j5ttlw
  9. S H I V A & Emekli Global

Kablosuz kulaklık öneri 3000 TL

Bütçem 3000 var mı bildiğiniz kullandığınız kulaklık?
  10. S H I V A & Emekli Global

Kadıköy meyhane önerisi

Beyler kadıköyde boğaz manzaralı meyhane var mı bildiğiniz?
  11. S H I V A & Emekli Global

Steam eski kart bilgilerimi istiyor

Dostlar günaydın, 2 gün önce topluluk yasağı aldım. Desteğe yazdım benden 2021 Temmuz'da kullandığım kredi kartını istiyor. Ben o zamanlar kartım olmadığı için arkadaşımın kartından alışveriş yapıyordum. İşe girdim Eylül 2021'de Steam'e para yüklemişim kendi kartımdan. Steam'e nasıl bir...
  12. S H I V A & Emekli Global

JBL QUANTUM 350 alınır mı?

Trendyolda 2100 TL. Kablosuz pc için kulaklık arıyorum. Müzik çokta önemli değil cs için. https://ty.gl/1m1pxgy5gv894
  13. S H I V A & Emekli Global

Kulaklık iadesi trendyol

beyler kutu yırtık geldi, ses kalitesi de çok kötü. Gamenotr Fuxi H3. Dedim youtuberlar falan incelediyse iyidir, kamil koç kulaklığı gibi ses çıkıyor. İade notuna da ses kalitesini beğenmedim, kutusu da yırtık geldi yazdım. Kabul olur mu sizce?
  14. S H I V A & Emekli Global

Kablosuz kulaklık önerisi

Bugün kargodan havit fuxi h3 geldi ses kalitesi iğrenç. İadeye gönderiyorum. Öneriniz var mıdır 1500 2000 tl civarı
  15. S H I V A & Emekli Global

Bu nasıl monitör standı??

Aga aşşaya inmiyor mu bu böyle mi oynayacam??
  16. S H I V A & Emekli Global

Awp için isim önerisi

Ağalar şöyle bi awpem var. Fenerbahçeyle ilgili bişey yazmak istiyom ne yazim? @Realhas the Great
  17. S H I V A & Emekli Global

3070 sisteme 500w psu yeter mi?

Arkadaşlar şuan 3060 i5 12400f 32 gb ram + Aerocool 500w psu kullanıyorum. Ekran kartını asus tuf 3070 yapsam sıkıntı olur mu?
  18. S H I V A & Emekli Global

Samsung curved alınır mı

Alınır mı arkadaşlar? Ghosting vs olur mu
  19. S H I V A & Emekli Global

Trendyol ram iade alır mı?

Aynı RAM'den kullanıyordum 32 GB yapmak için bir tane daha sipariş verdim. Aldığım RAM'i kendi kasamda farklı kombinasyonlarla kuzenimin bilgisayarında farklı kombinasyonlarla denedim bir türlü çalıştıramadım. İade etmeye karar verdim ama kabul edilir mi bilgisi olan var mı? Bu şekilde...
Geri