Arama sonuçları: *

• Users: zenci123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

700 tl kulaklık önerisi

normalde gamenote h2002d alacaktım ama stok yok 1200 tl satan var tek önerebilir misiniz? 700 tl bütçe fps oyunları valorant gibi ses kasmak için ses kalitesi güzel olursa iyi olur
  2. Z

ramimi 3400 mhz yapınca american megatrends hatası

normalde 3600 mhz ramlerim var ve profilde 3600 falan yazıyor seçince 3400 mhz diye gösteriyor ve açılırken american megatrends hatası alıyorum ram:Geil Potenza Amd Edition işlemcim:ryzen 7 5800x3d anakart:b550m-e wifi asus tuf bios güncel 3002
  3. Z

31k tl sistem önerisi

genellikle FPS oyunları oynuyorum ama yeni bilgisayarı alınca başka oyunlarada başlamayı düşünüyorum ben bitane buldum şöyle: https://www.gaming.gen.tr/urun/292852/pardus-6800-amd-ryzen-7-5800x3d-msi-radeon-rx-6800-gaming-z-trio-16g-v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ Cooler Master...
  4. Z

max 800 tl kulaklık önerisi

valorant ses kasmak için güzel ses versin bide 7.1 stereo olursa güzel olur
  5. Z

4300 TL ye 165 hz monitor önerisi

en az 23.8 inç olsun ben ve monitor OC olmasın bazı monitorler 144 hz 165 hz OC oluyor FPS oyunları için ve ips olsun en fazla 1ms response time ben bitane buldum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2spu-bk-23-8-1ms-full-hd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,445074576.html eyer çok iyise 4500...
  6. Z

30k ya hazır sistem önerisi

monitor de dahil 165 hz en az kart nvidia işlemci amd olsun fps oyunları için kullanılcak ama hikayeli oyunlar arada bi oynarım önerilerinizi bekliyorum
  7. Z

rasbery pi 3 için sadece nvr yapacak işletim sistemi öneri

ip kameralar ile nvr yapacak işletim sistemi
  8. Z

1 tl ye bilgisayar ilanı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sorunsuz-sapasaglam-uygun-oyuncu-bilgisayari-1092553713/detay arkadaşlar böyle bi ilan buldum siz ne düşünüyorsunuz
  9. Z

bilgisayarımı geforce now gibi cloud gaming yapabilirmiyim

arkadaşlar valorant falan oynıcam yani steam link olmaz ve kasmasın çok fazla bide klavye mouse bağlayıp oynucam telefonda önerileriniz varmı
  10. Z

max 3100 tl monitor önerisi

3100 tl ye monitor önerisi en az 144 hz olsun ama 200 hz fln olursa daha iyi olur valorant için falan oynucam ips veya va panel olur tn panel renkler çok kötü oluyor ben bitane buldum...
  11. Z

Twitch kamera konuğu nasıl eklenir

twicth de arkadaşımla birlikte kamera koymak istiyorum twich studio da mümkünmü
  12. Z

2 kişilik oyunlar telefondan

arkadaşlar webden olsun veya uygulamada olur ama kolay ve eğlenceli olsun böyle popüler oyunları çok sevmiyorum
  13. Z

2k 60 hz monitor kaç watt yer

2k 144 hz monitorum var ama elektrik faturası gelmesin diye 60 hz çeksem elektrik faturası daha az gelirme ve ne kadar fark eder
  14. Z

ekran hz nasıl değiştirilir

ekran hz mi 30 hz yapmayı denicektim ama en düşü 50 olduğunu gördüm başka bi şekilde istediğin hz yi yapabilirmiyim ekran hz istediğim gibi değiştirebilirmiyim
  15. Z

nintendo switch v1 kaç hZ

kaç hz ben 30 diye duydum 30 hz mi 60 hz ise neden fortnite ta 30 fps veriyor
  16. Z

i5 12400f için ucuza ve iki kanal ram anakart

i5 12400f içşn anakart
  17. Z

Tlancher minecraft launcher virüsmü

Tlancher virüs diyor herkes ben babamın bilgisayarına yükledim şimdi sildim virüsmü? babamın bilgisayarında çok iyi antivirüs var hinede algılamadı
  18. Z

msi monitor fortnite için fps mode açılmalımı

msi monitorum var sizce fortnite oynarken fps modu açmalımıyım? etki sağlarmı
  19. Z

windows 11 den windows 10 format attıkdan sonra hdd kayboldu

normalde 1 tane sdd bitane hdd var windows 11 den 10 geçtim format atarak gelişmiş ayarlardan herşeyi silmiştim sadece 1 tane sdd ve hdd vardı ama hinede şuanda görünmüyor
  20. Z

ekran kartını kaç gün kullandım nasıl bakılır

ekran kartımı kaç gün kullandım nasıl bakılır
Geri