Evet yani bilgilerinin çalınabilme gibi bir ihtimalinin oldugunu söylüyorlarda bu sadece tlauncher için değil tüm uygulamalar için geçerli o zaman hiçbir şeye girmemen gerekTlancher virüs diyor herkes ben babamın bilgisayarına yükledim şimdi sildim virüsmü? babamın bilgisayarında çok iyi antivirüs var hinede algılamadı
bizim bitdefender gravity zone diye bir anti virüsümüz var onla taratsak olurmumalwarebytes ve kaspersky ile tarat bir şey yoksa yoktur.
değil dostum merak etmeTlancher virüs diyor herkes ben babamın bilgisayarına yükledim şimdi sildim virüsmü? babamın bilgisayarında çok iyi antivirüs var hinede algılamadı
neyle taratırsan tarat bir şey algılamicak ortada net bir olay yokbizim bitdefender gravity zone diye bir anti virüsümüz var onla taratsak olurmu
onu öneren yok kanka dediklerim ile tarat sen yeterli olur eğer güvenmezsen kendikinle de tarat kafan rahat olur.bizim bitdefender gravity zone diye bir anti virüsümüz var onla taratsak olurmu
tlegacy var güvenli bi launchervalla gram umrumda değil başka launcher yok piyasada ben kullanmaya devam ediyorum ama virüs var büyük ihtimalle
tlegacy tlauncherın orjinali miyditlegacy var güvenli bi launcher
çünkü 1000 tl olduğu için öneren olmayabilirmi kendiminki yeter zaten tarratım bişi yokonu öneren yok kanka dediklerim ile tarat sen yeterli olur eğer güvenmezsen kendikinle de tarat kafan rahat olur.
dediklerimle de dene kanka bir malın pahalı olması iyi olduğunu kanıtlamaz.çünkü 1000 TL olduğu için öneren olmayabilirmi kendiminki yeter zaten tarratım bişi yok
dediklerimlerin free versionları var onlarla dene bu arada.dediklerimle de dene kanka bir malın pahalı olması iyi olduğunu kanıtlamaz.