- Reaksiyon skoru
- 283
chrome ve discord kullanıyorsan donanım hızlandırma ayarını kapatmayı deneyebilirsin
yine de tam modelini atar mısın?SATA değil "NVMe" bütçe 3k
exceria pro alSATA değil "NVMe" bütçe 3k
https://www.hepsiburada.com/kioxia-...ssd-disk-p-HBCV00001MKR7A?magaza=Hepsiburada& bu yeterli mi?exceria pro al
Hikayeli oyunlarda evet darboğaz yapmaz ama online oyunda yük işlemciye biner ve bu ikili 1080p de çoğu oyunda darboğaz yapar.İşlemci ekran kartını rahatlıkla besleyebiliyor ve darboğaz yapmıyor diye biliyorum çünkü bu sistemi almadan önce araştırmıştım. evet pubg bozuk bir oyun fakat bu sorunu yaşanlar yok denecek kadar az. bana gönderdiğin görsellerden anlamam gerekiyor?
Bu gidişle komple sistemi yenileyeceğiz herhalde. Saçma sapan fiyatlara topladığımız sistem yetersiz kalıyor. Teşekkürler dostum, iyi formlar.Hikayeli oyunlarda evet darboğaz yapmaz ama online oyunda yük işlemciye biner ve bu ikili 1080p de çoğu oyunda darboğaz yapar.
Benim kart ile senin kart aynı performans.
Benim bir önceki işlemcimde 7500f di ve pubg de ki performansı berbat. FPS 80'e indiği oluyordu 80-200. 7800x3d aldım 190-400fps arası şuan ortalama 240fps alıyorum.
Görsel Windows sürümleri olarak dusunebilirsin modlu Windows. Senin kullandığın regular yazan
evet dediğim ssd bu zaten
hocam fps farkları baya dikkatimi çekti win11 23h2 24h2 için masaüstü önerebileceğiniz bir custom os var mı?Windows sorunlu bir işletim sistemi. Ayrıca pubg bozuk bir oyun akıcı bir deneyim için işlemcin ekran kartından daha iyi olması lazım.
Örnek custom os fps farkları
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Windows x lite iyi aslında ama güvenilirlik konusunda tedirginim, güncellemeler vs kapalı da oluyor. Birde aktif olarak kullandığın bir şey kapalıysa gel bul bakalım onu.hocam fps farkları baya dikkatimi çekti win11 23h2 24h2 için masaüstü önerebileceğiniz bir custom os var mı?
kaspersky kullanıyorum normalde kurtarmazmı güvenlik konusunda birde Birde aktif olarak kullandığın bir şey kapalıysa gel bul bakalım onu. yazmışsınız ne demek istediniz buradaWindows x lite iyi aslında ama güvenilirlik konusunda tedirginim, güncellemeler vs kapalı da oluyor. Birde aktif olarak kullandığın bir şey kapalıysa gel bul bakalım onu.
Windows saçma sapan işletim sistemi çıkartacağına sadece oyunculara özel bir işletim sistemi çıkartsa sorun olmayacak.