Neler Yeni

Bilgisayar Performansımdan Memnun Değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
fb düşmanı
chrome ve discord kullanıyorsan donanım hızlandırma ayarını kapatmayı deneyebilirsin

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Talat
SSD niz ömrünü doldurmak üzere saglık durumu %90 gösterse bile bu sorunları yasarsınız görev yönetıcısınden bakın masa üstünde yenile yaptıgınızda % 30 üstüne cıkıyorsa ssd den oyunda fps kaybı da varsa tek tek deneyın parcaları

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
Sinan Aba
İşlemci ekran kartını rahatlıkla besleyebiliyor ve darboğaz yapmıyor diye biliyorum çünkü bu sistemi almadan önce araştırmıştım. evet pubg bozuk bir oyun fakat bu sorunu yaşanlar yok denecek kadar az. bana gönderdiğin görsellerden anlamam gerekiyor?
Hikayeli oyunlarda evet darboğaz yapmaz ama online oyunda yük işlemciye biner ve bu ikili 1080p de çoğu oyunda darboğaz yapar.

Benim kart ile senin kart aynı performans.
Benim bir önceki işlemcimde 7500f di ve pubg de ki performansı berbat. FPS 80'e indiği oluyordu 80-200. 7800x3d aldım 190-400fps arası şuan ortalama 240fps alıyorum.

Görsel Windows sürümleri olarak dusunebilirsin modlu Windows. Senin kullandığın regular yazan

sencan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
Hikayeli oyunlarda evet darboğaz yapmaz ama online oyunda yük işlemciye biner ve bu ikili 1080p de çoğu oyunda darboğaz yapar.

Benim kart ile senin kart aynı performans.
Benim bir önceki işlemcimde 7500f di ve pubg de ki performansı berbat. FPS 80'e indiği oluyordu 80-200. 7800x3d aldım 190-400fps arası şuan ortalama 240fps alıyorum.

Görsel Windows sürümleri olarak dusunebilirsin modlu Windows. Senin kullandığın regular yazan
Bu gidişle komple sistemi yenileyeceğiz herhalde. Saçma sapan fiyatlara topladığımız sistem yetersiz kalıyor. Teşekkürler dostum, iyi formlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan Kul

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Emin

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
Sinan Aba
hocam fps farkları baya dikkatimi çekti win11 23h2 24h2 için masaüstü önerebileceğiniz bir custom os var mı?
Windows x lite iyi aslında ama güvenilirlik konusunda tedirginim, güncellemeler vs kapalı da oluyor. Birde aktif olarak kullandığın bir şey kapalıysa gel bul bakalım onu.

Windows saçma sapan işletim sistemi çıkartacağına sadece oyunculara özel bir işletim sistemi çıkartsa sorun olmayacak.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Emin
Windows x lite iyi aslında ama güvenilirlik konusunda tedirginim, güncellemeler vs kapalı da oluyor. Birde aktif olarak kullandığın bir şey kapalıysa gel bul bakalım onu.

Windows saçma sapan işletim sistemi çıkartacağına sadece oyunculara özel bir işletim sistemi çıkartsa sorun olmayacak.
kaspersky kullanıyorum normalde kurtarmazmı güvenlik konusunda birde Birde aktif olarak kullandığın bir şey kapalıysa gel bul bakalım onu. yazmışsınız ne demek istediniz burada

Top Bottom