CPU-Z hacklenmiş format atmaya gerek var mı?

Reaksiyon skoru
49
3-4 gün önce indirdim biraz önce kaldırdım fakat içim rahat etmedi format atacağım. Yedekleyeceğim resimleri, dosyaları, oyunların save dosyalarını vs ne yapmak gerekir? Format sonrası bunları tekrar bilgisayara aktarmak sorun yaratır mı?

bitdefender veya kaspersky gibi bi antivirüs kurup TAM TARAMA yaptırın. Virüs çıkmazsa bir şey olmaz.

bitdefender com tr bu siteden mi indireceğim?
evet ben 3 pc de ücretli sürümünü 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bi ara hayatımı karartacak bir virüsten kurtarmıştı. Bir müşteri dosya gönderdi .rar formatında. Dosyanın içi virüs kaynıyormuş bitdefender dosya iner inmez engelledi. Müşteri dediğime de bakma yabancı bir şahıs. Global bir online iş yaptıgım için her türlü insan denk geliyor...

1776573357598.webp

evet ben 3 pc de ücretli sürümünü 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bi ara hayatımı karartacak bir virüsten kurtarmıştı. Bir müşteri dosya gönderdi .rar formatında. Dosyanın içi virüs kaynıyormuş bitdefender dosya iner inmez engelledi. Müşteri dediğime de bakma yabancı bir şahıs. Global bir online iş yaptıgım için her türlü insan denk geliyor...

Alıntıyı görüntüle
Baya iyiymiş o zaman. Tr sitesinde deneme sürümü gözükmüyor ama yabancı sitesinde 1 ay deneme sürümü var bakıcam şimdi teşekkür ederim :)

1776575589205.webp

Bir şey çıkmadı. Ama format atmaya bahane arıyordum iyi oldu :D yedekleyeceğim dosyaları tekrar aktarmam bir sorun çıkarmıyor doğru mudur?

Geri