Arama sonuçları: *

1. DisastrousTR

❌İndirim Bitti! GameSir Super Nova (~2000 TL) (Yanlış anlaşılma!!)

Yanlışım varsa düzeltin ama kendi sitesinden yurtdışından getirtirken 175 SAR yani yaklaşık 2000 TL civarı yapıyor. Kargo dahil. Ama gümrüğe takılma, gümrükte ekstra ödeme, vergi vs. şeyleri olabilir emin değilim. Bilir kişiler varsa bir incelesin...
  2. DisastrousTR

Harici disk kutusu ile m2 SSD yavaş çalışıyor

7000 mb okuma yazma hızına sahip bir ssd aldım ve bunu ssd kutusu ile kullanmak istiyorum. İlk kullanmaya başladığımda hiç hızlı değildi çok komik rakamlarda yazma yapıyordu. Saniyede 40 mb ile felan. Sonra forumların birinde windows veya herhangi bir işletim sistemi yükleyip silmeyi deneyin...
  3. DisastrousTR

🔥İndirim Msi A13 Sıvı Soğutucu (Sıkıldınız Biliyorum :D) - 2755 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-a13-240-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html?utm_source=akakce&utm_medium=akakce&utm_campaign=sivi-sogutma&utm_content=akakce&utm_term=akakce Son zamanların en düşük fiyatı hala almayan varsa diye attım ama evet paylaşırken bile benim...
  4. DisastrousTR

Hangi SSD yi almalıyım

2 TB ssd almak istiyorum. Bu ssd bilgisayarda kullanmak için değil, taşınabilir depolama olarak kullanılacak. Taşınabilir ssd almak istemememin sebepleri var. 1.si içleride termal pad yok. Isınacağını düşündüğüm için içim rahat olmuyor. 2.si hızlarını pek beğenmiyorum. En fazla saniyede 1000...
  5. DisastrousTR

❌İndirim Bitti! Migros Uygulamasında Üniversitelilere UniMoney Vize Haftası İndirimleri

Migros uygulamasında öğrenci programına kaydolduysanız bu fırsatlardan faydalanabilirsiniz. UniMoney'li olduysanız yani öğrenci programına kaydolmuş olmanız gerekiyor. Bu programa benim bildiğim kadarıyla sadece üniversite öğrencileri kaydolabiliyor. Migros Yemek, Migros Sanal Market ve hatta...
  6. DisastrousTR

Yardım PSU durduk yerde fan açıyor

Elimde Asus Tuf 750w güç kaynağı var. Bilgisayar boşta hiçbir şey yapmıyorken bile fan açıyor çok güçlü bir şekilde. Kısa süreli açıyor sonra duruyor. Tekrar açıyor felan. Kafasına göre. İş yaparken de açıyor. Oyunda renderda vs. Tozdan olabilir mi? Ya da farklı bir sebebi mi var?
  7. DisastrousTR

WD My Passport Ultra USB 3.0 Sorunu

Her şeyi denediğimi düşünüyorum ama başaramadım. Bir bilgisi olan varsa lütfen dönüş yapsın. 2.el olarak aldığım 8 yıllık hard diskimi ilk aldığım andan itibaren USB 3.0 portunda çalıştıramıyorum. Sorun sadece hard diskte. Bilgisayar sağlam, kablosu sağlam. Markası WD My Passport Ultra. Fabrika...
  8. DisastrousTR

Çözüldü✓ Forza Horizon 5 Fotoğraf Modunda Oyundan Atma

Windows 11 e geçtikten sonra fotoğraf modunu açarken siyah ekrandayken daha fotoğraf modunu açmadan oyundan atıyordu. Genellikle yarıştayken açarsam oyundan atma yaşanıyordu. Windows 11 de yaşadığım başka hataların da etkisiyle windows 10 a geri dönüş yaptım. Ve fotoğraf modunda sıkıntı...
  9. DisastrousTR

Emek Kokan Asus Tuf Projem

Hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün kendimi bu işe adadığım başlıkta da gördüğünüz Asus Tuf Projemden bahsedeceğim. Farkettiğim bir şey vardı. Bir bilgisayarın neredeyse bütün parçalarını tuf serisinden toplayabiliyorduk. Bunu farketmemle bu projeye başlamak istedim. Neredeyse bütün parçalarımı...
  10. DisastrousTR

Asus GT301 Kasa Yardım

Adamın birisinden aldım bu kasayı. Bir sürü eksiği var. Sarı sitede güvenli ödeme ile de alınmıyor kasa. Kasayı geri de yollayamıyorum. Bu eksiklikleri nasıl giderebilirim? Vidaları yok en başta. Ön taraftaki kayışı yok. Kulaklık tutucu aparatı yok. Bunları tamamlamak istiyorum. Bir de arkadaş...
  11. DisastrousTR

RTX 3000 serisindeki güç girişi

3000 serisi bir ekran kartı almayı düşünüyorum 2 tane 8 pin girişi var elimdeki psu da ekran kartı için 4 pinlik bir kablo var ve 4 pinlik kablonun aynı yerinden bir 4 pinlik daha kablo çıkıyor bu ikisini mi takmalıyım ekran kartına başka uygun bir kablo göremiyorum eğer bu şekilde olmayacaksa...
  12. DisastrousTR

Bilgisayar harddiski sadece USB 3.0 portlarında görmüyor

5-6 senedir aynı harddiski kullanıyorum ve yaklaşık 3 senedir masaüstü bir bilgisayara sahibim. İlk anakartım amd idi. Sonra intel kullandım ve tekrar değiştirdim ve intel kullanıyorum. Bu 3 senelik masaüstü kullanım süresi zarfında harddiskimi hiçbir zaman usb 3.0 portlarında okutamadım. Artık...
  13. DisastrousTR

Xiaomi Sound Pocket Kendi Kendine Kapanıyor

Başlıkta yazdığım gibi kullanırken kendi kendine kapanıyor. Telefondan kullanırken sıkıntı çıkmadı. 1 saat boyunca çalıştırdım kapanmadı. Ama bilgisayarda kullanırken kendini kapatıyor. 20-30 dakika falan geçince kapanıyor. Normalde bluetooth bağlantısını kestiğiniz zaman bir ses çıkar...
  14. DisastrousTR

Ekran Kartı Termal Pad Değişimi

Ekran kartımın termal padlerini değiştirmek istiyorum. Değiştirme değiştirmemek gerekiyor diyenler olacak illaki ama şuan termal padler taş gibi olmuş durumda. Hiçbir işe yaramadıklarını düşünüyorum. O sebeple değiştireceğim. Fakat bazı yerlerde pad kalınlıklarını tek ekran kartı içerisinde...
  15. DisastrousTR

HD Sentiel Gözüken Sonuçlar Değiştirilebilir mi?

2.el bir harddisk aldım ve HD Sentiel sonuçları beni çok şaşırttı. Güç açma süresi 7 gün gözüküyor ve sağlığı yüzde 100. Ama ilginç olan tarafı sıfırdan neredeyse farksız olan bu ürünün garanti süresinin şubat 2020 de dolmuş olması. Yani bu ürün yaklaşık 6 buçuk yıllık bir ürün. Alındığından...
  16. DisastrousTR

ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Yeniden 1999 TL (Mağazada)

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-tkl-deluxe-cherry-mx-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u12045#bTableUrunDetay Siteye girince sepette 1999 yazıyor ama mağazada stok gözüküyor herhalde mağazadan 1999 a alınabiliyor olması lazım Acıbadem şubesi haricinde stok var gözüküyor
  17. DisastrousTR

Anakarttaki USB 3.2 portları çalışmıyor

Anakartın arkasındaki USB portları çalışıyor ama 3.2 olanlar çalışmıyor. Bir sebebi olabilir mi? Driver felan mı kurmam lazım çalışmaları için? Bozuk değiller bu arada. Bir USB taktığım zaman bilgisayarda usb algılanamadı diye uyarı geliyor.
  18. DisastrousTR

HDR Monitörde Renk Ayarı

HDR10 olan bir monitör kullanıyorum. Renk ayarlarında bir sorun yaşıyorum. Bütün renkler güzel gözüküyor aslında ama parlak renkler olduğu zaman renklerde patlama ve kırmızılaşma oluyor. Normal renkten parlağa doğru geçerken kırmızılaşıp bembeyaz oluyor. Her yerde olmuyor ama ışığın çok yüksek...
  19. DisastrousTR

Termal Pad değiştirmeye gerek var mı?

2 yıl kullanılmış ama çok yorulmamış 2.el bir ekran kartı aldım kendim de 1 yıl daha kullandım ve sıcaklıkların fazla olduğunu düşündüğüm için termal macun değiştirmeye karar verdim elimde mx4 vardı ondan sürdüm ilk aldığımda oyunlarda 70-75 dereceleri görüyordu şu sıralar 80 lerin üstüne çıktı...
  20. DisastrousTR

Vergisiz Telefon Çift Sim Olursa

vergisiz telefon aldım ve bu telefon çift simli ben bu telefona çift sim takabilir miyim 1 tane sim kartın telefona ait kişinin numarası olması zorunlu diğer sim kartı takarsam sıkıntı yaşar mıyım
Geri