Arama sonuçları: *

1. AvengedSevenfold

Evden Şarj İçin Tesisat Kurulumu Hk.

Merhaba, birkaç gün önce lonig 5 araç aldım, 7.4Kw destekleyen bir taşınabilir şarj cihazıyla şu anda ev prizinden 16a olarak şarj ediyorum. Evin garajına hat çektireceğim, sayaç panosuyla çektireceğim yer arasında 5 metre fark var. Şunları seçtim; Kombinasyon kutusu içerisine; 1x 3x32 mavi...
  2. AvengedSevenfold

Kapsama alanı en yüksek Wi-Fi 7 modem tavsiyesi

Merhaba, hali hazırda Keenetic Extra DSL modem kullanıyorum, ancak kapsama alanından hiç memnun değilim. Modemin 5 metre uzağına gidince 5 ghz ağı çekmez oluyor. Wi-Fi 7 destekli olacak şekilde, bana 25-30 metreden bile sorun yaratmayacak, internet hızı ve stabilitesi %80'den aşağı düşmeyecek ve...
  3. AvengedSevenfold

MacBook Pro A1278 USB ile Sequoia yüklenmiyor

Merhaba, A1278 bir MacBook Pro aldım, bu cihazın mevcut macOS sistemi çok eski olduğu için OpenCore legacy patcher yükleyerek aşağıdaki konudaki tüm adımları eksiksiz şekilde uyguladım; https://www.technopat.net/2023/02/01/desteklenmeyen-mac-son-surum-macos-nasil-kurulur/ Bunları uygulamama...
  4. AvengedSevenfold

Superonline Wi-Fi 7 Modem Hk.

Merhaba, dün kontratımı yenileyerek 1000 Mbps paket aldım fakat modemden memnun değilim. Superonline sayfasında Wi-Fi 7 TP Link modemin gelmiş olduğunu gördüm, bu modemi talep edersem takarlar mı? https://www.superonline.net/wifi-7-modem 2 yıldır Huawei HG8245X6 kullanıyorum Wifi 6...
  5. AvengedSevenfold

Yardım I7 11800H hız 0,20 GHz’e sabitlenme hatası

Merhaba, laptopun pilini yeni değiştirdim, yaklaşık 4-5 saat ekran süresi alabiliyorum. Fakat bir sorun var, pildeyken bir oyuna vs girdiğim zaman işlemci kendini 0.20 GHz'e kilitliyor ve hiçbir işlem yapılamaz hale geliyor. Bu sorun olunca ne güç modlarını değiştirmek, ne de şarja takmak...
  6. AvengedSevenfold

IPad iCloudu açık unuttum

Merhaba arkadaşlar, dün iPad 2 cihazımı sattım ancak iCloud hesabımı açık unuttum, iPadi sıfırlamadan verdim. Cihazın içinde kişisel bilgim fotoğraf, açık uygulama hesabı vs yoktu. Hemen telefondan icloud hesabına girip iPad 2’yi silip şifreyi değiştirip tüm aygıtlarda çıkış yap seçeneğini...
  7. AvengedSevenfold

IPad 8'den iPad 11'e geçilir mi?

Merhaba, yaklaşık 4 senedir iPad 8 kullanıyorum, oldukça memnunum ancak gerek tasarımı eskikesi, gerek hafızasının 32 gb olması, gerek zaman zaman yavaşlaması, gerekse de güncelleme ömrünün kısalması neticesinde dün tanıtılan baz model iPad A16 ya geçiş yapayım diye düşünüyorum. 5-6 yıl...
  8. AvengedSevenfold

Vatan Bilgisayar Rezaleti Hk.

Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden 29.03.2024 tarihinde HP Omen laptop satın aldım. 4 ay sonra ekran kararma sorunu başladı. 6. Aya yaklaşırken çok sık olmaya başladı ve laptop kullanılmaz hale geldi. En son 25 eylülde tamamen açılmadı. 26.09.2024 tarihinde HP nin yetkili servisi BDH'a...
  9. AvengedSevenfold

Şirket için eSIM Operatörü seçimi

Selam arkadaşlar, şirket işlerinde kullanmak üzere yeni bir hat alacağım, eSIM olsun istiyorum. Tarife olarak mümkün olduğunca ucuz olması daha çok işime gelir, 1000 dakika 5 GB 250 sms gibi bir tarife benim için oldukça yeterli olur. Turkcell’de bu fiyattaki bir tarife 240 TL, biraz pahalı...
  10. AvengedSevenfold

8K ve HDR seçenekleri gözükmüyor

Merhaba, bilgisayarımın monitörünü denemek amaçlı YouTube'tan 16k 120 FPS HDR video açtım fakat çözünürlük sadece 4K 60 FPS'e kadar görünüyor. Neden diğer seçenekleri göremiyorum?
  11. AvengedSevenfold

HP Omen 16 XF003NT Ekran ve Klavye aynı anda gidip geliyor

Merhaba, yaklaşık 6 ay önce aldığım Omen laptopta zaman zaman yaşadığım sorunu bugün oldukça uzun süre yaşadım. Özellikle oyun esnasında ekran defalarca açılıp kapanıyor sanki kapağı kapatmışsınız gibi, fakat klavye çalışıyordu. Ancak oyundan çıktıktan ekran yine kapandı bu sefer klavye de komut...
  12. AvengedSevenfold

Fiziksel Sim’den eSim’e geçiş ?

Merhaba, 2 ay önce Türk Telekom operatörüne geçmiştim fakat geçerken sim kartlı bir şekilde geçmiştim. Şimdi telefonuma farklı bir operatörden hat alacağım ve bu operatör eSim desteklemediği için mevcut operatörümü eSim’e geçirmek istiyorum. Türk Telekom’un eSim desteklediğini biliyorum fakat...
  13. AvengedSevenfold

75-85inç arası TV önerisi

Merhaba, evime yakın zamanda televizyon alacağım 75.000₺ bütçem var. Samsung, LG ve Philips öncelikli olarak bakıyorum. Almışken mevcut ekran teknolojisi en iyi neyse o olsun istiyorum, sanırım en iyisi OLED. MiniLED, QLED, Neo QLED gibi seçeneklerde görüyorum, bunların birbirinden farkı nedir ?
  14. AvengedSevenfold

Yardım Vodafone’dan Türk Telekom’a geçilir mi ?

Hali hazırda yaklaşık 3 yıldır Vodafone kullanıyorum, mevcut tarifemin fiyatı da epey uygun olduğu için çekmeme problemlerine katlanıyordum bir şekilde ama tahhütüm gelecek ay biteceği için ve 250 liradan daha aşağı paket gösterilmediği/sunmadıkları için Vodafone ile yollarımı ayıracağım gibi...
  15. AvengedSevenfold

Yardım BeamNG Modları Özelleştirme

Merhaba, BeamNG oyununda sürdüğüm bir arabanın şanzıman, motor gibi elemanlarını kendime göre yeniden tasarlayıp (örneğin motorun gücünü istediğim güce ayarlama, turbo ekleme gibi ) oynamak istiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ? Örneğin Assetto Corsa' da modların dosya dizinindeki...
  16. AvengedSevenfold

Ram değerleri ve XMP hk.

Merhaba, Tulpar T7 v25.1.2 / MSI GP76 Leopard laptopuma hem oyun oynadığım hem iş yaptığım hem de geleceğe dönük olması için 2x32 Kingston Impact CL20 RAM aldım. RAM'ler XMP 2.0 desteğiyle CL20'ye inebiliyor, bunu otomatik olarak mı yapıyor emin olamadığım için BIOS üzerinden XMP profile 1'i...
  17. AvengedSevenfold

2000 TL'ye kadar Bluethooth Gaming mouse Tavsiyesi

Merhaba,güncel olarak Monster Pusat V5 kullanıyorum kablolu olduğu için kablo karmaşasından sıkılmış durumdayım,bu nedenle kablosuz bir mouse bakıyorum.Daha önce SteelSeries Aerox 3 Wireless kullanmıştım 1 yıla yakın,daha sonra bozulunca geri almışlardı memnundum.Bilgisayara Bluethooth yoluyla...
  18. AvengedSevenfold

i7 11800H Sıcaklık Değerleri Hk.

Merhaba,sistemde oyun oynarken CPU ortalama %50-80 bandında dolaşırken sıcaklıklara baktığımda bu değerleri görüyorum,değerler anlık değiştiği için tam olarak yorumlayamadım.Bu sıcaklık değerleri bu tarz bir kullanıma göre normal midir,termal throttle'a takılıyor mu ?
  19. AvengedSevenfold

8 Plus kasa değişikliği hk.

Merhaba,elimde orijinal bir 8 Plus var ancak kasası kötü durumda.Bu nedenle kasasını değiştirmek istiyorum.20'den fazla telefoncuyla konuştum neredeyse hepsi orijinal kasanın sıfırının olmadığını,çıkma olacağını söylediler,olanlar da fahiş fiyatlarla satıyorlar.Yan sanayi kasa ile yaptırmayı...
  20. AvengedSevenfold

45.000 TL 'ye kadar Laptop Önerisi

Merhaba,45.000 TL bütçeyle bir laptop arıyorum,oyun oynanacak.Kafamda bir sürü seçenek var ancak en f/p hangisi ise onu almak istiyorum,45.000 TL'nin altı olursa çok daha iyi olur.Kesinlikle aradığım özellikler şunlardır; -RTX 4060 ekran kartı -Intel 14. Nesil işlemci -Min. 1 TB SSD -Min. 144Hz...
Geri