Arama sonuçları: *

• Users: wrezins
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wrezins

18 yaş burun ameliyatı

Arkadaşlar 3 ay sonra 18 oluyorum burnum yüzünden çok fazla dalga konusu oldum özgüvenim yıllardır yerlerde.Burnum çok büyük ve kemerli.Ben ameliyat olmak istiyorum ailem burnunun ucu düşer 22 yaşında ol diyorlar.Üniversiteyide bu burunla okumak istemiyorum.Yıllardır birsürü zorbalığa maruz...
  2. wrezins

C++ kitap önerisi verir misiniz?

Arkadaşlar uzun süredir Unreal Engine bp de kodlama yapıyorum yakın zamanda c++ a geçtim ama zorlanıyorum c++ ı çok az biliyorum youtubedede her bilgi verilmiyor bir kitap almak istiyorum.Türkçe olmasını istiyorum.Fiyat önemli değil.Önerilerinizi bekliyorum amacım sadece Unrealde kullanmak.
  3. wrezins

Traş makinesi önerisi

Dostlar bütçem 800 TL sakalları sıfırlayacak,sinek kaydı yapacak bir traş makinesi var mı?Kaliteli ve tamamen sıfır sakal olacak.
  4. wrezins

Traş makinesi önerisi verir misiniz?

Dostlar bütçem 800 tl sakalları sıfırlayacak,sinek kaydı yapacak bir traş makinesi var mı?Kaliteli ve tamamen sıfır sakal olacak.
  5. wrezins

Toplum mu Medyayı yönetir yoksa Medya mı toplumu yönetir?

Yarın bir münazaramız var.Onların konusu "Medya toplumu yönetir" bizim konumuz ise "Toplum medyayı yönetir".Bana biraz fikir verebilir misiniz? Biraz argümana ve düşünceye ihtiyacım var.Uzun ya da kısa farketmez:)
  6. wrezins

Oyun motoru değiştirmek:(

Dostlar uzun zamandır UE5 kullanıyorum.UE5 genelde pc için gerekli oluyor.Pc oyunu içinde hem para hem ekip lazım.Bende biraz para kazanim diye mobile giriş yapıcam.Bunun içinde unityden iyisi yok.Tek sorun ben çok az kod yazdım.Genelde unrealin BP sistemini kullandım.Ama bence kodlamayıda...
  7. wrezins

Oyun hikayesi yazmak:/

Dostlar oyun yapıcam ama hikaye bulamıyorum.Oyun online olmayacak(belki ilerde olur)ama karşıdakini ağlatacak duygularını yerin dibine sokacak bir hikaye düşünüyorum bulamıyorum.Sizin bir tavsiyeniz var mı? Ya da önerebileceğiniz insan psikolojisi videoları var mı?Belki o videoları izlersem...
  8. wrezins

Takıldım kaldım.(ue5)

Ya ben 3 ay önce ue 5 e başladım ama şuan takıldım.Ne yapıcam ne öğrenicem?TÜM KAYNAKLAR İNGİLİZCE.BLUEPRİNT NODLARI BİLE ÖĞRENEMİYORUM.ANİMASYON BİLE YAPAMIYORUM.
  9. wrezins

Bu pc kaç yıl gider?

Arkadaşlar p cyi alalı 6 ay oldu ama içimde hep "bu pc kaç yıl dayanır" diye bir şüphe var. Anakart:A620 mk2-Ekran kartı:RX6750xt-İşlemci:Ryzen 5 7600-Ram:Kingston 16 gb ddr5 5600 cl 36-Psu:650w günde 4-5 saat unreal engine öğreniyorum.Oyun yok 1.5 aydır oynamıyorum.Kaç yıl dayanır?
  10. wrezins

C#ve unity karışıklığı

Arkadaşlar bir şey sorucam şimdi ben unity de c# ile yazılım yapıldığını görüyorum.Ama c# öğrenmeye kalkınca bana exe yapılmasını gösteriyor.Unity de c# yapabilmek için c# öğreten bir kanal var mı?
  11. wrezins

visual studio code uzantıları

arkadaşlar aşağıdaki linkte adam bi kod yazdığı an sağda chromede hemen yazdığı kod gerçekleşiyor ama bende aynısı olmuyor.Sayfayı yeniliyom gene olmuyor
  12. wrezins

Amd software sorunu yardım

Dalgamı geçiyor bu amd ya ekran kartları yeri yok diğer birsürü yer yok
  13. wrezins

Bitirdin be bizi naughty dog(uncharted 4)

İşlemci ryzen 5 7600 ekran kartı 6750xt oyunda bi kere öldüm bir türlü geri doğmadı kapattım oyunu tekrar girim dedim yükleme ekranında %49 da takıldı dedim gölgelendiriciler yüklensin tam yarım saattir %23 te kaldı
  14. wrezins

gta 5 de mod hakkında yardım lazım

agalar open4 var şu modu gta ya indiricem detaylıca yarım edermisiniz lütfen araştırdım bulamadım https://tr.gta5-mods.com/misc/naturalvision-evolved-enb-calibrated-medium-preset
  15. wrezins

Gta 5 hilelerinde bana yardım eder misin?

Dostlar yardım edin polis nerden kapatılıyor😅
  16. wrezins

Yayın ile ilgili bana yardım eder misin?

Arkadaşlar şu şekil video nasıl çekebilirim kamera var obs ile hem oyunu hem kendimi nasıl çekebilirim ya da obs dışında hangi uygulama lzm bu abinin yaptığı gibi nasıl arkamı(evin içini)göstermeden handcam yaparım?
  17. wrezins

İnternet kullanımında beni geçebilir misin?

Beni geçen var mı?😂😂
  18. wrezins

Laptop görüntü vermeme sorunu

Dostlar laptobun ekrani kirik bende kendi monitorüme bagladim görüntü verdi aygit yoneticisini izlerken yanlislikla intel graphicsi devre disi biraktim ekran gitti ne yapicam?Fotografdaki gibiydi devre disi yapinca bidaha görüntü gelmedi ne yapicam?
  19. wrezins

İslemcinin altı siyahlaştı

Asus tuf gaming a620m-plus wifi modeline amd ryzen 5 7600 taktım 1 saat sonra anakarti garantiye göndermek için işlemciyi çıkardığımda islemcinin alti hafif siyahlaşmıştı amd tr numara varmı?
  20. wrezins

Monitör 60 hz mi çalışacak (asus)

Agalar a620m plus wifi aldım (tuf)epeyde dp desteği 60 yazıyor monitörüm 165 hz anlamadım şimdi ben 60 hz mi kullanmak zorundayım
Geri