wrezins 80+ Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 139 Reaksiyon skoru 52 14 Ocak 2024 #1 Ya ben 3 ay önce ue 5 e başladım ama şuan takıldım.Ne yapıcam ne öğrenicem?TÜM KAYNAKLAR İNGİLİZCE.BLUEPRİNT NODLARI BİLE ÖĞRENEMİYORUM.ANİMASYON BİLE YAPAMIYORUM.
Ya ben 3 ay önce ue 5 e başladım ama şuan takıldım.Ne yapıcam ne öğrenicem?TÜM KAYNAKLAR İNGİLİZCE.BLUEPRİNT NODLARI BİLE ÖĞRENEMİYORUM.ANİMASYON BİLE YAPAMIYORUM.
Yusufx 80+ Gold Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 7,275 Reaksiyon skoru 4,214 14 Ocak 2024 #2 Youtube unreal engine 5 ders diye aratırsan bir sürü video var türkçe hadi ordada yok diyorsan udemyden alabilirsin eğitim
Youtube unreal engine 5 ders diye aratırsan bir sürü video var türkçe hadi ordada yok diyorsan udemyden alabilirsin eğitim
wrezins 80+ Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 139 Reaksiyon skoru 52 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yusufx yazmış: Youtube unreal engine 5 ders diye aratırsan bir sürü video var türkçe hadi ordada yok diyorsan udemyden alabilirsin eğitim Devamı için tıklayın... Tr kaynakları cok sınırlı.Hiçbir şey öğrenilmiyor.Udemy dersleridi ingilizce
Yusufx yazmış: Youtube unreal engine 5 ders diye aratırsan bir sürü video var türkçe hadi ordada yok diyorsan udemyden alabilirsin eğitim Devamı için tıklayın... Tr kaynakları cok sınırlı.Hiçbir şey öğrenilmiyor.Udemy dersleridi ingilizce
brsokcu Cezalı 80+ Bronze Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1,699 Reaksiyon skoru 700 14 Ocak 2024 #4 wrezins yazmış: Tr kaynakları cok sınırlı.Hiçbir şey öğrenilmiyor.Udemy dersleridi ingilizce Devamı için tıklayın... İngilizce herkesin bilmesi gereken bir dil. İngilizceni geliştirmen lazım.
wrezins yazmış: Tr kaynakları cok sınırlı.Hiçbir şey öğrenilmiyor.Udemy dersleridi ingilizce Devamı için tıklayın... İngilizce herkesin bilmesi gereken bir dil. İngilizceni geliştirmen lazım.
Alihanyilmaz 80+ Gold Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 5,288 Reaksiyon skoru 1,748 14 Ocak 2024 #5 Dersleri izlerken Ni de geliştirmiş olursun.