Arama sonuçları: *

1. muhammett46

Öneri Kulaklık ve mikrofon önersi lütfen

Arkadaşlar kulaklık ve mikrofon almak istiyorum kulaklıkların üzerindeki mikrofon kulaklık bozulduktan sonra sonuç olarak bir işe yaramıyor en azından kulaklık bozulursa kulaktan yenisini alırım mikrofon bozulursa mikrofonun yenisini alırım oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar falan arttır CS...
  2. muhammett46

Öneri M2 SSD hakkında yardım edermisiniz

Arkadaşlar PC ne ektradan M2 SSD eklemesi yapacağım fakat hem indirimden duşırmek istiyorum hem kaliteli olsun istiyorum ne yapmalıyı ne almalıyım Kingston kc3000 var elimde şuan 1tb olan 7000 yazma 6000 okuma var Samsung 980 pro falan alırsam windowsu hagisşne kurmalıyım sizce onuda söylerseniz...
  3. muhammett46

45-50 bine alabileceğim en iyi oyun laptopu

arkadaşlar 45 50.000 TL arasında bütçem var Güzel bir oyun laptopu almak istiyorum aynı zamanda kaliteli olsun uzun ömürlü olsun istiyorum bildiğiniz indirimde vesaire bu bütçelere laptop varsa atabilirseniz ya da önerde bulunabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum 1719621245 Nvidia...
  4. muhammett46

Telefon tutacağı lazım yardım edermisiniz

arkadaşlar Opel Astra h kasa aracım var fakat telefon tutacağım yok piyasada gezdim fakat hep dandirik tarzda şeyler görüyorum iyi olanlar da aşırı pahalı bana önerebileceğiniz güzel aynı zamanda kullanışlı bir telefon tutacağı var mı acaba
  5. muhammett46

UEFI Kurulum Sonrası 50 Saniye Açılma Sorunu

Merhaba, bilgisayarımı UEFI olarak kurdum ancak açılış süresi çok uzun. Tuşa bastıktan 50 saniye sonra şifre girme ekranı geliyor. Bu sorunun çözümü hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler! 1716373075 sistemimin özellikleri falan da böyle Windows 11 Kingston KC 3000 M2SSD anakart MSI...
  6. muhammett46

Yardım Anakartta Expo 1 var ve game Boost açılmıyor

Arkadaşlar bilgisayar yeni topladım ana kartım MSI mpg x670 e karbon wi-fi bios güncellemesini de yaptım fakat ramlerim 6 000 MHz olmasına rağmen 4800 mhz'de çalışıyor manuel olaraktan ram'lere 6.000 MHz vermek zorunda kaldım sadece Expo 1 gözüküyor Expo 2 expo3 gözükmüyor ve msı'ın bios'tan...
  7. muhammett46

4070 ti 7800x3d uyumu

Arkadaşlar 4070 ti ekran kartım var ve 7800x3d işlemcisini aldım 1080p de darboğaz falan yaparım bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim
  8. muhammett46

Yardım PC kablolama toplama için yardım lazım

Arkadaşlar yeni bilgisayar topluyorum fakat kablolamayı yapamadım bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim 45 gündür kabloları bağlamak için araştırıyorum söküp yakıyorum herhang bir bilgisayarcıyada göndermek istemiyorum parçaları çalıyorlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  9. muhammett46

Yardım Klavye alıcam yardım lazım

Arkadaşlar hartcore FPS oyuncusuyum bana iyi kaliteli %60 ama hızlı bir klavye lazım aynı anda basılan tuşları algılayan tepkimesi iletmesi iyi olan bir f/p klavye yardımcı olabilirseniz sevinirim hem öneride bulunup hemde link şeklinde atarsanız mutlu
  10. muhammett46

LIAN LI Galahad II Trinity AIO Performance 360mm RGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu

Arkadaşlar şuan indirim halinde 7950x işlemcim var ve beyaz bir sistem kutuyorum sizce bu işlemci nasıl aynı fiyata daha uygun bir soğutucu daha kaliteli veya uzun ömürlü ve performanslı işlemci varmı ?
  11. muhammett46

550 Tl Kablolu Kulak Içi Kulaklık Önerisi

ARKADAŞLAR KABLOSU VE KALİTESİ İYİ OLAN SES KALİTESİ GÜZEL OLAN VE FİYATI ABARTILI OLMAYAN KULAKLIĞA İHTİYACIM VAR BÜTÇE 550 TL YE KADAR ÇIKABİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LULAKLIK ALMAKTAN BIKTIM ARTIK TELEFONA TALTIĞIM YERDEN BOZULUYOR YADA HOPARLÖRÜ BOZULUYOR
  12. muhammett46

Yardım ⌨️ KLAVYE ÖNERİLERİ 🔥

Arkadaşlar ücret konusunda pek takıntılı değilim istediğim özellikler şunlar Beyaz gri tonlarda olması %60 olması Wireless olması ve kopma takılma olmaması e sporcuyum ve katiyen yavaşlığa tahamülüm yok MS değeri düşük falan olsun işte daha ben tuşa basmadan algılayabilsin Aynı anda birçok tuşa...
  13. muhammett46

Rayzen 9 7950x sıvı soğutma önerileri🔥🚀

Arkadaşlar rayzen 9 7950x işlemcisine sağlam soğutma performansı olan kaliteli ve uzun ömürlü bir sıvı soğutma önerebilir misiniz 360mm olursa sevinirim
  14. muhammett46

Yardım msı mag corelıquıd 360r v2 nasıl

Arkadaşlar ryzen 7950x işlemcisini bu sıvı soğutucu ile soğutabilir miyim aynı paraya daha iyisi ya da 3 kuruş 5 kuruşa daha iyisi var mı bildiğiniz uzun ömürlü ve soğutma anlamında kaliteli olması lazım
  15. muhammett46

Sistem kablolama yardım lazım ❗

24.000 anakart güç bağlantısı kablosu üzerinde tek bir tane pin de içinde parça gözükmüyor lütfen yardımcı olun 1690045392 Güncel sistemlerde kablolamadan anlayan varsa yardım edebilirmi
  16. muhammett46

Yardım SAHTE KC3000 KİNGSTON DİKKAT EDİN

Arkadaşlar 10 haziranda trendyol'dan aldığım kc3000 M2 ssd'si maalesef sahte ssd çıktı siz de ssd veya diğer parçaları alırken dikkat edin diğer bileşenler hakkında veya markalar hakkında dikkat etmemiz gereken konular varsa ve Bu bilgiye sahip arkadaşlar buradaysa lütfen alt tarafta hangi...
  17. muhammett46

Yardım Galax RTX 4070 Tİ EX WHİTE ekran kartı nasıl

Arkadaşlar Galaxy 4.070 ti ex white ekran kartı nasıl sizce 26.500 TL yerine 28.000'ye aldım taksitli bir şekilde sizce o paraya daha iyi bir parça kalitesine veya Her neyse 4.070 Ti ekran kartı alabilir miydim iyi mi yaptım yoksa kötü mü yaptım
  18. muhammett46

Yardım SIVI SOĞUTMA ALACAĞIM YARDIMA İHTİYACIM VAR

Arkadaşlar elimdeki kasa td500 V2 white Elimdeki anakart MSI x670e karbon wi-fi anakartı Ve bana razen 9 7950 x işlemcisini soğutabileceğim 360 milimetre kasama ve anakartımı uyabilecek en iyi soğutma performansına sahip sıvı soğutma önerisinde bulunursanız sevinirim hem kaliteli hem de soğutma...
  19. muhammett46

❤️Sıvı soğutma alıcam yardım lazım ❗❤️‍🔥

Arkadaşlar Kasam td500 V2 white içindeki anakartım ise msı mpg x670e carbon wifi anakart almak istediğim soğutucu Arctic Liquid Freezer II - 360 bh soğutucu kasama bu anakartla beraber soğarmı lütfen yardımcı olun
  20. muhammett46

Yardım Artic QC PASSED NE DEMEK ARKADAŞLAR

Arkadaşlar 7950x işlemci aldım ve soğutma olarak Arctic LIQUID FREEZER II 360 sıvı soğutucu alıcam falak bu sıvı soğutuculsrda sorun varmış sanırım bana bu konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
Geri