Arama sonuçları: *

1. Emre Kılıçer

Zayıflamak için fitness programı

Arkadaşlar 105 kiloyum 175 de boyum var 16 yaşındayım 112 kilodan 105 düştüm şimdi de bir spor salonuna yazıldım. Sorum şu şimdi ben hem deri sarkması olmamasını istiyorum ve kalıplıda olmakta istemiyorum. Salondaki hoca bana PPL programını verdide bazı kişiler ilk bir ay full body ondan sonra...
  2. Emre Kılıçer

Rtx 3070 5600x düşük FPS ve kasma sorunu

Arkadaşlar 3 yıllık sistemin var 3070 5600X. Ve 23GB RAM normalde 4 tane 8.GB RAM var ama 23 gösteriyor. İşlemci ısınıyor diye sıvı soğutucuda taktım ama oyunlarda az FPS alıyorum örnek olarak Fornite ultrada olsun düşük ayarlarda olsun 200FPS geçmiyor V-Sync kapalı. Farming Simulator25 oyun...
  3. Emre Kılıçer

Yardım Yeni aldığım kasada çatlaklar ve çizikler

Arkadaşlar İtopya'da kasamı değiştirdim bugün teslim aldım ve eve getirdim kurdum ve bununla karşılaştım sanki ayı pencelemiş gibi her yerde çizikler ve çatlaklar vardı. Ben sadece bir bölgesini çektim. Napmam lazım. Kasa: nzxt h7 flow rgb
  4. Emre Kılıçer

ASUS A21 Plus kasa alınır mı?

Arkadaşlar kasamı değiştirmek istiyorum hem hava akışı kötü hem de 360mm sıvı soğutma sığmıyor. Şu an https://www.itopya.com/asus-a21-plus-tempered-glass-argb-beyaz-usb-32-micro-atx-kasa_u25830?srsltid=AfmBOorCQa3QkLyRhVropL-XTMLePksgkQmcb99zKeZFWBoKdMnSiTSd bu kasayı düşünüyorum normalde 4000TL...
  5. Emre Kılıçer

5000-6000TL Sıvı soğutucu önerisi

Arkadaşlar sıvı soğutma alaçağım 360mm olursa iyi olur İşlemcim 5600X. Şunlara baktım bunlar nasıldır. https://www.itopya.com/corsair-h150-rgb-360mm-islemci-sivi-sogutucu_u14594?srsltid=AfmBOoqsZE6j_w8O9HfF_SAdXUMTjH29EvOR3IfJWQ-CQip_zHUudYwI...
  6. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ 3000-4000 TL kasa önerisi

Arkadaşlar yeni bir kasa alaçağım şu anki kasam game booster soğutması kötü bir de kücük 360mm sıvı sogutma almayı planlıyorum 360mm radyatör sığmıyor. 3000TL civarı kasa önerebilir misiniz İtopya'dan olursa iyi olur sistemin garantisi bitmedi 1 ay kaldı bitmeden değiştireyim diyorum. İtopya...
  7. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ Razer BlackShark V2 X mi HyperX Cloud III mu

Arkadaşlar yeni kulaklık alaçağım Hyperx cloud 3 ile Razer blackShark v2 x arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ses kasmada ve mikrofon kalitesi olarak İkiside vatanda yaklaşık 3000tl.
  8. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 X alınır mı

Arkadaşlar 2500tl bütcem var kulaklık alaçağım. Aklımda RAZER Blackshark V2 X var alınır mı fps oyunlarında ses kasması nasıl mikrofonu iyi mi? şimdiden teşekkürler
  9. Emre Kılıçer

2000tl'ye Kulaklık önerisi

Arkadaşlar artics 1 kulaklığım vardı bozuldu garantiye yolladım para iadesi yaptılar. Yeni bir kulaklık alacağım 2000tl 2500tl civarı kulaklık önerebilirmisininiz. Aklımda razer blackshark v2 x var iyi midir? şimdiden teşekkürler.
  10. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ Logitech g305 mi Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mi

Arkadaşlar logitech g305 ve Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed arasında kaldım. Genellikle fps oyunları oynuyorum sizce hangisi iyidir?
  11. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ G305 nasıldır alınır mı

Arkadaşlar mouse ve klavye alaçağım klavyeye 2500tl mouse ye 1500tl civarı bütce ayırdım. Aklımda g305 var nasıldır alınır mı. Önerebileçeginiz mouse varmıdır.
  12. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ 2000tl klavye önerisi

Arkadaşlar klavyem bozuldu yenisi alacığım 2000tl bütçem var apex 3 ile g213 arasında kaldım bu klavyeler nasıldır. yada önerebileceginiz klavye varmı şimdiden teşekkürler
  13. Emre Kılıçer

Yardım Steelseries prime yoksa razer deathadder essential mı

Arkadaşlar Steelseries prime yoksa razer deathadder essential mı fps oyunları için steelseries prime şipariş ettim ama bazılari kötü diyor şiparişi iptal edip razer essential mı almalıyım. kargoya verilmeden iptal etmem lazım.
  14. Emre Kılıçer

Logitech g305 alınır mı

Arkadaşlar yeni bir mous alaçağım g305 hoşuma gitti alınır mı fps oyunları oynuyorum genellikle.
  15. Emre Kılıçer

Razer DeathAdder V2 Pro alınır mı

Arkadaşlar şuan kullandığım mouse rival 3 değiştirmek istiyorum aklımda https://www.incehesap.com/razer-deathadder-v2-pro-kablosuz-gaming-mouse-fiyati-56778/ bu mouse var 2243tl den düşmüş alınır mı? fps oyunları için iyi midir?.
  16. Emre Kılıçer

1000tl maous önerisi fps için

Arkadaşlar bütçem 1000tl genellikle fps oyunları oynuyorum.
  17. Emre Kılıçer

İngilizce'yi nasıl öğrenebilirim

Arkadaşlar oyun yapmak istiyorum bunun içinde kodlama lazım kodlama dilleride ingilizce olduğu için kodlayamıyorum ingilizcem yok denecek kadar az Nasıl ingilizce öğrenebilirim. hızlı bi şekilde
  18. Emre Kılıçer

Hangi sistem daha mantıklı

Arkadaşlar merhaba yeni bir alacağım sizce hangi sistemi almalıyım https://www.gaming.gen.tr/urun/113291/annadeniz-chat-intel-i3-12100f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ işlemciyi 12400f yaptım anakartı ASUS PRIME B660M-K D4 yaptım psu yu 700w...
  19. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ 20000tl PC toplama önerisi

arkadaşlar yeni bir sistem toplayaçağım bana 20000tl ye toplama PC önerebilir misiniz?.biraz işlemciye önem verebilirsiniz yani ekran kartından kısıp işlemciye verebilirsiniz normalde bütçe 24500tl ama 4500tl ye mönitör alacağım şimdiden teşekkürler
  20. Emre Kılıçer

Yardım lenovo g24-20 alınır mı?

arkadaşlar yeni bir sistem alacağım yanındada mönitör alacağım sizce lenovo g24-20 alınır mı? bide 23.8 inç küçükmüdür 27inç mi almalıyım genellikle fps oyunları oynarım ekran kartım 6700xt...
Geri