Arama sonuçları: *

• Users: matrix.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. matrix.

30k bütçe sistem önerisi

30k amd işlemci nvdia ekran kartı sistem önerebilir misiniz?
  2. matrix.

20.000Tl sistem önerisi

20000 TL'ye sistem önerir misiniz?
  3. matrix.

Yardım İnternet sağlayıcım hakkında

26 Şubatta yakanet adlı internet sağlayıcısında 100mbps pakete geçtim başta her şey güzeldi saniyede 7-8 mb indiriyordu ve 80mbps veriyordu şimdi baktığımda ise 15mbps veriyor ve saniyede 1-2 mb indiriyor ne yapmalıyım?
  4. matrix.

Epic games düşük indirme hızı

GTA V indirmekteyim fakat indirme hızı değerlerim çok düşük görev yöneticisinde ise daha yüksek gözükmekte nedeni ne olabilir ?
  5. matrix.

Öneri Ryzen 5 5600 için f/p soğutucu önerebilir misiniz?

ryzen 5 5600 işlemci kullanmaktayım çoğu kişi stok fanın yeterli olmayacağını söylüyor nasıl bir soğutucu alabilirim?
  6. matrix.

Çözüldü✓ Donanım arşivi sistem yanlış parça gönderimi❗

Gençer gamingden donanım arşivi sistemi satın aldım ama Ramler farklı bir marka gönderilmiş nasıl bir süreç işlemeliyim?
  7. matrix.

Öneri 3500TL monitör önerisi

Merhaba 3500tl bütçem var ve en az 144hz 1ms Monitör almam gerekiyor öneri verebilir misiniz?
  8. matrix.

Çözüldü✓ Gençer Gamingden Satın Aldığım Donanım Arşi̇vi̇ Si̇stemden Güç Kablosu Çıkmadı!

Merhaba gençer gamingden donanım arşivi sistemi satın aldım içerisinde güç kablosu çıkmadı eski televizyonun güç kablosunu takarsan herhangi bir sorun olur mu?
  9. matrix.

Pazarlık taktikleri vermek

Merhaba 2.el ürün alacağım almak istediğim fiyata nasıl düşürebilirim taktik verebilir misiniz?
  10. matrix.

Yardım 400Tl ile alınabilecek en iyi klavye nedir?

Merhaba klavye için 400tl bütçem var ne alabilirim?
  11. matrix.

Çözüldü✓ 1000tl Klavye+Mouse+Kulaklık önerisi

Klavye+Mouse+Kulaklık için 1000Tl bütçem var ne önerirsiniz?
Geri