Arama sonuçları: *

• Users: Bartuu-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bartuu-

RGB güç uzatma kablosu önerisi

Ekran kartı: Gigabyte RTX 4070 Eagle OC Anakart: Msi B650 MPG Carbon Wifi Ekran kartı kablosu Anakart güç kablosu Bu iki kablo sistemle uyumlu mu? Uyumlularsa RGB ve kalite açısından nasıllar? Hem ekran kartı hem de anakart güç kablosu için istiyorum. Lian Li modeli fiyat olarak yüksek.
  2. Bartuu-

RTX 4070 Sistem İçin UPS Tavsiyesi

Ryzen 7 7700X, RTX 4070 12 GB, MSI MAG 255XF 300Hz monitör NZXT 750W ve modem için. Çok pahalı olmayan bu sistemi sağlıklı şekilde kapatmamı sağlayacak bir UPS arıyorum. Şu anda Brennestuhl Eco Line akım korumalı priz kullanıyorum, elektrik kesintilerinden dolayı önceki monitörüm bozulmuştu.
  3. Bartuu-

SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı?

2020 yılından beri Rival 650 Wireless kullanıyorum o kadar kötü yorum olmasına rağmen (scroll tuşu, yan kauçuk plastik) hiçbir problem yaşamadım. Elime tam oturuyor mouse. Görünüşü bile çok güzel geldi hep gözüme ama FPS oyunlarında Call of Duty, Valorant gibi hızlı oyunlarda kolumun üstü omuz...
  4. Bartuu-

Yeni monitörde sıkışmış piksel sorunu

MSI MAG 255XF aldım ilk işim ölü piksel testi yapmaktı bir sorun göremedim neyse HDR denemek için FH5 girdim oyundan çıka bastıktan sonra ekranım dondu siyah renkli ekran ve açık siyah ekran rengi arası gidip geliyordu direkt bilgisayarı kapadım bir daha açtım ölü piksel testi yaptım 1 tane...
  5. Bartuu-

Monitöre görüntü gelmiyor ve beyaz ışık yanıp sönüyor

MSI G244F modeline sahibim, hiç daha önce böyle bir sorun olmamıştı. Dün oyun oynarken bir anda monitör kapandı. Kabloları çıkardım, bekledim. Görüntü yok, "no signal" yazısı bile çıkmıyor. Flash'la baktım monitöre, panel arızasıdır diye o da görünmüyor. PC çalışırken monitör güç ışığı beyaz...
  6. Bartuu-

Yeni topladığım AM5 birkaç sorum var

Merhaba AM5 sistem topladım ve kurulumunu kendim yaptım ilk defa kendim toplamış oldum PC gayet normal açılıyor ama yavaş açılıyordu BIOS kısmından Memory context restore ve Power down modunu "enable" yaptım açılış hızı kesinlikle fark etti. NZXT H5 Elite almıştım ve kasadan egzoz fan çıkmadı...
  7. Bartuu-

NZXT H5 Elite için 12mm fan önerisi

H5 Elite kasa alacağım ve içinden egzoz fan çıkmıyormuş üst tarafa 240mmlik sıvı soğutma kullanacağım fakat NZXT tek fanlı kasa fanı çok pahalıya satılıyor, kasaya uygun önerebileceğiniz egzoz fanı var mıdır? NZXT Aer RGB 2 RF-AP120-FP 12cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En...
  8. Bartuu-

RTX 4070 sistem toplama tavsiyesi

Geçenlerde sistem toplamak için parçaları atmıştım şimdi ise parçaları değiştirdim ve artık alınmaya hazır hale geldiğini düşünüyorum fakat son kez sizlere sormak istiyorum bu seçtiğim parçalar iyi midir? Parçalar: Anakart...
  9. Bartuu-

MSI Pro B650-P Wi-Fi anakart kaç MHz destekliyor

PC toplayacağım ve bu anakartın kendi sitesine bakınca RAM desteklediği hız OC ile 7200MHz gösterirken başka satış sitelerinde 6600MHz gösteriyor hangisi doğru bunların çünkü ona göre 7200MHz'lik RAM almayı planlıyorum 6600MHz'lik RAM ile arasında 100-200TL civarı fark var. Anakart: PRO B650-P...
  10. Bartuu-

Çözüldü✓ NZXT H5 Elite ile 3 fanlı RTX 4070 uyumlu mu?

Herkese merhaba, PC toplayacağım NZXT kasa ve soğutucu almak istiyorum H7 serisi çok büyük geliyor bana bu yüzden H5 Elite serisine bakıyorum ve ekran kartı 3 fanlı Zotac'ya da Gigabyte 4070 düşünüyorum. Ekran kartının 3 fanlı olması kasaya sığmada sorun yaratır mı? Sıvı soğutma takmadan sanırım...
  11. Bartuu-

RTX 4070 DDR5 sistem toplama tavsiyesi

Herkese merhaba, elimdeki laptopu satıp hem oyun hem de işim gereği ileriye dönük PC toplamak istiyorum. Kafamda topladığım PC şu anda 50k civarında, haftaya ise Kara Cuma indirimleri olduğunu düşünürsek toplayacağım parçaların fiyatı biraz daha düşebilir diye düşünüyorum. Maliyetten kısmak için...
Geri