Arama sonuçları: *

1. C

20 bin TL'ye ders ve ofis işleri için laptop önerisi

merhaba 20 bin tl bütçem var laptop almak istiyorum ders ve ofis işleri için dışarda kullanacağım bataryası iyi fazla gürültü çıkarmayan fazla ısınmayan bir şey lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. C

Css de 2 kutuyu duyarlı yapma

arkadaşlar merhaba cssde sitemi 2 ye böldüm sağ sol diye şimdi site küçüldükçe sağ tarafın sol tarafın altına inmesini istiyorum birde sitemde sol tarafın sabit sağ tarafın kaydırılabilmesini istiyorum fakat siteyi küçülttüğümde sağ kutu sol kutunun aşağısına geldiği zaman zaman sol tarafta...
  3. C

Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez. hatası

Merhaba arkadaşlar epic games de ücretsiz olan Football Manager 2024 almaya çalışırken böyle oluyor nedeni
  4. C

Sadece yakındaki sesi alan mikrofonlu kulaklık

Arkadaşlar sadece ağzımın dibindeki sesi algılayacak çevre ve uzak sesleri almayacak bir mikrofonlu kulaklık varmı
  5. C

Kamerası en iyi 13 bin tl altı telefonlar

Arkadaşlar aradığım tek özellik kamera 13 bin tl altı kamerası en iyi telefonları önerir misiniz? biraz acilde
  6. C

Arkadaşlar bu sistemi komple fiyatı ne olur sizce

Amd Ryzen5 5600 Msi Rtx 3070ti 8gb 32 gb ram Kule tipi soğutucu var işlemcide 500gb m2 ssd 2Tb hardisk 27 inç 180 hz 1ms asus tuf monitör var Rampage Bygame-K2 klavye Logitech g300s mouse Steelseries arctis3 kulaklık var logitech g29 direksiyon seti
  7. C

Discord için autotune

arkadaşlar merhaba discorda anlık sesimi güzel bir şekilde aktarabilcek program varmı autotune gibi ama kullanması ayarlanması kolay profesyonel değilim sadece dc sesimi anlık bir şekilde güzel gitmesini istiyorum
  8. C

Whatsapp çevrimiçi takip

Arkadaşlar merhaba öyle takıntım falan yok sadece birinin yalan söyleyip söylemediğini anlıcam ona göre hayattımdan uzaklaştırıcam bildiğiniz ücretsiz lan bir uygulama varmı
  9. C

Discord İçin gürültü engelleyici program

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımın olduğu yer salon ve bu yüzden arkada çok fazla ses var televiyon veya konuşma sesleri gibi sadece mikrofonun benim sesimi ileteceği arkadaki sesleri almayacağı bir program varmı discord için
  10. C

Vergisiz laptop şartları

Arkadaşlar merhaba vergisiz laptop olarak bunu alıcamda vergisiz laptop şartlarını karşılıyormu...
  11. C

Vergisiz laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba üniversite öğrencisiyim ve vergisiz laptop indiriminden yararlanmak istiyorum 9500 Tl altındaki laptopları kapsıyor galiba bunun için alabileceğim en iyi laptop nedir yardımcı olursanız çok mutlu olurum
  12. C

Unreal engine İçin güncel ve iyi bir kurs önerisi

Arkadaşlar merhaba unreal engine öğrenmeye karar verdim ama kurs olarak nereden yararlanıcağımı bilmiyorum benim için iyi bir ücretsiz kurs öneriniz varmı
  13. C

Bir yapay zeka vardı çektiğin fotoğrafı kodluyordu

Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bir yapay zeka bir siteyi örnek veriyorum netfilix çekip atıyorda oda sana kodluyordu
  14. C

Güney Koreden Ürün Getirtmek

Arkadaşlar merhaba güney koreden toptan ürün getirtmek istiyorum ama nasıl yapıcam en ucuz nasıl getirebilirim bilmiyorum Not : ürünlerim alibaba , aliexpres gibi yerlerde yok
  15. C

İnstagram son görülmesini görme

Arkadaşlar instagramda son görülmesi kapalı olan birinin son görülmesini veya çevrimiçimi diye nasıl görebilirim
  16. C

İnstagram Takip Etmeyenleri takipten çıkma

Arkadaşlar merhaba instagramda beni takip etmeyen bütün hesapları tek bir seferde takipten çıkmak istiyorum bunu tek bir seferde toplu olarak yapmak istiyorum
  17. C

Türknet internetimde bir dengesizlik

Arkadaşlar türknet gigafiber kullanıyorum ve inernetimde bir dalgalanma var steamde bir şey indirirken bile indirme hızı bir 300 mbit çıkıyor bir 0 mbit iniyor speed testte ise hızım 700 gösteriyor neden oluyor bu acaba
  18. C

ETS 2 Zorlu ve Tehlikeli Yollar Haritası

Arkadaşlar şuan ki sürüme uygun ets 2 de Zorlu ve Tehlikeli Yollar Haritası varmı bildiğiniz
  19. C

ETS 2 mod kuramıyorum

Arkadaşlar ets 2 de mod kurmak istiyorum arkadaşlarımla online bir şekilde oynamak için maden modu birde bu dağlarda zorlu yolları olan modu falan ama bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz
  20. C

Kızlar için 25 bin tl laptop önerisi

arkadaşlar kız arkadaşım alıcak 25 bin tl bütçe var 30 bine çıkarabiliriz görünüşü çok önemli yani bir oyuncu laptopu önermeyin lütfenn
Geri