Türknet internetimde bir dengesizlik

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar türknet gigafiber kullanıyorum ve inernetimde bir dalgalanma var steamde bir şey indirirken bile indirme hızı bir 300 mbit çıkıyor bir 0 mbit iniyor speed testte ise hızım 700 gösteriyor neden oluyor bu acaba

steam'de her şey stabil inmiyor. Az da olsa 1 gbsnyeye çıkıyor o da kısa sürüyor genelde. 900 civarı ya da 700 vs.

Kendim kullanmıyorum hocam ama daha önce başka bir konuda o hızın düştüğü anlarda falan doğru göstermediği yazıyordu. Yani aslında ortalama 100 diyelim hıza, 0a düştüğünde 80 olabilir 50 olabilir anlık olarak ama ortalamada aynı hızda indiğini yazmıştı biri. Bu 0 süresi ne kadar, takılıp kalıyor mu 0 da?

Sürekli bir 400 bir 0 oluyor bu dalgalanma normalmi türk telekom kullanırken böyle hiç olmamıştı
bendede oluyor comnet kullanıyorum tt fiber altyapılı 600mbps indirme hızı var 40 oluyo bi anda 0 oluyo falan tilt oldum sadece steamde oluyor

Kendim kullanmıyorum hocam ama daha önce başka bir konuda o hızın düştüğü anlarda falan doğru göstermediği yazıyordu. Yani aslında ortalama 100 diyelim hıza, 0a düştüğünde 80 olabilir 50 olabilir anlık olarak ama ortalamada aynı hızda indiğini yazmıştı biri. Bu 0 süresi ne kadar, takılıp kalıyor mu 0 da?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede oluyor comnet kullanıyorum tt fiber altyapılı 600mbps indirme hızı var 40 oluyo bi anda 0 oluyo falan tilt oldum sadece steamde oluyor
yani aslında TürkNete bakınca bütün programlarında aynı 1000 mgs diyor ama sürekli bir dalgalanma var

Ekler

• ss.png
    ss.png
    72.3 KB · Hit: 51
  • ssssss.png
    ssssss.png
    75.1 KB · Hit: 64
Gofile veya Google Drive'den indirme yapıp deneyin. Dosyayı indirdiğiniz sunucu kısıtlama yapıyor olabilir.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani aslında TürkNete bakınca bütün programlarında aynı 1000 mgs diyor ama sürekli bir dalgalanma var
Hocam sizde anlık değil resmen indirme duruyor. Ben hiç kullanmıyorum ama olaya burdan bakınca Steam sunucusuyla alakalı gibi duruyor.

Sürekli bir 400 bir 0 oluyor bu dalgalanma normalmi türk telekom kullanırken böyle hiç olmamıştı
Bazı şeylerde oluyor dalgalanma. Genelde oluyor ama az da olsa düzgün şekilde inen şeyler oluyor. Fakat 0 bayt saniye olup tekrar yükselmesi sorun olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,039
Üyeler
198,031
Son üye
fztsami
Geri