Arama sonuçları: *

• Users: SCEI
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SCEI

Forza 5 gamepass'siz satın alırsam rahat oynayabilir miyim

xbox series s üzerinden forza 5 alacağım ama gamepass im yok sizce beni çok mahrum bırakır mı oynamam zorlaşır mı?
  2. SCEI

Macfit 12 aylık üyelik

Merhaba macfite geçen günlerde kayıt oldum taahhütlü olarak 12 ay ama ödemeyi aydan aya yapacağım aklımda şu kaldı mesela ben 6. ayda iken zam gelir ise zamlı fiyattan mı ödeme yapmaya devam edeceğim?
  3. SCEI

Chatgpt Limit Hatası özel gptler

Ben özel gpt leri kullanmak istedim ama kullanamadım bana bunu söyledi tam anlayamadım 01:07 itibarıyla ben bu gpt yi kullanabilecek miyim?
  4. SCEI

Macfit banka kartı ödemesi

Macfite yazılacağım 1300tl her neyse bu parayı banka kartı kullanarak ödeyebilmem mümkün mü ona göre para atıp deneyeceğim
  5. SCEI

Uk Tehlikeli olmamasına rağmen insanların öyle göstermesi hakkında düşünüyorsnz

Merhaba son zamanlar çok gözüme batan bir şey bu durum daha önce uk e gittim fakat Türkiye'deki çoğu yerden daha tehlikesiz ve bu dedigimi genel olarak avrupa olarak alabilirsiniz(fransa hariç) ben ingilterenin en ücra köşesinde tek başıma elimi kolumu sallaya sallaya gezebilirken türkiyede bir...
  6. SCEI

Berberde veya olur olmadık durumlarda hissedilen şey

Berberdeyken özellikle adam saçımı keserken içime güzel bir his geliyor yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama hoşumada gidiyor ve bu bazı durumlarda olabiliyor mesela her hangi biri saçlarımla oynadığı anda olur veya kendi psikolojim hakkında biri yorum yaptığında (ailemden olmaması gerekiyor...
  7. SCEI

Eski masaüstü bilgisayarımı hayata döndürme

Selamlar benim eski bir bilgisayarım var bunu hayata döndürmek fazla bütçe harcamadan sistem bilgilerini size atıyorum öneri verirseniz sevinirim bu arada içini tamamen açıp her tarafını temizleyeceğim bir ssd takacağım fakat virüs olduğundan şüpheleniyorum o yüzden nasıl bir yol izleyeyim...
  8. SCEI

Call of duty mw 2019 offline mod var mı?

series s den oynayacağım fiyatı çok uygun yazlığa falan gidince offline oynayabilir miyim yoksa şart mı online olmak
  9. SCEI

Xbox controller sol analog yukarı gitme sorunu

kendi kendine sol analog ilerde takılı kalıyor anlamadım çözemiyorum da çıldırtıyor oyunda çözümü varsa lütfen yazın
  10. SCEI

Xbox dan satın aldığım oyunu pc den oynama

Benim series s im var oradan oyunlar aldım bu oyunları pc den oynayabilirmiyim
  11. SCEI

sevdiğim kıza nasıl açılayım

9 aydır tanıyordum ama samimi değildik son 2 hafta çok samimiyiz baya gülüşüyoruz sohbet ediyoruz bakışıyor baya güzel yani kız beni kendine aşık etti sizce nasıl açılayım veya beni seviyor mudur kıza wp den yazıyorum anında bakıyor instadan baya yazıyorum aynı tekrardan gecelere kadar...
  12. SCEI

Sound Moon Hoparlör cızırtı sesi

Tuhaf bir cızırtı sesi var tırrr gibisinden çekmecemi karıştırırken buldum içine toz falan mı kaçmıştır acaba
  13. SCEI

Köpek için aşı problemi

merhaba köpek sahipleneceğim fakat şöyle bir sorunum var aşı pasaport vb köyde bir sürü köpek bakmış bir insanım hiçbirinin aşısı olduğunuda düşünmüyorum uzun süre yaşadı bu hayvanlar kangaldı şimdi köpek sahiplenmeyi düşünüyorum barınaktan veya satın alıp sadece zorunlu olanları yaptırsam geri...
  14. SCEI

Modemin ışıkları tam ama wifi de gözükmüyor

Modem çalışıyor telefondan wifi yi açıyorum ağ gözükmüyor diğer ağlar var ama artı olarak 192.168.1.1'e giriş yapamıyorum türktelekom internetim.
  15. SCEI

Airpods'u huawei telefonda kullanma

huawei telefonum var airpods'da çok güzele benziyor gürültü engelleme göze batmama vs. kullanabilirmiyim?
  16. SCEI

Xbox gamepass ultimate olmasına rağmen gold live istiyor

Ben live gold 3 aylık olanından 2 kez aldım sonra üzerine gamepass ultimate aldım bugün bf 2042 gidecekken gold live üyeliğiniz bitti falan yazdı çözümü nedir xbox series s kullanıyorum 1677930111 Yinelenen ödeme kapalı ayrıca
  17. SCEI

Forma ve yağmurluk satan site

Kaliteli olan bir marka varsa atar mısınız replika olsa bile kaliteli olsun en azından
  18. SCEI

Parmak izi gidermek için temizleyici

Parmak izi kalan yerleri silmem gerekiyor kolonya ile yapsam iş görür mü yoksa ekstra bir şey almam lazım mı
  19. SCEI

The Witcher 3 Complete Edition alınır mı?

Karasız kaldım 240tl complete edition alcaktım sonra gördüm normal witcher 150tl hangisini alayım 1676839117 farka değermi yoksa daha sonramı alayım eskiden 30tl ye kadar düşüyordu çünkü
  20. SCEI

GTA V 82tl ye alınır mı?

Series s'e Gta 5 alacaktımda premium edition 82tl falandı heralde ama şey aklıma geldi 30fps mi oynayacağım 60fps mi?
Geri