Merhaba macfite geçen günlerde kayıt oldum taahhütlü olarak 12 ay ama ödemeyi aydan aya yapacağım aklımda şu kaldı mesela ben 6. ayda iken zam gelir ise zamlı fiyattan mı ödeme yapmaya devam edeceğim?
Merhaba son zamanlar çok gözüme batan bir şey bu durum daha önce uk e gittim fakat Türkiye'deki çoğu yerden daha tehlikesiz ve bu dedigimi genel olarak avrupa olarak alabilirsiniz(fransa hariç) ben ingilterenin en ücra köşesinde tek başıma elimi kolumu sallaya sallaya gezebilirken türkiyede bir...
Berberdeyken özellikle adam saçımı keserken içime güzel bir his geliyor yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama hoşumada gidiyor ve bu bazı durumlarda olabiliyor mesela her hangi biri saçlarımla oynadığı anda olur veya kendi psikolojim hakkında biri yorum yaptığında (ailemden olmaması gerekiyor...
Selamlar benim eski bir bilgisayarım var bunu hayata döndürmek fazla bütçe harcamadan sistem bilgilerini size atıyorum öneri verirseniz sevinirim bu arada içini tamamen açıp her tarafını temizleyeceğim bir ssd takacağım fakat virüs olduğundan şüpheleniyorum o yüzden nasıl bir yol izleyeyim...
9 aydır tanıyordum ama samimi değildik son 2 hafta çok samimiyiz baya gülüşüyoruz sohbet ediyoruz bakışıyor baya güzel yani kız beni kendine aşık etti sizce nasıl açılayım veya beni seviyor mudur kıza wp den yazıyorum anında bakıyor instadan baya yazıyorum aynı tekrardan gecelere kadar...
merhaba köpek sahipleneceğim fakat şöyle bir sorunum var aşı pasaport vb köyde bir sürü köpek bakmış bir insanım hiçbirinin aşısı olduğunuda düşünmüyorum uzun süre yaşadı bu hayvanlar kangaldı şimdi köpek sahiplenmeyi düşünüyorum barınaktan veya satın alıp sadece zorunlu olanları yaptırsam geri...
Ben live gold 3 aylık olanından 2 kez aldım sonra üzerine gamepass ultimate aldım bugün bf 2042 gidecekken gold live üyeliğiniz bitti falan yazdı çözümü nedir xbox series s kullanıyorum
1677930111
Yinelenen ödeme kapalı ayrıca
Karasız kaldım 240tl complete edition alcaktım sonra gördüm normal witcher 150tl hangisini alayım
1676839117
farka değermi yoksa daha sonramı alayım eskiden 30tl ye kadar düşüyordu çünkü