Arama sonuçları: *

• Users: Yusufxr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yusufxr

İphone şarjdan çıkardıktan sonra tekrar şarj yemiyor

Merhaba, 2 gün önce akşam telefonumu masada bırakıp yanında da buzlu şişeyi bırakıp uyuya kalmışım uyandığımda kılıf falan ıslanmıştı şarja taktığımda sıvı tespit edildi dedi temizledim sonra tekrar taktım yine sıvı uyarısı verdi acile bastım sonra şarja taktığımda şarj yiyor ama çıkardığımda...
  2. Yusufxr

Öneri Hangi kulaklık baş ağrısı yapmaz - Razer BlackShark V2 vs Logitech G PRO X SE

İyi Forumlar arkadaşlar, Bir süredir Razer BlackShark v2X kulaklığını kullanıyorum ama 1-2 saat civarında oynadıktan sonra baş ağrısı yapıyor Logitech görüyorum çoğu yayıncıda sürekli adamlar sabahtan akşama saatlerce oynuyor örneğin hellian genellikle CS oynarım. Şimdi arada kaldım iade edip...
  3. Yusufxr

Yardım Ekran kartı kırmızı yanıyor

Merhaba arkadaşlar bir süre önce 2.el sistem aldım sistem çalışıyor sorun yok tamamen ama ekran kartının kırmızı ışığı yanıyor neyden dolayı olabilir? (tamamen yerleştirdim siz söylemeden söyliyeyim ondan değil) -Temizlikten olabilir mi fanları temizlesem düzelir mi ve kendim temizleyebilir...
  4. Yusufxr

Scyrox V8 8K VS Fantech helios 2 pro

merhaba arkadaşlar ikisi arasında kaldım bilgili birisi yazar mı lütfen çıft tıklama olsun istemiyorum ve uzun süreki kullanacam önür boyu yani
  5. Yusufxr

Rust indirime düser mi?

Merhaba arkadaşlar Rust almayi dusunuyorum diger FPS oyunlarindan gina geldi indirime duser mi ve (ne zaman duser?)
  6. Yusufxr

Yardım Airpods max nasıldır? Kullanan varmı?

Merhaba arkadaşlar AirPods Max nasıldır kullananlar yazarsa sevinirim ve kullanım ömrü nasıldır? Uzun süre değiştirmeyecem sesinin çok iyi olduğunu formda okudum Kulak içi kullanma konusunda emin değilim ve Sony ile karşılaştırma yapılmazsa sevinirim çünkü. 1.si görünümünü sevmiyorum. 2.si...
  7. Yusufxr

Airpods Max vs Pro 2

Merhabalar bütçede sıkıntı yok 2 kulaklıktan birisini almak istiyorum deneyimi olan yazabilir mi? otobüste sporda vs kullanacam Airpods 2 baş ağrısı yapar mı Airpods max istiyorum ama emin değilim (yurt dışından gelecek)
  8. Yusufxr

Yardım Logitech g pro Wireless vs Superlight 2

Saçma bir karşılaştırma olduğunu biliyorum ama Elimde hali hazırda G pro Wireless var 2 gün önce şarj etmeye çalıştım ama bir türlü şarj yemedi sonra kabloyla oynarken Valoda aniden mouse gitti uğraştım uzun süre ama olmadı bir türlü az önce baktım aniden açıldı şarjı 65’ti acaba mousenin...
  9. Yusufxr

Yardım Ekran kartının fanı dönmüyor ve kırmızı yanıyor

Merhaba, Kaf2 1070 8 GB ekran kartımda PC'yi açtığımda fan birazcık hareket edip duruyor ve kırmızı ışık yanıyor ama sistemde görüntü var sıkıntı yok tam sökete tam takıyorum ama olmuyor yardım edebilir misiniz?
  10. Yusufxr

Bios sonrası açılmayan Anakart kurtarılabilir mi?

Aorus 470X ultra gaming Anakartım var Bios güncellemesi sonrası Açılmıyor Çift bios var ama ne yaparsam yapayım bir türlü yapamadım günlerce uğraştım. Kurtarılabilir mi? bilgisi olan varmı yoksa yeni anakart mı almam lazım?
  11. Yusufxr

Bios güncellemesi sonrası sistem açılmıyor

Aorus X470 anakartımı güncelledikten sonra vga ışığı yandı ve sistem açılmıyor artık fotodaki erkranda kalıyor ve biosa giremiyorum 5 saatir tüm parçaları söküp koydum ama işer yaramadı
  12. Yusufxr

Yardım Aorus X470 açılış ekranında kalıyor

Merhaba, BIOS güncellemesinden önce sorun yoktu tek sorun ekranın geç gelmesiydi, BIOS'u siteden son sürümü indirdim güncelledim sonrasında bu şekilde kaldı. BIOS'a falan giremiyorum ne yapmam lazım yardım eder misiniz?
  13. Yusufxr

Tlauncher ne kadar internet yer?

Merhaba, 3 günlüğüne internetim az TLauncher ile arkadaşla oyun oynayacağım indirme için ne kadar yer ve sunucu ne kasar yer bilgisi olan var mı?
  14. Yusufxr

Öneri 10Gb altı offline oyun önerisi?

Merhabalar 4 gün civarı internetim az olacak sadece telefondan az bir şey kullanabiliyorum sınırsız int olan biryerden telefona oyunu indirip eve gittiğimde pcye atacam 10gb altı oyun önerir misiniz? (OFFLİNE)
  15. Yusufxr

Öneri 2700X vs 4500 vs 5600x

Merhabalar, 2.el 2700x alınır mı veya onun yerine indirimde Amazon.de ile 4500 alabilirim yada 5600X alabilirim ama 5600x alırsam baya kendimi zorlamam gerekecek düşünecekleriniz nelerdir?
  16. Yusufxr

Öneri Gtx 1070 8Gb vs 1660 6Gb

Merhabalar Yurt dışındayım kendim sistem dizyorum 5600X işlemci ile ( Ortalamay 6 Ay) kullanacağım ekran kartı satın alacağım sonra 4060 çekecem 1070 8gb bayan kullanıcıdan çok temiz buldum ve 1660 6Gb buldum fps olarak 1070 birkaç fps önde sizce hangisi alınır?
  17. Yusufxr

Yardım Amd 5600X 1 Ay Stok fan ile sorun çıkarır mı

Merhabalar, Yurt dışındayım ve burada havalar soğuk Gündüzleri 20-28 akşamları 11-17 Dercece arası 5600X almayı planlıyorum 5600 ve X arasında sadece 10€ fark var sıvı soğutucu almaya bütçem yetmiyor bu ay 1- 1 buçuk ay kapağınu açık kullansam sıkıntı çıkarır mı Stok fan ile ? Genelde arladaşla...
  18. Yusufxr

Yardım +144Hz IPS MONTÖR Satan varmı ?

Monitör almayı düşünüyordum ama dolardan sonra fiyatları uçtu malesef alacaksam IPS alayım diye düşündüm ama fiyatlar ortada sahibinden 2.el temiz almayı düşündüm çoğu istanbulda ben istanbulda oturmuyorum monitörde param güvende olmuyormuş birde kırılma riski olduğu için elinde 2.el temiz satan...
  19. Yusufxr

Öneri İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Merhaba, Netspeed kullanıyordum bu ay zam gelecekmiş. bu yüzden başka İSS’ye geçiş yapmak isteiyorum gibirnet haziranda zam yapacakmış. Ve Fixnet’in çok fazla kötü yorumu var Kaynak: https://www.sikayetvar.com/fixnet Başka önerisi olan varmı ?
  20. Yusufxr

500W 8 Pin Psu önerisi

Merhaba arkadaşlar XFX Rx580 8 Gb için 500W 8 Pin F/P Sıfır ve 2. El Psu Önerir misiniz
Geri