Öneri İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Yusufxr

80+
Reaksiyon skoru
59
Merhaba, Netspeed kullanıyordum bu ay zam gelecekmiş. bu yüzden başka İSS’ye geçiş yapmak isteiyorum gibirnet haziranda zam yapacakmış. Ve Fixnet’in çok fazla kötü yorumu var
Kaynak: https://www.sikayetvar.com/fixnet

Başka önerisi olan varmı ?

ıss önerisi yapmayacağım ama her şeye şikayet var dan bakma çünkü hemen hemen her markada herkesin bir sorunu çıkıyor neredeyse tüm markalarda tüm eşyaların şikayeti geçiyor yani ama fixneti bilemem tabi gerçekten kötü olabilir onun hakkında bir şey diyemem

ıss önerisi yapmayacağım ama her şeye şikayet var dan bakma çünkü hemen hemen her markada herkesin bir sorunu çıkıyor neredeyse tüm markalarda tüm eşyaların şikayeti geçiyor yani ama fixneti bilemem tabi gerçekten kötü olabilir onun hakkında bir şey diyemem
Hocam netspeed müşterilerine ve arızalarla ilgileniyor bana anında dönüş yaptılar tüm şikayetlere aynı şekilde şikayetvar üzerinde 4.2 puanı var fixnet 1. Birşeydi türk telekomdan çok çektim aynısının yaşanmasını istemiyorum sadece düzgün ISS bulamazsam mecbur netspeed devam edecem

Hocam netspeed müşterilerine ve arızalarla ilgileniyor bana anında dönüş yaptılar tüm şikayetlere aynı şekilde şikayetvar üzerinde 4.2 puanı var fixnet 1. Birşeydi türk telekomdan çok çektim aynısının yaşanmasını istemiyorum sadece düzgün ISS bulamazsam mecbur netspeed devam edecem
türk telekom kullanıyorum bende bizim binanın alt yapısı kötüydü galiba çok kesiliyordu internet modemde turuncu ışık yanıyordu internet kesiliyordu geçen cuma eve kablo çektirdik öncekine göre daha az kesiliyor ama kesiliyor yinede yani arıyorum güncelleme yapıyorum diyor neden böyle oluyor diyorum arada yapmamız gerek hat güncellemesi diyor iki defa yapmalarına rağmen hala kopuyor ama eskisi gibi değil o da eve kablo çektirdiğim için kopmuyordur bir daha koparsa tekrar arayıp rahatsız edeceğim canımı sıkmaya başladı düşünüyorum acaba iss den dolayı mı kablo çekin dediler çekmemize rağmen hala kopuyor modemde keenetic extra dsl geçen yazın ortasında 1100 tl ye aldım ama kopuyor anlamadım bir türlü

türk telekom kullanıyorum bende bizim binanın alt yapısı kötüydü galiba çok kesiliyordu internet modemde turuncu ışık yanıyordu internet kesiliyordu geçen cuma eve kablo çektirdik öncekine göre daha az kesiliyor ama kesiliyor yinede yani arıyorum güncelleme yapıyorum diyor neden böyle oluyor diyorum arada yapmamız gerek hat güncellemesi diyor iki defa yapmalarına rağmen hala kopuyor ama eskisi gibi değil o da eve kablo çektirdiğim için kopmuyordur bir daha koparsa tekrar arayıp rahatsız edeceğim canımı sıkmaya başladı düşünüyorum acaba iss den dolayı mı kablo çekin dediler çekmemize rağmen hala kopuyor modemde keenetic extra dsl geçen yazın ortasında 1100 TL ye aldım ama kopuyor anlamadım bir türlü
Dostum İss’den olduğunu düşünüyorum çünkü benimde türk telekom vardı bağlantı kopması valoda aniden 1000ms olması vs cidden parasıyla rezil oluyorduk ücret konusunda sıkıntın yoksa netspeed dene ben netspeed geçtim hiç sıkıntı kalmadı zaten 1 saat içerisinde netspeede geçiş yapabiliyorsun hazır kablolar çekilmiş zaten kuruluma gelmiyorlar username pw veriliyor modem ayarlarına giriyorsun 5 dakika içerisinde internetin çekilmiş oluyor müşteri hizmetleri 1-2 dk içerisinde telefonu açıyor zaten arıza çıkarsa yardımcı olurlar denemeni öneririm

Dostum İss’den olduğunu düşünüyorum çünkü benimde türk telekom vardı bağlantı kopması valoda aniden 1000ms olması vs cidden parasıyla rezil oluyorduk ücret konusunda sıkıntın yoksa netspeed dene ben netspeed geçtim hiç sıkıntı kalmadı zaten 1 saat içerisinde netspeede geçiş yapabiliyorsun hazır kablolar çekilmiş zaten kuruluma gelmiyorlar username pw veriliyor modem ayarlarına giriyorsun 5 dakika içerisinde internetin çekilmiş oluyor müşteri hizmetleri 1-2 dk içerisinde telefonu açıyor zaten arıza çıkarsa yardımcı olurlar denemeni öneririm
bakacağım artık gelen Eylül ayında tahaüttüm bitecek ona göre değerlendireceğim

Son düzenleme:
Geri