Arama sonuçları: *

1. Serkankara02

Asus CU4k30 Capture card ps5 ses sorunu

herkese iyi günler asus cu4k30 capture card aldim konsoldan yayin yapabilmek icin goruntu vs her şeyi hallettim ama ps5 te ben kablosuz kulaklık kullanıyorum oyun sesini obs ye nasil aktaracağımı bulamadim.Kulakliği kablolu şekildede kullansam da gelmiyor.Capture card uzerindeki kulaklik...
  2. Serkankara02

Samsung m7 43 inc monitör destek

Ps5 pro da kullanicam şu an 2 monitorum var ana monitorum 2k 180hz olduğu için ps5 te destekleyen oyunlarda 120hz modunda gayet akici ve guzel bir oyun deneyimi aliyorum ama 27 inc küçük geliyor ayrica ses çıkışı olmadigi icin kulaklık takmaya mecbur kaliyorum ve bu canımı çok sıkıyor soundbar...
  3. Serkankara02

Yardım Steelseries nova 7 dip ses

Öncelikle herkese iyi günler dilerim geçen hafta nova 7 aldım kulaklık üzerinden sesi sona çektiğim zaman ufak bir dip ses oluyor kulaklik uzerinden sesi çok az kıstığım zaman tahminim %100 den %80-%85 e felan dip ses gidiyor uygulama uzerinden dış sesleri alma ayarıni kapadim ona rağmen var...
  4. Serkankara02

Ps5 capture card onerisi

Ps5 te kick uzerinden yayin yapmam icin capture card lazim monitorum 2k benim 2k 60fps alabilecegim yayina 1080p 60 fps verebilen f/p cihaz ariyorum şimdiden teşekkürler
  5. Serkankara02

Yardım Monitör Ölü piksel yardım

Msi 27 inc 2k monitor satin aldım sol üst köşede ölü piksel testi yaptiğım sırada beyaz ve yeşilde siyah nokta var sadece 1 tane ama kırmızı mavi ve siyah renklerinde bu kısım normal gözüküyor bu ölü pikselmidir?Amazondan satın aldım iade etmek istersem iadeyi direk kabul ederler ama tekrar...
  6. Serkankara02

Yardım Montaj sonrası kasa üzerindeki usb girişleri çalışmıyor

kule tipi soğutucu aldım onu montajlamak için ilk kez detayli bir şekilde anakartı söktüm montajı hallettim her şey sorunsuz çalışıyor ama sadece kasanın üst kismindaki usb bellek girişleri 2(tane) çalışmıyor nerde hata yapmış olabilirim yardımcı olabilirmisiniz?
  7. Serkankara02

Pc hocasi goat v4 ekran kartı cızırtı sesi

Ekran kartına yük bindiğinde rdr2 açtığımda yaşadım cs2 de olmuyor mesela ekran kartından cızırtı sesi geliyor internetten baktığımda coil whine sesi olduğunu düşünüyorum ama baska pc hocasi goat v4 alan arkadaşlar varsa sizde böyle bi ses oldumu bu sesin sisteme bi zararı varmıdir yardimci...
  8. Serkankara02

30k bütce pc önerisi

30 bin butcem var hazir sistem ariyorum 4060 istiyorum ama coğu 8gb o bütcede ama nvdia ekran kartı ve intel işlemcili bir bilgisayar bakıyorum yardimci olabilirmisiniz?
  9. Serkankara02

Almanyadan alınan lenovo legion go Turkiyede garantisi gecerli olur mu

Almanyadan aldigim lenovo legion go nun turkiyede garantisi gecerlimidir bilen arkadaslar yardimci olabilirse cok tesekkur ederim simdiden
  10. Serkankara02

lenovo legion go alinir mi

Bilgisayarimi sadece odev icin acan biriydim masaya oturdugumda hep pc acmak yerine ps5 acip oyunlarimi ordan oynadim su an pc mi satiyorum satilinca uzerine para ekleyip lenovo legion go almak istiyorum isletim sistemide bilgisayarla ayni oldugu icin gerektigi yerde monitorume baglayip da...
  11. Serkankara02

Ekran Kartim Islemcim Anakartim Uyar Mi

Pc yi upgrade etmek istiyorum ekran karti 2080 ti 11gb islemci i5 12400f e gecmeyi dusunuyorum bu ikisi birbirine uyar mi 1080p oynuyorum darbogaz olur mu?birde bunlar su anki anakartima uygunmudur onuda bilmiyorum anakartim ASUS PRIME H610M-K 3200MHz DDR4 güç kaynagimda 550w 80+ yeterli midir...
  12. Serkankara02

RTX 2080 TI INTEL I5 12400F darboğaz yapar mi

Su an aktif olarak rtx 2060 kullanicisiyim ama yetmemeye basladi msi ventus gp oc 11 gb rtx 2080 ti gecmeyi dusunuyorum su anki islemcim i3 12100f sıkıntı yaşarmıyım yaşarsam minimum hangi işlemciyi kullanmam gerekir?Bide sıkıntı derecesi ne kadar olur işlemci değişmeye bütcem yetmeyebilir bi...
  13. Serkankara02

Yardım csgo hile açmadığım halde vac ban yedim

birçok kişinin birden fazla steam hesabı vardır sanırım veya birden fazla steam hesabına gırıs yapmıstır arkadasının vs ben arkadasımın hesabına gırmıstım csgoda bi atölye mapı vardı benim kendi hesabımda anlamsız buga gırıp acılmıyordu onu denemek için max 10-15 dk sürmüştür.Neyse çocuk...
Geri