Arama sonuçları: *

• Users: Zetian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zetian

Pazarama Aktardığın Puanına Ek %50'si Bizden Hediye!

Pazaramada kartlarınızı kaydedip güncel bonus puanlarınızı aktarırsanız, mevcut puanıza ek %50 ek puan veriliyormuş. Değerlendirmek isteyen olursa kaçırmasın, en fazla 100Tl limiti var ve kampanyanın son günüymüş. Güncel kampanya linki...
  2. Zetian

Öneri Püfür Püfür Esecek Bir Kasa Önerin

Beyler malumunuz havalar sıcak. Bende ilk kez sistem toplamanın verdiği cahillikle kasayı küçük seçtim esasında ben biraz büyük bekliyordum. XPG valor mesh benim için hayal kırıklığı oldu, hava akışı konusunda pek memnun değilim bu yüzden bütçemi biraz artırıp biraz daha elle tutulur, hava akışı...
  3. Zetian

Yardım Yeni Ekran Karti Furmark Testi

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, Vatan kampanyasından Sapphire Pulse 9070 aldım(2 fanli model). Ekran kartı dün geldi bugünde test yapayım dedim. Oda sıcaklığı ortalama 35-36 °C.(Klima yok). 10 dk biraz üstünde yaptim testi değerler 10. dakikayla aynı. Bu değerler nasıl, vram temp 90-92 leri...
  4. Zetian

Ekran Kartı Önerisi/ Sistem Değerlendirme

Selamlar arkadaşlar, Öncelikle bayadır bütçem yetmediği için parça parça el verdiğince sistemi topluyordum. Nihayetinde bu ay sadece ekran kartı kaldı. Sizden ricam bu sistem için ekran kartı önerisi isteyeceğim ve de elinizden geldiğince değerlendirmenizi rica edeceğim. Oyun odaklı kullanılacak...
  5. Zetian

(YARDIM)Kasa Elektrik Kaçağı

Arkadaşlar iyi forumlar ilk kez pc topluyorum. Kurulumu düzgün bir şekilde yaptım ama kasada elektrik kaçağı olduğunu farkettim. Kontrol kalemiyle de baktım kasada elektrik vardı. Ben de uzay montajı yaptım kasayla mi alakalı ya da psu sorunlu diye ama pek anlam veremedim. Psunun kendi...
  6. Zetian

Yardım Bu anakart nasil beyler

https://amzn.eu/d/6xHlgq5 Beyler wifi destekli kartlar lazımda prime fırsatı olarak listemde 6650ye nasıl sizce alinir mi
  7. Zetian

Öneri Wifi destekli anakart önerisi

Bütçe max 7500, memnun kaldığınız ya da f/p AMD ddr5 wifi destekli kart bakınıyorum da bilen birileri yardımcı olursa sevinirim. Odam biraz terste kalıyor ev içindede kablo çekmek istemediğimden dolayı mecbur wifi destekli olması şart
  8. Zetian

🔥İndirim Kioxia 1tb M2 Excerıa Pro Nvme Ssd 7300/6400mb Lse10z001tg8 2763 TL

https://www.trendyol.com/kioxia/1tb-m2-exceria-pro-nvme-ssd-7300-6400mb-lse10z001tg8-p-241300313 Dönem içi en ucuz fiyatına baya yakın ihtiyaci olanlar için güzel fırsat
  9. Zetian

2. El Bu Sistem Alinir mi

Merhabalar bütçem kısıtlı olduğu için 2.elden aşağıdaki görseldeki ürünleri toplu satan biri var sizce fiyat bandı ne olmalı-alinir mi? Butcemin diğer kısmıyla en azından istediğim ekran kartını alırım diye düşünüyorum... Düzeltme görsel yuklenmemis: 7500F Ekran kartsız Hazır sistem. Fiyat...
  10. Zetian

Max 10bin TL'ye telefon önerisi

Öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Arkadaşlar bana kamera performansı bazında max.10bin civarında kullandığınız ya da daha önceden tecrübe ettiğiniz bir telefon modeli önerebilirseniz sevinirim. Telefonda oyun falan oynamamakla beraber çok yoğun olarak kullanmıyorum ama arada sırada...
  11. Zetian

Yeni aldığım laptopla ilgili teknik destek

Merhaba arkadaşlar yeni almış Acer Nitro 5 An515-45 Model dizüstü bilgisayarda test için oyun oynamak istedim amma ve lakin aşağıdaki durumla karşılaştım. Sorunu bilen varmı acaba? Bu durumda ne yapmam lazım daha önce internet üzerinden alışveriş yapmadım. Yardımı olursanız sevinirim. Şimdiden...
  12. Zetian

Bu iki Laptoptan hangisini almam mantıklı olur?

Merhaba arkadaşlar Aşağıdaki 2 ürün arasında kaldım kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler fikirleriniz için. 1.Ürün https://www.amazon.com.tr/dp/B0BN8V7J63/?coliid=ITZJA4N2FK1PZ&colid=2DMY2KLH0YYPX&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it 2.Ürün...
Geri