Arama sonuçları: *

1. Y

Google AI Plus'in analiz ve problem çözme performansı nasıl ?

Arkadaşlar ben oynayacağım oyunlar için mümkün olduğu durumlarda kendi zevkime göre mod yapmaya çalışıyorum. Mesela şuan The Outer Worlds 2 adlı oyun için ufak bir mod yapmak istiyorum. TOW2 Unreal Engine 5 ile yapılmış ve oyunun elimde sdk projesi falan var. Oyunun kendi assetlerine Fmodel ile...
  2. Y

Greenmangaming.com'a Ziraat bankası ile ödeme yapamıyorum

Arkadaşlar sitede Oblivion Remastered için %43'lük bir indirim var. Oyunu gamepass ile oynamıştım fakat modlayabilmek için Steam üzerinden satın almam gerekiyordu. Bu indirimi görünce direkt almak istedim. 3 gündür stoklar çabuk bitiyordu fakat bugün denk düşürdüm ve Ziraat bankası kartım ile...
  3. Y

Babam için hangi direnç bandını almalıyım ?

Babam engelli ve koltuk değnekleri ile yürüyor. Yıllardır bu durumda olduğu için kollarındaki güç kaybını engellemek için el yayı ve direnç bandı almayı planlıyor. Kaliteli bir ürün önerebilir misiniz ? Amazon üzerinden birkaç ürüne baktım ve şunları gözüme kestirdim ; -myfitgym direnç seti...
  4. Y

Kabeldirekt'in ethernet kablosu alıyorum.shielded mi yoksa utp mi alınmalı?

Arkadaşlar Amazon'dan Kabeldirekt ethernet kablosu satın alacağım. Normal/ev ortamında kullanacağım. Aboneliği yaparken verilen modemi(sanıyorum 5-6 yıl olmuştur) kullanıyorum. Bunun yanında TP-Link'in(ne olduğunu bilmiyorum, yani router mı değil mi?) bir cihazın wife özelliğini kullanıyorum...
  5. Y

Ethernet kablosu önerisi istiyorum ? Ve hangi tür kablo(Cat6/Cat5) almalıyım?

Arkadaşlar ethernet kablosu alacağım. Amazon'dan baktığımda 600₺'ye bazı kablolar görüyorum. Birkaç ay önce Kabeldirekt'in hdmi 2.1 kablosunu aldım ve memnunum. Şimdi ise aynı markanın ethernet kablosuna baktım ve şu ürüne denk geldim. Amazon'un cat6 kablo kategorisinde bulunuyor. RJ45...
  6. Y

Mousepad'i nasıl temizleyebilirim ?

Arkadaşlar 3 gün önce Razor Gigantus V2 (Link) 560₺'ye denk getirdim ve satın aldım. Dün ürün elime ulaştı. Genelde satın aldığım ürünleri temizleme gereği duyuyorum ve bunun için ise "çamaşır sulu" ıslak mendil gibi olan yüzey temizlik bezleri kullanıyorum. Fakat mousepad'e bu temizlik beziyle...
  7. Y

SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad alınır mı ?

Arkadaşlar bundan 2-3 yıl önce bim mağazasından polosmart marka neredeyse bütün masayı kaplayan mousepad aldım. İleride -yani mousepad yıpranınca- yeni ve kalitelisini alırım diyerek böyle bir seçim yaptım. Şimdi ise düzgün bir mouspad almak istiyorum. Genel olarak pek çok oyunu oynuyorum...
  8. Y

Monitör temizlik seti önerisi istiyorum (2025)

Bir süre önce Samsung Odyssey G6 monitör satın aldım. Ürün ilk elime ulaştığında bozuk geldi ve değişim olarak verilen üründe çizik var gibiydi, teknik servise verdim. Belli bir süre geçtikten sonra ürünün üzerinde görünenin çizik değil toz olduğunu söylediler. Ve oraya gittiğimde üzerinde o...
  9. Y

1000₺ bütçe ile F310 gamepad alınır mı veya başka öneriniz var mı ?

Arkadaşlar orijinal PS2 kolum için 3-5 yıl önce dönüştürücü aparat aldım ve bilgisayarda nadir kullandım. Şimdi canım FC 25 menajer modu oynamak istedi fakat PS2 kolumu görmüyor. Bir iki yöntem (ViGEmBus driver + X360CE programı - Steam'a EA App ve FIFA'yı ekleme EA Play ile oynuyorum) denedim...
  10. Y

KabelDirekt marka Hdmi 2.1 kablo alınır mı ?

Samsung Odyssey G65B 240hz-2K monitörümde (dp ile kullanıyorum) arka planda oyun açıkken alt tab yapıp başka bir windows sekmesine geçtiğimde görüntü bazen 3-4 saniye boyunca sürekli gidip geliyor bazen ise bir veya iki kere gidip geldikten sonra sorunsuz gösteriyor. İlk ürünü de bu şikayet ile...
  11. Y

2K 240Hz Samsung Odyssey G6 için HDMI 2.1 kablo önerisi

Arkadaşlar monitör bazen, Alt+Tab yaptığımda geçtiği uygulamada ya da LoL oynarken bir anlığına siyah ekran oluyor. Bazen ise bu art arda olmaya devam ediyor, bu art arda olma olayı ilk üründe de vardı(teknik servise verdiğimde değişim yapıldı). En son Baldur's Gate 3 oynarken de oldu ve şunu...
  12. Y

32" monitörün rekabetçi oyunlardaki ve tek kişilik oyunlardaki farkı nedir ?

Arkadaşlar 10-12 yıldır Asus VS228 modeli monitör kullanıyorum. Ürün 21.5" ve diğer açtığım konulara bakarsanız Odyssey G65B ürününün 27" olan ekranını aldım. Fakat bazı durumlar olduğu için iade edebilirim. Bu durumda yine Samsung ürünün bu sefer direkt Samsung internet mağazasından alacağım...
  13. Y

Yardım Değişim gelen ürün çizikti, ürün bozuk değil denerek iade ediyorlar.

Merhabalar, Amazon üzerinden 3-4 ay önce Samsung Odyssey G65B modeli monitör satın aldım. Fakat ilk iki ay içinde sıkıntı çıkardığı için teknik servise yolladım. Panel sıkıntılı ve tamir edilecek, siparişiniz verildi dendi. Ürünün "yapıldığı" bilgisi geldikten sonra geri almak için teknik...
  14. Y

Havit Gamenote KB838L Rainbow bu fiyata alınır mı ?

Arkadaşlar BİM'e başlıktaki klavye gelmiş, sizce 500₺'ye alınır mı ? Kendi sitesinde bile 700₺ olması lazım. Açıkçası pahalı bir ürün aramıyorum ve bütçe olarak maksimum 500₺ diyebilirim. Sadece büyük tuşlu olsun çünkü oyun oynuyorum. Mekanik falan olması önemli değil. Bu da Amazon'daki linki ...
  15. Y

HAVIT H668BT ANC Bluetooth kulaküstü kulaklık alınır mı ?

Arkadaşlar Havit'in ANC Bluetooth (H668BT) kulaklığını 700₺ civarına buldum ve almayı düşünüyorum. Havit'in kablolu kulaklığına da sahibim ve üründen şikayetçi değilim, fiyatına göre kalitesi yeterliydi benim için. Fakat işin içine bluetooth girince dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Sizce...
  16. Y

Çözüldü✓ Açılan CMD'ye istediğim kodları girecek bir bat dosyası oluştarbilir miyim?

Arkadaşlar bir oyun için mod indirdim. Mod exe uzantılı ve çalıştırdığımda cmd ekranı açıyor. Açılan ekrana her seferinde oyunun yüklü olduğu konumu girmem sonrasında ise "R" yazarak oyunu başlatmam gerekiyor. Bu işlemi otomatik hale getirmek için bir bat dosyası hazırlamak istiyorum...
  17. Y

ASUS TUF Gaming VG27AQ3A / Dell G2724D / Lenovo Legion R27qe hangisi seçilmeli ?

ASUS TUF Gaming VG27AQ3A Dell G2724D Lenovo Legion R27qe Epey sitesindeki karşılaştırma Bu üç monitörden hangisini seçmek mantıklı olur ? Hepsiburada sitesinden yorumları kontrol ettim. Lenovo 300 civarı satış - 30 civarı ölü pikselli/hatalı ürün şikayeti ve HB tarafından çözüm sağlanmamış...
  18. Y

10.000₺ altında alınabilecek 2k ve 100hz+ monitör tavsiyesi

Arkadaşlar yeni bir monitör almayı planlıyorum. Özellik olarak ise 2k ve 144hz+ monitör düşünüyorum ve bütçe olarak ise 10000₺ belirledim. Fakat 2k-144hz 10.000₺ altında sadece birkaç ürün gözüküyor. Ama biraz daha araştırdığımda AOC'nin ürününe denk geldim. Monitör 2k ve 180hz'ydi ve fiyatı...
  19. Y

SSD soğutucu bütçe Maks. 400₺

Arkadaşlar SSD'im Kioxia 1TB Exceria Plus ve soğutucu almayı düşünüyorum. Forumlarda dolaştım ve iki tane gözüme çarpan ürün vardı. Jonsbo soğutucu 200₺ Akasa Gecko pro 365₺ Maksimum 400₺ olacak şekilde alınabilecek en iyi soğutmayı satın almak istiyorum. Hangisini almalıyım veya sizin bir...
  20. Y

Yardım Kioxia 1TB Exceria Plus test sonuçlarım hakkında görüşleriniz nedir ?

Arkadaşlar Kioxia'nın Exceria Plus 1 TB SSD'sini satın aldım. Başka bir başlıkta karşılaştığım bir takım problemleri yazdım( önceki konum ). Burada merak ettiğim ise test sonuçlarımın nasıl olduğu ve sıcaklık değerleri normal mi konuları. Yukarıda görüldüğü üzere değerler bu şekildedir...
Geri