Arkadaşlar bu yıl beni idare etsin diye 375₺'ye Claw's Nexus K1 satın aldım. Açıkçası hiç hoşuma gitmedi çünkü daha ilk aydan wasd tuşları soyuldu. Bazı...
Termal padi 2 saat buzdolabında beklettiğini söyleyen bir yt videosuna denk gelmiştim böyle bir şey de var mı ? Ve benim elimde kumpas falan da yok. Bir de...
5600 işlemci için çok maliyetli bir alışverişe gerek yok MX4 bile yeterli gelecektir çok sıcak çalışan bir işlemci değil.
Ekran kartı için termal padi sök...
Arkadaşlar sistemimi 2023'ün Temmuz ayında satın aldım. Bu süre zarfında temizlik yapmamıştım ve şimdi bilgisayar kasamı temizleyeceğim. Bunu yaparken...
Normalde ben 15.000₺ civarında bir telefon almayı planlıyordum. Ve A36 tercihimdi sonra CMF 1 önerisi geldi ama nfc yoktu ama özelliklerinin iyi olduğu...
A56 da alınabilir tabi ama ailenin ne amaçla kullanacağı da onemli. Mesela neden A36 olmazın bir cevabı var mı? Ya da S25 FE neden alınmıyor? Tam olarak A56...
NFC konusunda ben tam emin değilim ama bu 3-5 sene içerisinde bir gelişme olur da nfcli telefon isterlerse diye bu özelliğin olmasını istiyorum. Çünkü...
nfc şahsen ben kullanıyorum ödemelerde felan ama olmazsa olmazda değil. alt tarafı kartımı çıkartırım cüzdandan kartımla öderim çokta önemli değil bence...
Bu ay içerisinde ben de telefon satın alacağım. Benim bütçe de 15k civarıydı ve bana da bu tür telefon önerileri geldi. Çok kararsız kaldım. Gelen modeller...
Bir karşılaştırma yaptım. Gördüğüm kadarıyla şarj daha uzun süre dayanıyor ve snapdragon işlemci var. 2-3k civarı fiyat farkına değer mi ? Başka ne farkı...
Arkadaşlar yeni bir telefon satın alacağım fakat hangi marka ve hangi model almalıyım bilmiyorum.
Telefondan beklentilerim;
-5G ve NFC desteği
-Oyun...
Arkadaşlar ben oynayacağım oyunlar için mümkün olduğu durumlarda kendi zevkime göre mod yapmaya çalışıyorum. Mesela şuan The Outer Worlds 2 adlı oyun için...