Arkadaşlar Ajazz K870Tpro klavye aldım. Alalı iki ay civarı oldu ve klavyenin Tab,Q,W,E ve 4 tuşları çalışmıyor.
Bazı yolları denedim;
-Farklı bir switch...
O yaptığınız tp üzerinden tarama. Yalnızca o tp altındaki kanallar eklenir. Manual şebeke tarama ya da eskiden söylediğimiz kör tarama yapılması lazım...
Şöyle anlatayım, önceden çatıda herkesin kendi anteni vardı fakat geçtiğimiz yıllarda fırtına nedeniyle antenler zarar görmüştü. Bu nedenle artık tek bir...
Tamam durumu anladık şimdi, böyleyse sizin yeni bir uydu alıcısına ihityacınız yok. Müstakil bir anten mi kullanıyorsunuz merkezi sistem mi? Merkezi...
Şebeke taramayı açık tutmayı unutmayın;
Manuel Kanal Kurulumu Adımları
Kumandanızdaki Settings (Ayarlar) tuşuna basın.
Ayarlar > Tüm Ayarlar > Kanal...
Konuda belirttiğim gibi son 6-7 yıldır televizyonun dahili uydu alıcısnı kullanıyorum. Bu 6A geçişi sonrası bütün kanallar gitmiş(çünkü televizyonu babam...
42 derecede bulunuyor yeni uydu da, orada ne gördüğünüz önemsiz isterse hotbird, eutelsat yazsın. Sizin antenininz 42 dereceye ayarlı frekans bilgisini...
Arkadaşlar LG 47LM860V-ZB televizyona sahibim. Anladığınız üzere baya eski bir televizyon, önceden harici uydu alıcısı (Next Nextstar?) kullanıyordum fakat...
Peki konuda bahsettiğim gibi, akım korumalı tekli prize bu viko çoklu prizi taktığımda ve 5 metre gibi bir uzunluğa sahip olduğunda bir sorun oluyor mu ...