Arkadaşlar 1-2 hafta önce Ajazz K870T Pro satın aldım. Ürününün dongle, bluetooth ve kablolu olmak üzere 3 modu var. Fakat içerisinden çıkan kablo uzun...
Yabancı tier listlere baktım. Zaten bizim Türk forumlarında da sordum. Hatta yabancı reddit'de konu açtım. Ürünün alınabileceğini söylüyor. Tier listlerde...
Ben zaten alacaksam ileride bilgisayarı güncellerim mantığıyla alıyorum. Mesela ben normalde şuan kullandığım psu'yu Asus Cm6340 hazır bilgisayarı için...
Arkadaşlar bu yıl beni idare etsin diye 375₺'ye Claw's Nexus K1 satın aldım. Açıkçası hiç hoşuma gitmedi çünkü daha ilk aydan wasd tuşları soyuldu. Bazı...
Termal padi 2 saat buzdolabında beklettiğini söyleyen bir yt videosuna denk gelmiştim böyle bir şey de var mı ? Ve benim elimde kumpas falan da yok. Bir de...
5600 işlemci için çok maliyetli bir alışverişe gerek yok MX4 bile yeterli gelecektir çok sıcak çalışan bir işlemci değil.
Ekran kartı için termal padi sök...
Arkadaşlar sistemimi 2023'ün Temmuz ayında satın aldım. Bu süre zarfında temizlik yapmamıştım ve şimdi bilgisayar kasamı temizleyeceğim. Bunu yaparken...