Arkadaşlar ben oynayacağım oyunlar için mümkün olduğu durumlarda kendi zevkime göre mod yapmaya çalışıyorum. Mesela şuan The Outer Worlds 2 adlı oyun için ufak bir mod yapmak istiyorum. TOW2 Unreal Engine 5 ile yapılmış ve oyunun elimde sdk projesi falan var. Oyunun kendi assetlerine Fmodel ile...
Hocam bu fiziki olmasa da publisher/developer zaten key sağlayıcısı, yani keyin bitmesi kadar normal bir durum yok ki ? Isthereanydeal iyi bilinen bir site ve bu sitede onaylanmış/güvenilir satıcıları gösteriyor ve bu site en uygunu olarak görünüyor. Tabii ki kesin emin olamayız. Bu nedenle...
Arkadaşlar sitede Oblivion Remastered için %43'lük bir indirim var. Oyunu gamepass ile oynamıştım fakat modlayabilmek için Steam üzerinden satın almam gerekiyordu. Bu indirimi görünce direkt almak istedim. 3 gündür stoklar çabuk bitiyordu fakat bugün denk düşürdüm ve Ziraat bankası kartım ile...
Babam engelli ve koltuk değnekleri ile yürüyor. Yıllardır bu durumda olduğu için kollarındaki güç kaybını engellemek için el yayı ve direnç bandı almayı planlıyor. Kaliteli bir ürün önerebilir misiniz ? Amazon üzerinden birkaç ürüne baktım ve şunları gözüme kestirdim ;
-myfitgym direnç seti...
Arkadaşlar Amazon'dan Kabeldirekt ethernet kablosu satın alacağım. Normal/ev ortamında kullanacağım. Aboneliği yaparken verilen modemi(sanıyorum 5-6 yıl olmuştur) kullanıyorum. Bunun yanında TP-Link'in(ne olduğunu bilmiyorum, yani router mı değil mi?) bir cihazın wife özelliğini kullanıyorum...
Cevap için teşekkürler, 3 sene gerçekten uzun bir süre ve bu yöntem ile temizlediğiniz ürünün bu kadar süre kullanılabilmesi bile benim için güzel bir veri. Tekrardan teşekkürler.
Biraz yapay zekâ ile de araştırdım. Çok bilgiye boğuyor fakat iki nokta dikkatimi çekti.
1- Esnek olmalı/kıvrılmaya müsait olmalı. Çünkü kabloyu duvara sabitleyeceğim ve kapının kasasının etrafından dolandıracağım, ayaklarımıza takılmasın diye.
2- UTP mi olmalı yoksa "shielded" mi olmalı ...
Benim aldığım Razer ne kadar kaliteli bilmiyorum. Siz ne kadar süredir mousepadi kullanıyorsunuz ? xTURANN'ın dediği gibi bir durum ile karşılaştınız mı ?
Arkadaşlar ethernet kablosu alacağım. Amazon'dan baktığımda 600₺'ye bazı kablolar görüyorum. Birkaç ay önce Kabeldirekt'in hdmi 2.1 kablosunu aldım ve memnunum. Şimdi ise aynı markanın ethernet kablosuna baktım ve şu ürüne denk geldim. Amazon'un cat6 kablo kategorisinde bulunuyor. RJ45...
Hocam video'nun sonunda hard ve cam padler dışında diyor. Bu Razor Gigantus V2 hard pad sayılıyor mu ?
Ben de aynısını Bim'den aldığım polosmart pade yapıyorum :) Fakat bu hem yeni hem de daha kalitelidir. O yüzden süpürgeyi kullanmak pek istemiyorum. Çünkü şuan ki kullandığım(Polosmart, bütün...
Arkadaşlar 3 gün önce Razor Gigantus V2 (Link) 560₺'ye denk getirdim ve satın aldım. Dün ürün elime ulaştı. Genelde satın aldığım ürünleri temizleme gereği duyuyorum ve bunun için ise "çamaşır sulu" ıslak mendil gibi olan yüzey temizlik bezleri kullanıyorum. Fakat mousepad'e bu temizlik beziyle...
Hocam bugün biraz işim olduğu için şimdi işlemi yapmaya başladım. Ve şöyle bir olay var, vergi olarak 144₺ civarı bir şey alınıyor. Arkadaşlar nasıl 200₺'ye alabildi ? Vergiyi içine katmayarak mı söylüyorlar 200₺ diye ? Çünkü Razer mouse padi 640₺ civarına alabiliyorum ve ürün direkt aynı gün...
Hocam çarpıya basıyorum fakat sürekli telefon doğrulama istiyor.
EDİT!!!: Gmail hesabı ile giriş yap dediğimde girdi.
1758794781
Bu sipariş sayfasında bilgilere telefon numarası giriyoruz ama değil mi ? Ve tc kimlik bilgisi de istiyor.