Arama sonuçları: *

1. G

🔥İndirim Dareu EK75 RT Manyetik Switch Klavye 2500TL

Bu fiyata akko fun 60 veya Mad68 ancak alınabiliyor burada Aimadapt performans testini wooting'e kıyasla yapmış. Siyah ve şeffaf tuş takımlı versiyonu da sitede mevcut 75 boyutlu klavye tercih edenler için bana kalırsa gayet alınabilir...
  2. G

🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

Hall effect - Kablosuz - Mekanik tuş takımlı. Wraith'de muadil denebilecek ürünler 1700-1800TL bu biraz daha ucuz tercih edilebilir. Easysmx kalite kontrol olarak genellikle sorunsuz ürünleri ile biliniyor...
  3. G

Viper V3 HyperSpeed VS Darmoshark M3 4K

Arkadaşlar 21 santim büyük bir elim var ve her mouse uymuyor anlayacağınız üzere. Elimde Ajazz A159 Pro var ama küçük geliyor. Oyun oynarken yoruyor ve yeni bir mouse alacağım. Sizce Wraith Outlet kısmından Darmoshark M3 4K'mı alayım 1300TL'ye yoksa Razer Viper V3 HyperSpeed'i 0 olarak mı alayım...
  4. G

Monitör Hakkında Tavsiye

Merhaba yakın zamana kadar AOC C27G2ZU 27" 0.5ms kullanan birisi olarak ekranımda çizik olduğu için distiribütöre gönderdim ve onlada bana 5900TL kadar tamir ücreti söylediler. Tabii ki kabul etmedim ürünün 0 versiyonu zaten 5800TL'ye bulunabiliyor. O yüzden yeni bir monitör almak istiyorum ama...
Geri