Görkem Duman
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Merhaba yakın zamana kadar AOC C27G2ZU 27" 0.5ms kullanan birisi olarak ekranımda çizik olduğu için distiribütöre gönderdim ve onlada bana 5900TL kadar tamir ücreti söylediler. Tabii ki kabul etmedim ürünün 0 versiyonu zaten 5800TL'ye bulunabiliyor. O yüzden yeni bir monitör almak istiyorum ama bu sefer farklı bir marka alacağım ve ASUS 27" VG27vqm 1ms almayı planlıyorum 27 inc almak istiyorum bunun nedeni daha rahat etmem. Sistemime bağlı 3 tane monitör var 60-144 ve 240Hz 1920x1080 monitörlerdi bu fırsatla da monitörleri değiştireceğim AOC artık 2. monitörüm olacak daha sonra da 2K bir monitörle de şahlandırmak istiyorum ortamı.
2K olarak düşündüğüm monitör ise ASUS 27" VG27AQ 1ms 2K sizce alınır mı? Ne düşünüyorsunuz başka önerilere de açığım sadece AOC veya BenQ demeyin onları üzerine para verilmediği sürece almam. Aynı Zamanda Aoc monitörü yaptırabileceğim bir yer varsa ucuza İstanbul için tavsiyelere açığım.
www.akakce.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
2K olarak düşündüğüm monitör ise ASUS 27" VG27AQ 1ms 2K sizce alınır mı? Ne düşünüyorsunuz başka önerilere de açığım sadece AOC veya BenQ demeyin onları üzerine para verilmediği sürece almam. Aynı Zamanda Aoc monitörü yaptırabileceğim bir yer varsa ucuza İstanbul için tavsiyelere açığım.
AOC C27G2ZU/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZU/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZU/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.895,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ASUS 27" VG27VQM 1MS(MPRT) 240HZ Full HD VA FREESYNC CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27VQM 1MS(MPRT) 240HZ Full HD VA FREESYNC CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27AQ TUF1Ms 2K 165Hz WQHD IPS G-SYNC/FREESYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27AQ TUF1Ms 2K 165Hz WQHD IPS G-SYNC/FREESYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da