Arama sonuçları: *

• Users: Synixx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Steam Türkçe yamayalı oyun görüntüsü

arkadaşlar Steam Türkçe yamayalı oyun görüntüsü paylaşmak ban sebebi veya yasak mı bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
  2. S

Steam incele butonu çalışmıyor

arkadaşlar cs2 karakter bakıcam steam incele butonu çalışmıyor bunun çözümü varmıdır
  3. S

Battlefield 1 en iyi sniper silahı

arkadaşlar gözcü yeni başlıyorum en iyi 75 metrede tek atan silah hangisidir ve yakın orta piyade tüfeği
  4. S

Battlefield 1 online karakter yavaş koşuyor

arkadaşlar battlefield 1 yeni başladım karakter çok yavaş koşuyor gibi geliyor bana oynadıkça mı gelişiyor
  5. S

Oyun için kullaklık önerisi

arkadaşlar oyun için bu fiyata bu alınır mı https://www.trendyol.com/rampage/rm-k90-vector-beyaz-rgb-led-3-5mm-gaming-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-p-316956306
  6. S

600-700 TL Arası Kulaklık Tavsiyeleri

600 700 tl bandında güzel kullanışlı kulaklık önerisi yapar mısınız cs2 çok kullanıyorum mikrofon falan
  7. S

Steam orjinal oyun key

arkadaşlar ilk defa yapacağım bu oyun keyleri alabilceğim uygun güvenli site varmı
  8. S

Jake Paul vs Mike Tyson

Jake Paul Mike Tyson maçı kim kazanır
  9. S

18500 TL Hazır sistem önerisi

öncelikle merhaba kuzenim bu bütçeye her şey dahil ikinci el sistem bakıyor bunun sıfırını bulabilir miyiz orta derece bir sistem
  10. S

Yabanci dizi önerisi

daha önce bunları izlemedim izlemeye değer mi arkadaşlar veya sizin önerdiğiniz aksiyon hayatta kalma korku dizileri var mı Dark Shadowhunters One Piece Hellbound Alice in Borderland Lost
  11. S

merhaba arkadaşlar kasa

merhaba arkadaşlar bazi oyunlarda psu çok ısınıyor ve gürültülü çalışıyor 2 fan daha takıp psu rahatlatıcı yapabilir miyim Aquarius 650 w 80+ kullanıyorum kasa bu
  12. S

Steam yaz indirimleri ?

arkadaşlar 3 oyun arasında kaldım hangisi guzel bilemedim Total War: SHOGUN 2 Frostpunk Disco Elysium - The Final Cut
  13. S

yeni bilgisayar kasası

arkadaşlar merhaba yapmak istediğim bişey var yardımcı olursanız çok sevinirim bilgisayar çok iç içe değilim çok anlamıyorum kasam biraz ufak başlangıç olarak almıştım psu çok ısınmaya başladı 3 fan kullanıyorum daha geniş kasa alıp bilgisayarı rahatlatmak istiyorum 5 6 fan olsa bir zararı...
  14. S

Empires of the Undergrowth

arkadaşlar Empires of the Undergrowth 0.31 sürümü oynuyorum bir türlü ormana açılamadım ana hikaye var baştan başlatıyor bunu mu bitirmek gerek
  15. S

Dishonored 2 türkçe yama

arkadaşlar Dishonored 2 steam için türkçe yama varmı güvenilir
  16. S

arkadaşlar acil yardım virüs

bunu nasil silebilirim program var mı tarama yapınca tehtid yok gözüküyor ama burda çıkıyor
  17. S

Bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba Yeni sistem toplamayı düşünüyorum bu sistem alınır mı oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım günümüz oyunlarda rahatlıkla kullanabilir miyim
  18. S

Arkadaşlar merhaba bu sistem alınır mı

arkadaşlar Yeni alıcam bu sistem nasıl alınır mı oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım
  19. S

Steam palword sürüm uyumsuzluğu

Steam palword oynuyorum Xbox olan arkadaşım sunucuya gelemiyor sürüm çakışması yaşıyoruz eski sürüm geri yükleme yolu varmı
  20. S

Call Of Duty Modern Warfare 3

steam Call Of Duty var yeni çıkan oyna girince başlıyamıyorum oyun içi play diyince atıyor acaba neden olabilir yanlış mı yukledim kilitli gösteriyor diğerlerini de
Geri