yeni bilgisayar kasası

Synixx

80+
Reaksiyon skoru
43
arkadaşlar merhaba yapmak istediğim bişey var yardımcı olursanız çok sevinirim bilgisayar çok iç içe değilim çok anlamıyorum kasam biraz ufak başlangıç olarak almıştım psu çok ısınmaya başladı 3 fan kullanıyorum daha geniş kasa alıp bilgisayarı rahatlatmak istiyorum 5 6 fan olsa bir zararı veya sıkıntı çıkarmı uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim

ram 2x8
sdd 512
rtx 3060 12 gb
hdd 1 tb

arkadaşlar merhaba yapmak istediğim bişey var yardımcı olursanız çok sevinirim bilgisayar çok iç içe değilim çok anlamıyorum kasam biraz ufak başlangıç olarak almıştım psu çok ısınmaya başladı 3 fan kullanıyorum daha geniş kasa alıp bilgisayarı rahatlatmak istiyorum 5 6 fan olsa bir zararı veya sıkıntı çıkarmı uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim

ram 2x8
sdd 512
rtx 3060 12 gb
hdd 1 tb
bütçe nedir hocam?

İkinci el düşünürseniz ben boş kasamı satıyorum hocam. DLX-21. Fanları piyasadaki en güçlü üfleme değerlerine sahip Akasa Viper ile değiştirildi. O yüzden soğutması iyi. Özel GPU soğutucusu ile 6 tane fan mevcut kasa içinde.

akvaryum mu yoksa ön taraf mesh mi ne tarz bir şey düşünüyorsunuz hocam?
mesh canı camlı olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el düşünürseniz ben boş kasamı satıyorum hocam. DLX-21. Fanları piyasadaki en güçlü üfleme değerlerine sahip Akasa Viper ile değiştirildi. O yüzden soğutması iyi. Özel GPU soğutucusu ile 6 tane fan mevcut kasa içinde.
teşekkürler düşürsem dönüş yapabilirim

mesh canı camlı olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler düşürsem dönüş yapabilirim

https://www.gaming.gen.tr/urun/4498...sb-3-2-matx-mesh-siyah-mid-tower-gaming-kasa/
asus anakart olarak micro atx desteği var onuda göz önünde bulundurun

https://www.gaming.gen.tr/urun/4498...sb-3-2-matx-mesh-siyah-mid-tower-gaming-kasa/
asus anakart olarak micro atx desteği var onuda göz önünde bulundurun
teşekkürler seni biraz uğraştırdım tek tek bakıcam

ram 2x8
sdd 512
rtx 3060 12 gb
hdd 1 tb
Coolermaster Td500 Mesh V2 beyaz kasq aldım gayet memnunum. Youtube da incelemesi var bakabilirsin. Nzxt marka kasalara da bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,196
Üyeler
198,262
Son üye
avustrall

Geri