Arama sonuçları: *

• Users: melihduran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

700-750K Otomobil Önerisi

Dostlar hepinize iyi forumlar, söylediğim gibi 700-750bin tl fiyat aralığında bir araba bakıyorum. 150bin km altında çok yorulmamış olmalı Opel Astra J kasa 115 bg 1.6 güzel kombin ancak sanayiye sık sık uğratan bir araçmış maalesef hem kullananlar söylüyor hem de yakın çevrem 1.2 Clio 1.2T...
  2. M

Beyaz ARGB kasa fanı önerisi

Dostlar bana bu şekilde bir set olarak fan önermenizi rica ediyorum. Kasam beyaz 7 adet kasa fanı + 3 adet de sıvı soğutucunun fanlarını değiştireceğim. Deepcool mystique 360 sıvı soğutucum var bunlara uygun ARGB beyaz kasa fanı önerilerinizi bekliyorum çok büyük performans farkı yoksa eğer...
  3. M

Zio venom vs Adore vs Seduna

https://www.adoremobilya.com/unique-s-yonetici-ve-calisma-koltugu-gri-74x1175-127x65 https://ziogaming.com/gaming/ https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yonetici-koltugu-ofis-sandalyesi Fiyat olarak bir limitim yok 12-13K verebilirim. Ancak aynı rahatlığı yakalayacaksam da 7-8k...
  4. M

ARGB Bilgisayar parçalarımın ışıkları kendi kendine sönüyor

Dostlar bilgisayar parçalarım argb Fanlar Ramler Ekran kartı hepsinin ışığı sönüyor kendi kendine bazen yanıyor ilginç bir şekilde fanlar çalışmaya devam ediyor dönüyor ancak ışıklar sönüyor Ekran Kartı: 4080 Super SG Ram: Lexar Ares Anakart: Msi x670e tomahawk wi fi Kasa: NZXT H9 Flow
  5. M

600-700k otomatik araç önerisi

Dostlar bu fiyat bandında otomatik bir araç bakıyorum 150bin km altında ve biraz da olsa alıcısı kolay bulunacak şekilde radarıma giren birkaç araç var araştırmalar sonucu; Clio 1.5dCi veya 1.2TCe bu biraz daha pahalı kalıyor. Toyota auris 2013 bunu çoğu kez önermişler bilgim yok 1.33 mü 1.4D...
  6. M

Beyaz ARGB fan önerisi

Dostlar NZXT H9 Flow beyaz kasam mevcut ek olarak 6 tane daha beyaz fan alacağım. 3 alta 3 tane de DeepCool mystique soğutucu için ARGB kontrollü fan takmak istiyorum ancak fanların sesi hızı vb konularda hiç bilgim yok. En önemlisi de yukarıda belirttiğim sıvı soğutucuma daha kötü bir fan...
  7. M

1000Mbs internet için kablo önerisi

Dostlar Ethernet kablosunun uzunluğu 15-20mt kullanmak 2-3mt ye göre hızımı etkiler mi? Ve CAT7 kablo 600Mbps ve üstü için daha uygunmuş doğru mudur bilindik sağlam bir marka önerisi de alabilirim.
  8. M

Ghost of tsushima siyah ekranda kalıyor

Dostlar sistemim 4080 Super ve 7800x3d ikilisi oyunu daha yeni indirdim steam üzerinden bir kez açıldı kapatıp tekrar açmayı denediğimde yaklaşık 1 saattir açamıyorum siyah ekranda kalıyor ne alta alınabiliyor ne oyun açılıyor. DLSS kapalı deniyorum açmıyor windowed deniyorum olmuyor fullscreen...
  9. M

AM5 sisteme RAM önerisi

R7 7800x3D işlemcim MSI X670E Tomahawk anakartım var AM5 sistemde en fazla 6400MHz kullanabildiğimi okudum 7000MHz alsam nasıl bir sorun olabilir veya 6400MHz üzerini kullanabilir miyim? 6400MHz CL 32 mi 6000MHz CL 30 mu daha uygun bir seçim olur acaba OC ve çipler hakkında hiçbir bilgim yok...
  10. M

F/P Kasa ve PSU Önerisi

Dostlar kasa ve psu için toplam 15-16K limitim var tabii ki daha uyguna halledebilirsem neden fazla para ödeyeyim :) Kasa olarak NZXT H9 Flow veya Elite ve GT502 arasında kaldım açıkcası boyut olarak birbirleri ile oldukça yakınlar ancak hava akışı ve malzeme kalitesi konusunda hangisi önde bir...
  11. M

7800x3d işlemciye ekran kartı önerisi

Hocalarım bütçe konusunda sıkıntı yok taksitle alacağım hb üzerinden ancak f/p arayan bir adamım 4070S 24bin, 4070TS 32bin, 4080S 43bin 2k monitör kullanacağım 3-4 sene ultra ayarlarda çıkan oyunları oynamak isterim sonra tekrar güncelleyebilirim ekran kartımı zaten bazısı 5000 serisi bekle...
  12. M

LCD 360 mm ekranlı sıvı soğutucu önerisi

Dostlar amazondan 4300₺ ye deepcool mystique modelini sipariş verdim henüz gelmedi ancak bunda argb veya rgb yokmuş. Performans olarak yakın ekranlı ve argb olan bir soğutucu öneririr misiniz 7-8k ya kadar çıkabilirim
  13. M

Custom klavye önerisi

Dostlar şu anlık Ajazz AK820 Pro modeli gözüme takıldı ancak kasası sanırım buna benzer kablolu veya kablosuz alüminyum kasa ömürlük bir klavye arıyorum switchler hakkında da bilgim yok tavsiye öneri alabilirim daha önce açılmış bir rehber var ise link alabilirim ya da klavyelerle ilgili bilgili...
  14. M

Topladığım sistem nasıl?

Dostlar satın almayı düşündüğüm muhtemelen cuma günü parçaları tek tek alacağım sistemi açıklıyorum daha uyguna farklı bir parça önerecek olan varsa da bekliyorum. GPU: Galax 4080 Super sg 42.999₺ CPU: Ryzen7 7800x3D 13.000₺ Anakart: MSI MAG X670e Tomahawk 10.899₺ RAM: Lexar ares 6400MHz CL32...
  15. M

Bilgisayar masası önerisi

Dostlar max 3k idare edecek bir bilgisayar masası arıyorum tercihen 140x65 ama 120x60 da olur 2 tane ürün atacağım bunları kullanan arkadaşlar + ve - yönlerini yazarsa sevinirim ikisi de çok benzer açıkçası Bofigo 60X120 cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası...
  16. M

2K 240Hz monitör önerisi

Dostlar biraz araştırdım ve sonuçta şu monitörleri izlemeye aldım aralarından hangisi en makulu olacaktır sizce? Kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim. Ortalama bütçem 15k civarlarında tabii daha uyguna aynı kalite varsa da neden olmasın :)...
  17. M

Çözüldü✓ 4080 Super + 7800x3d sisteme anakart ve kasa önerisi

Dostlar, GPU: Galax RTX 4080 Super. CPU: Ryzen 7 7800x3D. RAM: Lexar ares 2x16 GB 6400MHz CL32. SSD: Kc3000. Anakart? Kasa : Asus Tuf Gaming GT 502 veya Corsair iCUE 4000D PSU:? 6-7bin tl ayırabilirim Sıvı soğutucu : Arctic Liquid Freezer 3 veya Deepcool Le720 Monitör: Monster Aryond V2 32inch...
  18. M

Curved vs Flat monitör önerisi

Dostlar bütçem 8-10K arası şu anda 24inch Flat ips monitör kullanıyorum memnunum açıkcası ancak büyük ve curved monitörde hikayeli oyunların daha keyifli olduğunu söyleyenler var ben de daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum açıkcası bundan dolayı alacağım ikinci sisteme 27 veya 32 inch curved bir...
  19. M

45-50K bütçe sistem önerisi

Dostlar sadece kasa için 45-50k bütçem var şu an Gaming.gen 'de 6 ay vade farksız taksit imkanı var ama Gamegaraj 'da özelleştirme seçenekleri daha çok bana her iki siteden de en F/P kasaları atarsanız sevinirim. 4070 Super ve 7500F ikilisi düşünüyorum.
  20. M

4070 Ti Super 2 sistem arasından hangisi?

Dostlar parçaların uyumu ve kalitesi gibi konular göze alındığında bu iki sistem arasından hangisi daha makul? ya da daha uyguna 2K için uzun ömürlü bir sistem önerebilecek var mı? işlemci olarak 7800x3D minimum gpu 4070 olacak şekilde https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/...
Geri