Tabii ki araç aldıktan sonra tekrar konuya mesaj atacağım fikirler çok çabuk değişiyor çok araştırıyorum şu an egea 1.4 fire easy pakete daha yakınım 750bin...
Hocam rica ederim, ben araştırdığın araç hakkında sahip olduğum bilgileri aktarmaya çalıştım. Alırsan yaşayabileceğin problemler bunlar, şunları yapmalısın...
1.2 TSI 2015 otomatik Fabia'da, 1.4 TDI 2015 otomatik Poloda sürdüm-sürüyorum, Skoda'larda 1.2 TSI bir tık daha yüksek bg ile geliyor (110hp) vw grubuna...
bende sakaryada yaşıyorum. arabada aynı sizdeki gibi 5-10 dk boyunca her gün 2 km yol gidip 2 km yol dönüyor. onun dışında bazen ayda 1 kez kocaeliye gidiyorum.
aslında şehir içi devirli kullanırsanız dpf sorunu yaşamadan 1.4 tdi polo binebilirsiniz. benimde 11 yıldır 1.4 tdi polom var ve hiç dpf sorunu yaşamadım...
yakın fiyatlarda 1.6 terra corolla düşürülebilir daha iyi olmaz mı listemin başında da bu var açıkçası uygun fiyata bulmayı bekliyorum otomatiği 700-710...
Aslında 1.5-2 sene içinde satacağım aldığım aracı yükselteceğim yani o yüzden piyasası hızlı ve ucuz egea tercihi de mantıklı dediğiniz gibi ama benzinlisi...
Bütçen elverirse biraz boyalı-kilometreli Egea 1.6 E-Torq alınabilir. Benzinli ve otomatik olarak gerçekten güzel bir tercih. Aisin üretimi tork konvertörlü...
Hocam yorumun için çok teşekkürler benim fiyat aralığımda alabileceğim temiz araçlar 2006 corolla ve mazda 3 gibi görünüyor 1-2 gündür araştırıyorum sarı...
Selam, astra J kasa kullanıcısıyım ve araba hakkındaki fikirlerimi bu konuyu okuyacak arkadaşların belki ihtiyacı olur diye belirtmek istedim. 800 bin lira...
Bilsem zaten konu açmam hocam :) Sizlerden fikir almak duyduklarımı araştırdıklarımı paylaşmak için açtım konuyu bu şekilde söylemişler başka forumlarda vs