Arama sonuçları: *

1. M

700-750K Otomobil Önerisi

750bin tl bütçede golf var mıdır hocam
  2. M

Tabii ki araç aldıktan sonra tekrar konuya mesaj atacağım fikirler çok çabuk değişiyor çok araştırıyorum şu an egea 1.4 fire easy pakete daha yakınım 750bin bandında temizleri var ufak bi pazarlıkla 710-720lere alınsa uygun fiyat diye düşünüyorum binicisine astra j daha makul belki ama benim...
  3. M

yakın fiyatlarda 1.6 terra corolla düşürülebilir daha iyi olmaz mı listemin başında da bu var açıkçası uygun fiyata bulmayı bekliyorum otomatiği 700-710 manueli 680-690 bandında temiz 100-120bin km bulursam yapıştıracağım vallahi :) 1774178738 1.4TDI vs 1.2TSI desek hocam hangisini tavsiye...
  4. M

Aslında 1.5-2 sene içinde satacağım aldığım aracı yükselteceğim yani o yüzden piyasası hızlı ve ucuz egea tercihi de mantıklı dediğiniz gibi ama benzinlisi yine ilan sayısı olarak az diğer baktığım araçlar gibi yıl olarak çok daha genç diğerlerinden ama tercih sebebi olur mu bilemedim
  5. M

Civic hayranıyım ama temizini bulmak zor düşük km zaten yok bütçeye göre biraz fazla şey istiyorum sanırım :) 1774171907 hocam şehir içi çoğunlukta kullanacağım ve mesafem araç ile 7-8dk motor ısınmadan kontağı kapatmış oluyorum o yüzden dizel tercih etmiyorum teşekkür ederim
  6. M

hocam 1.0 atmosferik 65 beygir araba gitmez diye düşünüyorum yılda 1-2 defa da 800km yol yapacağım şehirler arası
  7. M

Hocam yorumun için çok teşekkürler benim fiyat aralığımda alabileceğim temiz araçlar 2006 corolla ve mazda 3 gibi görünüyor 1-2 gündür araştırıyorum sarı sitede ama gönlümün bir köşesinde hala astra j vardı açıkcası sizin açıklamanız biraz daha yakınlaştırdı beni bu üçlüden birini tercih...
  8. M

f/p paketi nedir hocam bunların bir inceleyeyim -
  9. M

Bilsem zaten konu açmam hocam :) Sizlerden fikir almak duyduklarımı araştırdıklarımı paylaşmak için açtım konuyu bu şekilde söylemişler başka forumlarda vs
  10. M

Hocam öneri için teşekkürler ama maksimum 1.5 sene sonra satacağım aracı yükselteceğim giuliettaları çok öneren görüyorum ama piyasası ve usta bulma konusu biraz zayıf kalıyor sanırım o yüzden düşünmedim onu
  11. M

Dostlar hepinize iyi forumlar, söylediğim gibi 700-750bin tl fiyat aralığında bir araba bakıyorum. 150bin km altında çok yorulmamış olmalı Opel Astra J kasa 115 bg 1.6 güzel kombin ancak sanayiye sık sık uğratan bir araçmış maalesef hem kullananlar söylüyor hem de yakın çevrem 1.2 Clio 1.2T...
  12. M

🔥İndirim NZXT F120 RGB White 120 mm Fan (3'lü Set) 3500₺

Lian Li uni fan bakıyordum ben de bir zaman önce hangisi daha iyidir acaba
  13. M

Mediamart 3 al 2 öde varmış

İstanbulda elden teslim edebilirim indirimli fiyattan isteyen var ise ben de bir arkadaştan almıştım ancak sanırım eski hevesim yok
  14. M

Mediamart 3 al 2 öde varmış

İstanbulda alan arkadaş var ise mesaj
  15. M

Beyaz ARGB kasa fanı önerisi

Dostlar bana bu şekilde bir set olarak fan önermenizi rica ediyorum. Kasam beyaz 7 adet kasa fanı + 3 adet de sıvı soğutucunun fanlarını değiştireceğim. Deepcool mystique 360 sıvı soğutucum var bunlara uygun ARGB beyaz kasa fanı önerilerinizi bekliyorum çok büyük performans farkı yoksa eğer...
  16. M

Çözüldü✓ Terletmeyen oyuncu koltuğu önerisi

bundaki kumaş da premium kumaş mıdır
  17. M

hangi kargo şirketi ile geldi genelde kapıya kadar çıkartmıyorlar kapıya getirdiler mi hocam
  18. M

Hocam teşekkür ederim ben de sırf premium kumaş için siteden kendim özelleştireceğim ama normal kumaştan ne kadar farklıdır bilmiyorum gerçekten istanbul bakırköy mağazasına gidip bir deneyeceğim yarın bakalım bi indirim kapabilirsem sipariş vereceğim teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için
  19. M

10.000TL ye kadar oyuncu koltuğu önerisi

Hocam ben de zio ve exvega arasında gidip geliyorum kumaş kalitesi exveganın çok iyi olmadığı söylüyorlar ayrıca destek olarak inanılmaz kötü yorum var exvegada zio xdrive exvega hepsinde şikayetvar sitesinde şikayetler oluşturulmuş bence hangisinin çözüm oranı daha yüksek ve hangisinde daha az...
  20. M

hocam tekrar güncelleme bekliyorum senden ben de bu koltuğu alacağım büyük ihtimalle fikirlerini paylaşır mısın geldiğinde
Geri